• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor nasıl ispat ederim? Delil toplamak için ne yapmam lazım? Bu konuda tecrübeli olan varsa yazar mı?

Merhaba ben şuan 5 aylık hamileyim. Hamile kaldıktan bir süre sonra eşimin tavırları çok değişti. Arkadaşının olduğu şehire taşınmak için ısrar edip duruyordu. Gittik ama ben hastalandım. Hamile olduğum için doktorlar ilaç vermedi. Ateşim 40 falan olmuştu. Kendisi ordaki işi beğenmediğini söyleyip vazgeçti. Evimize geldik ve aylar sonra bana hastalığımın numara olduğunu bile söyledi. Beni hastaneye götüren oydu neymiş ev tutmusuz ben ev temizlemeye gitmemisim. Ya karnımda bebek var 40 derece ateş nasıl gidebilirdim. Neyse asıl konu oradaki arkadaşı ve karısı biz geldikten bir ay sonra buraya geldiler. Çoluk çocuk tatil yaptılar. Benim kocam hep arkadaşının karısına öncelik veriyor. Birşey yapilcaksa ilk ona yapılıyor ben kuskulandim. Ama konduramadim misafir dedim geçtim. Taki ikisi WhatsApp ta aynı anda sürekli çevrimiçi olana kadar dün akşam eşimin telefon faturasına baktım. Arkadaşının karısını iki aydır hergun arıyor ve 1 saat konuşuyor . Banada hep iş yerinde telle çok konuşurken görünmek istemiyorum laf ediyorlar falan diyor iki aydır önceden hep beni arar benle konuşurdu şimdi o kadınla konuşuyor. İçeriğini bilmiyorum ne konusyorlar ama sürekli mesajlasiyorlarda eve geldiğinde ne arama kaydı nede mesajlar olmuyor telinde ve sürekli teli yanında geziyor. Kısacası aldatıyorum. O kadın benim evime geldi kaldı o kadar igrendim ki ikisinden de hamileyim bebeğimi sterese sokmak istemiyorum. Biran önce delil bulup gidip bosayip ikisini de rezil etmek istiyorum. Yardımcı olacak fikri olan varsa yazar mi
Merhaba canım pek yasal bir yol değil ama eşinin vatsabini kendi vatsabina baglayabiliyorsun bir arkadaşım eşine yapmıştı ona gelen tüm mesajlar sana geliyor ama eşin mesajı okumadan senin acmaman lazım yoksa işler tersine döner

Kocasını en yakın arkadaşıyla aldatan düşünüyor mu peki yaptığı şeyin 2-3 adım ötesini?
Onun düşünmesi önemli değil ki
Karşı taraf düşünsünmüş
Kadın keyfinde, kocasına boynuzları taksın ama söylemek doğru değilmiş
Annesi,babası, evladı varmış
Annesine bişey olursa nolurmuş
Ben üzülürken benim annemin ciğeri yanar, ben annemi düşünmeyeceğimde milletin yaptığı sadakatizliği örtmekmiş vazifemiz.
Olduuu canımm görürsem söylerim…

Ne yap ne et her ikisininde rezil et. Şerefiz kadın dünyada erkekmi kalmadı senin eşine göz dikdi hamilesin ya sen karnındaki bebeğinde şimdi stresinden etkileniyordur. Ahlaksız terbiyesiz yüz karasi kadınları Allah kahr etsin yikmadiklari yuva kalmadı. rabbim sana yardım etsin çok kolay bu işi çözerek o kadını çok güzel rezil ede bilesin inşallah.
Kocası?

Bakın ben pek takip etmiyorum ilgilenmiyorum ama bizim evdeki tüm akıllı cihazlar Ap.le ve cloud uygulaması var. Mesela eşime arama geldiği zaman evdeki tüm telefonlarda hatta tablette bile arama görünüyor. Kızlar bunu istemediği için eşim onları kişilerden çıkardı. Beni veya eşimi biri aradığı zaman aynı yerdeysek ikimizin de telefonu çalıyor. İkimizin de listesinde görünüyor gelen arama.

Dediğim gibi teknolojik kısımla ilgilenmiyorum eşim yapıyor o kısmı ama böyle bir şey olabilir mi acaba? Yani eşiniz belki de arkadaşıyla konuşuyordur kadınla değil. Bu konuyu detaylı bilgisi olan biri açıklarsa memnun olurum yanlış bilgi vermek istemem.

