• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor nasıl ispat ederim? Delil toplamak için ne yapmam lazım? Bu konuda tecrübeli olan varsa yazar mı?

Peki siz düşünmeyin. Ama kimseyi de yönlendirmeyin söyle söyle diye. O da hırsıyla sizin gibi düşünüp sonra pişman olabilir. Bu tarz olaylarda pişman olmamak duygusal güç gerektirir. Bu kadar güçlü olmayabilir.
Ben kimseyi yönlendirmedim. Siz ısrarla yazınca kendi başıma gelinince insanın soğuk kanlı olamayacağını belirttim.
Siz de başınıza gelirse aynı duyarlılıkla saklarsınız herkesten.

Hanımefendi algınız mı kapalı? Kari koca boşanırlar. Diğer kadin sebepli ise ve operatör verileri yeterli olursa kim nasil öğrenecek? Boşandık der geçerler. Siz istiyorsunuz ki biri birini öldürsün. Adaletiniz bu sizin.
Ben birbirlerini öldürsünler asla istemezdim ama karşı tarafın kocası da durumu bilerek boşansın isterdim. Nafaka, tazminat falan almaya kalkarsa aldatan kadın, yazık… adam haklarından olacak

Allahim konu nasil dallanip budaklanmis,kocasini aldatirken dusunmemis sonuclarini,ben dusuncem bide anasi babasi duyar da kahrolur diye.Yani kimsenin anasi babasi kahrolmasin tabiki,kimse istemez boyle bisey.Ama kizlarinin yedigi halti ogrendiklerinde,hesabini kizlarina sorsunlar bi zahmet .Oldu bide koruma altina alayim elin kadinini,aman agzimizin tadi bozulmasin Ali Riza bey diyeyim.

Ben birbirlerini öldürsünler asla istemezdim ama karşı tarafın kocası da durumu bilerek boşansın isterdim. Nafaka, tazminat falan almaya kalkarsa aldatan kadın, yazık… adam haklarından olacak
Medeni şekilde boşanacaklarsa ben de öyle isterim. Ama bu ülke sınırları içinde yaşananlardan dolayı korkmakta haklıyım malesef.😔

Medeni şekilde boşanacaklarsa ben de öyle isterim. Ama bu ülke sınırları içinde yaşananlardan dolayı korkmakta haklıyım malesef.😔
Ben benzer başka olaya denk geldim. Kadının bir özel evladı var kocasının iş arkadaşının karısıyla ilişkisini yakalıyor. Neyse arkadaşına söyleyeceğim diye basıp gidiyor koca da korkudan intihar edip geberiyor. Diğerleri de ayrılıyor falan. Kadını suçlayan sadece ölenin (kocasının) ailesiydi. Kimse kimseyi öldürmesin herkes eceliyle ölsün tabi ama sence burda suçlu söyleyen eş mi kocasını ve karısını aldatan yasak ilişki yaşayan pislikler mi?

Ben benzer başka olaya denk geldim. Kadının bir özel evladı var kocasının iş arkadaşının karısıyla ilişkisini yakalıyor. Neyse arkadaşına söyleyeceğim diye basıp gidiyor koca da korkudan intihar edip geberiyor. Diğerleri de ayrılıyor falan. Kadını suçlayan sadece ölenin (kocasının) ailesiydi. Kimse kimseyi öldürmesin herkes eceliyle ölsün tabi ama sence burda suçlu söyleyen eş mi kocasını ve karısını aldatan yasak ilişki yaşayan pislikler mi?
İfşa etmeyi suç olarak görmüyorum. Sonucu azap çektirmez mi diyorum. Çektirmiyorsa bir sorun yok. Belki anın hırsıyla bunu gözden kaçırıp sonra pişman olabilir diye yazdım.

Bu dediğiniz farklı aygıtlar aynı apple kimliğine bağlıysa olur anca
Benimde telefonum,tabletim ve kulaklıklarım birbirine bağlı. Telefonum çalınca tabletimde çalar yakındaysa. Ama eşimin teli çalınca benim tabletim çalmaz çünkü aynı apple kimliği kullanmiyoruz haliyle.
Biz aynı kimliği kullanıyoruz, belki konudaki eşler de öyledir.

Kafalarinda bir adalet şekli var. "Metres geberse hakkıdır." Kocası katili olunca ne geçecek ellerine? Adam hapse, kadin mezara, konu sahibinin kocası başka kadinlarla gününü gün edecek.
Kesinlikle öyle, belki de bu konuda en suçsuz olan kişi konu sahibi ile birlikte o kadının kocası. Neden durduk yere hem yuvası bozulsun, hem suçlu olup hapise girsin?

Kesinlikle öyle, belki de bu konuda en suçsuz olan kişi konu sahibi ile birlikte o kadının kocası. Neden durduk yere hem yuvası bozulsun, hem suçlu olup hapise girsin?
Yuva yok bana kalırsa. Ama hapse girmesini asla istemem. En kötüsünü düşünerek konusuyorum. Belki çok medeni biridir. Ama bu is belkileri esas alıp ifşa edilecek bir iş değil.

kadının kocası öğrenince öldüreceğine nasıl bu kadar eminsiniz
Hanımefendi algınız mı kapalı? Kari koca boşanırlar. Diğer kadin sebepli ise ve operatör verileri yeterli olursa kim nasil öğrenecek? Boşandık der geçerler. Siz istiyorsunuz ki biri birini öldürsün. Adaletiniz bu sizin.

Öldürebilir. Bu coğrafyada bu ihtimal yok diyemez kimse. Kararlarımı en kötü ihtimali düşünerek alıyorum. Öldürmeme ihtimalini düşünerek kocasına anlat diye yönlendirmem kimseyi.

Oldu biri geldi sana zarar verdi dava açtın hakim döndü sana kızım bu kişinin annesi tansiyon hastası duyarsa felç gelir ölür mazallah kapatalım konuyu dedi bunu kabul edermisin acaba ?
Tüm kararlarımız göze aldıklarımız ve gözden çıkardıklarımızla alakalı kocasını aldatma kararıda buna dahil , kimsenin göze aldığı tehlikeli bir durumu örtbas etmek gibi bir ödevimiz yok bu durum kadının kendi tasarrufuydu kendinden başka kimse yaşayacaklarına sebep değil

Oldu biri geldi sana zarar verdi dava açtın hakim döndü sana kızım bu kişinin annesi tansiyon hastası duyarsa felç gelir ölür mazallah kapatalım konuyu dedi bunu kabul edermisin acaba ?
Tüm kararlarımız göze aldıklarımız ve gözden çıkardıklarımızla alakalı kocasını aldatma kararıda buna dahil , kimsenin göze aldığı tehlikeli bir durumu örtbas etmek gibi bir ödevimiz yok bu durum kadının kendi tasarrufuydu kendinden başka kimse yaşayacaklarına sebep değil
Hakim dediğiniz dava dediğiniz gerçek adalet. Mevcut adalet sisteminin ögeleri. Siz kendi adaletinizden bahsediyorsunuz. Aynı şey değil. Örtbas etmek başka bir şey konuşmamayı seçmek başka bir şey. Doğru ilgi kuramıyorsunuz ne yazık ki.

Back