Bakın ben pek takip etmiyorum ilgilenmiyorum ama bizim evdeki tüm akıllı cihazlar Ap.le ve cloud uygulaması var. Mesela eşime arama geldiği zaman evdeki tüm telefonlarda hatta tablette bile arama görünüyor. Kızlar bunu istemediği için eşim onları kişilerden çıkardı. Beni veya eşimi biri aradığı zaman aynı yerdeysek ikimizin de telefonu çalıyor. İkimizin de listesinde görünüyor gelen arama.

Dediğim gibi teknolojik kısımla ilgilenmiyorum eşim yapıyor o kısmı ama böyle bir şey olabilir mi acaba? Yani eşiniz belki de arkadaşıyla konuşuyordur kadınla değil. Bu konuyu detaylı bilgisi olan biri açıklarsa memnun olurum yanlış bilgi vermek istemem.
Bu dediğiniz farklı aygıtlar aynı apple kimliğine bağlıysa olur anca
Benimde telefonum,tabletim ve kulaklıklarım birbirine bağlı. Telefonum çalınca tabletimde çalar yakındaysa. Ama eşimin teli çalınca benim tabletim çalmaz çünkü aynı apple kimliği kullanmiyoruz haliyle.

Ben olsam dedektif tutardım . Belgeleri elime aldıktan sonra da kocasına gider söylerdim . Beni aptal yerine koyarken iyi de ben mi düşünücem kocası, kadını öldürür mü falan diye .. valla hiç umrumda olmaz . Koca kişisine de sağlam bi tazminat .
Ay iyi ki evli değilim .manyak olurdum 😂

Pardonda eşimin aklı yokmu? 2-3 adım ilerisini o neden düşünmüyor?
Benim çocuklarımı düşünmemiş birinin çocuklarını neden ben düşünüyorum?
Kocamında canı cehenneme bu arada çok umrumda olsa kapatmaya çalışırdım konuyu. Kapatmadığıma göre onuda gözden çıkarmışımdır
Beni aldatacak kadar adileştiyse oda çeksin cezasını.
Kadın ölsün kocam yaşasın dediğimi sanmiyorum. İki tarafda eşit hatalı, kadın daha hatalı demiyorum.
Sizler öyle yaparsınız ama, benim yuvam yıkılsın benim çocuklarım babasız büyüsün, diğer ailedeki %50 hatalı olan kadın ise ailesi ile mutlu mesut yaşasın dersiniz.
Olabilir saygı duyarım ama uygulamam
Valla haklısın o ahlaksız senin yvcvy ba ni yikdi kendi yuvasida yıkılsın
Kocasıal birini vur ötekine 😁oda aynı kadın gibi

ben direk boşanırım ama onlar hayatına normal devam etsin diye de düşünmem. eşler arkadaşmış, kimse ortada kalacak doğacak bebeği düşünmemiş, bu kadın hamile anne olacak, kimse etkilenir mi diye düşünmemiş, ben böyle bir şeyi arkadaşıma, eşime nasıl yaparım diye düşünmemiş, kimse aldattığımız insanın ailesi üzülür mü diye düşünmemiş. ben neden onun aman kocası duymasın, aman ailesi üzülür diye düşüneyim ki aynı durumda olsam? konu sahibini düşünürsek onun ailesi yok mu, 5 aylık karnı burnunda kızları bu ihaneti yaşayınca onlar da yıkılmayacak mı? şahsen kimseyi kendi ailem kadar düşünmem. eşine ben duyurmayayım diyecekte kendisi de aynı şeyi yaşayan eş değil mi? konu sahibi boşanmayı düşünürken illa diğer eş öldürecek diye bir şey de yok. her iki tarafta suçlu.. Allah kimseye yaşatmasın. konu gerçekse, önce telefon kayıtlarıyla birlikte bir avukata danışın. delliler yeterliyse boşanın. sonrası için sakin kafayla ne yapacağınızı düşünürsünüz.

Eger siz bosanacaksaniz, bosanma davasi acildiktan sonra karsi tarafin esinin de bilmeye hakki var. Esini aldatan kadin da basina ne gelecegini kendi dusunmeli, hem de esinin arkadasi ile aldatacak...Yetiskin kimsenin davranislarinin sorumlulugunu biz alamayiz.

Ama kocanizi bosamayacaksaniz, sadece ortaligi karistirmak icin kadinin esine haber vermenin bir manasi yok. Rezillik olduguyla kalir herkes.

Karşı tarafın kocasına söylemeyin diyorsunuz da bu mümkün değil ki. Bu çift boşandığında adam sormayacak mı neden boşandınız diye? Ne yapacak kadın? Adam duymasın diye yalanlar mı uyduracak bir de? İster istemez duyulacak. Yuvasını yıkmaya dahil olan bir kadının hatasını ört bas edecek hali yok bunca derdinin arasında.

Karşı tarafın kocasına söylemeyin diyorsunuz da bu mümkün değil ki. Bu çift boşandığında adam sormayacak mı neden boşandınız diye? Ne yapacak kadın? Adam duymasın diye yalanlar mı uyduracak bir de? İster istemez duyulacak. Yuvasını yıkmaya dahil olan bir kadının hatasını ört bas edecek hali yok bunca derdinin arasında.
Bunu kimse isteyemez zaten yuvası yıkılan birinden. Dikkatinizi çekerim, yuvası yıkılan birinden dedim. Konu gerçekse ben konu sahibinin kocasını boşayacağını nedense düşünmüyorum. Bu olaylarda mağdur olan çoğu zaman kadınlar. Adam karısı tarafından affedilip sıcak yuvasında rahat rahat huzuru bozulmadan oturacak, kadın belki darp edilecek belki canından olacak, her türlü toplum tarafından dışlanacak fişlenecek, canımızı sıkan yalnızca bu. Ceza varsa ikisine de olmalı, öbür türlüsü haksızlık gibi geliyor.

Eve sesli kamera sistemi alin bebek icin olanlardan esinizin tell evde konusacagi yere koyun kayit yapin

Bunu kimse isteyemez zaten yuvası yıkılan birinden. Dikkatinizi çekerim, yuvası yıkılan birinden dedim. Konu gerçekse ben konu sahibinin kocasını boşayacağını nedense düşünmüyorum. Bu olaylarda mağdur olan çoğu zaman kadınlar. Adam karısı tarafından affedilip sıcak yuvasında rahat rahat huzuru bozulmadan oturacak, kadın belki darp edilecek belki canından olacak, her türlü toplum tarafından dışlanacak fişlenecek, canımızı sıkan yalnızca bu. Ceza varsa ikisine de olmalı, öbür türlüsü haksızlık gibi geliyor.
ben de bu şekilde olup da mutlu mesut hayatına devam eden erkekleri hazmedemiyorum hiç. gözünün yaşına bakmadan hayatını kaydırmalı koca kişisinin. aynı şekilde düşünüyorum.

İşte kimseye anlatamadik bunu

Neyini savundum Allah aşkına? Kimse vebal almasın, kimsenin annesi babası üzülmesin dedim. Git kocasına söyle diyenler çok mu aklı başında düşünüyor?

Ben hayatı böyle yaşayamıyorum. Adam hapse düşse, anne babasindan birine felç inse, benim yüzümden oldu derim. Ben söyledikten sonra yaşandığı için azap duyarım. Kendi kendi e ortaya çıksa yine aynı sonuç olsa allah şifa versin demek kolay, vicdan yükü yok.
Ateş de düştüğü yeri yakar ama. Dışardan birinin başına gelince daha sağ duyulu olabilirim ama Benim evime gelecek ailecek kalacaklar üstüne eşimle sevgili olacak ben de kadının ailesinin kocasının sağlığını düşünüceğim öyle mi? Hiç de düşünmem. Bir işe kalkışırken sonunu düşünmeliydi.

Ateş de düştüğü yeri yakar ama. Dışardan birinin başına gelince daha sağ duyulu olabilirim ama Benim evime gelecek ailecek kalacaklar üstüne eşimle sevgili olacak ben de kadının ailesinin kocasının sağlığını düşünüceğim öyle mi? Hiç de düşünmem. Bir işe kalkışırken sonunu düşünmeliydi.
Peki siz düşünmeyin. Ama kimseyi de yönlendirmeyin söyle söyle diye. O da hırsıyla sizin gibi düşünüp sonra pişman olabilir. Bu tarz olaylarda pişman olmamak duygusal güç gerektirir. Bu kadar güçlü olmayabilir.

Bu fotoğrafta sürekli birarada olduğu komşusundan çocuk yapmış rezil bir kadın ve aynı şekilde rezil ötesi bir adam var. Böyle bir fotoğrafı çektirecek kadar da rahatlar. Yaşadıkları hiçbirsey üzücü olamaz benim nazarımda mesela.
Çocuksa mevzu, bunların anne babalarından ne olur Allah aşkına? Hepsi koca, kadın derdinde aklı başka yerlerine kaçmış türler.
Kadın babası yaşında adamdan mı yapmış cocuğu?

Back