• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor nasıl ispat ederim? Delil toplamak için ne yapmam lazım? Bu konuda tecrübeli olan varsa yazar mı?

Yoo düşünebiliyorum
Ama dediğim gibi kadın kocasını aldatırken düşünmüyorsa, sonuçlarının nelere mal olacağını hesaplamiyorsa ben neden düşüneyim??
Bu sizin duyar seviyenizi gösteriyor işte. Hayatın her alanında da böyle misiniz?

Diyelim ki ebeveynleri tarafindan ihmal edilen bir çocuk var. Defalarca balkon demirlerinden sarkıyor. Ailesi görüyor ama önlem almıyor. "Ailesi düşünmüyor, ben neden düşüneyim?" mi diyorsunuz?

Demediginize eminim. Ama bu konuda diyorsunuz. "Metres ölsün, adam katil olsun, anne babaları arkasından ağlasın, bana ne? Metres düşünmemiş ben mi düşüneceğim?" Bu çok iki yüzlü bir tavır.

Bu tür ahlaksızlar avlarını iyi seçiyorlar. O kadının kocası zaten duysa bile sallamayacaktır karım yapmaz senin kocan askıntı oluyor falan diyecektir. Sen anladıysan durumu arkadaşta anlayıp susup oturuyordur! Hatta o kadın çok çok kıymetlidir.
Neyse bence hamile hamile kendini strese soktuğuna değmez. Bir avukata git bakalım delil sayılıyorsa ve boşanmayı düşünüyorsan hiç alengirli işlerle uğraşma aç davanı. Ha yok kocamın da canı acısın, rezil olmaktan korksun. Sonra da evliliğim devam etsin diyorsan sus suyu bulandırma çünkü şimdi durulsa ileride yine yapar.
Ya hırsızlar bile komşudan eşten dosttan birşey çalmazlarmış bunlsr yüz yüze baktıkları insanları aldatıyor her halt beklenir bu aşağılıklardan.

Bu sizin duyar seviyenizi gösteriyor işte. Hayatın her alanında da böyle misiniz?

Diyelim ki ebeveynleri tarafindan ihmal edilen bir çocuk var. Defalarca balkon demirlerinden sarkıyor. Ailesi görüyor ama önlem almıyor. "Ailesi düşünmüyor, ben neden düşüneyim?" mi diyorsunuz?

Demediginize eminim. Ama bu konuda diyorsunuz. "Metres ölsün, adam katil olsun, anne babaları arkasından ağlasın, bana ne? Metres düşünmemiş ben mi düşüneceğim?" Bu çok iki yüzlü bir tavır.
En azından delil toplayıp dava açıp öyle yapsın bu işi. Boşamayacaksa hiç dokunmasın. Bi taraf kocasını koynuna almaya devam edecek diğer taraftan biri hapse diğeri mezara. Daha neler.

Söylemesinden yana değilim de aşırı savundunuz. Onlar düşünmüyor bunları siz mi düşünüyorsunuz. Herkes neyin ne olacağını kestirip yapsın bir zahmet. Bu adam bunu duysa beni öldürür desin mesela kadın. Ama emin olun onun kocası karısını tutup öyle iğrenç iğrenç Yaşar zaten. Olan konu sahibinin sinirine olur.

En azından delil toplayıp dava açıp öyle yapsın bu işi. Boşamayacaksa hiç dokunmasın. Bi taraf kocasını koynuna almaya devam edecek diğer taraftan biri hapse diğeri mezara. Daha neler.
Yukarida biri söyledi. Operatör kayıtları yeterli oluyormuş. Yine da avukata danışsın tabii. Belki başka deliller gerekir.

Ay midem bulandı . Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Adamla aynı evde olmak zorunda değilsiniz. Hamilelik bahanesiyle bir yakınınıza gidebilirsiniz.

Ay midem bulandı . Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Adamla aynı evde olmak zorunda değilsiniz. Hamilelik bahanesiyle bir yakınınıza gidebilirsiniz.

Söylemesinden yana değilim de aşırı savundunuz. Onlar düşünmüyor bunları siz mi düşünüyorsunuz. Herkes neyin ne olacağını kestirip yapsın bir zahmet. Bu adam bunu duysa beni öldürür desin mesela kadın. Ama emin olun onun kocası karısını tutup öyle iğrenç iğrenç Yaşar zaten. Olan konu sahibinin sinirine olur.
Neyini savundum Allah aşkına? Kimse vebal almasın, kimsenin annesi babası üzülmesin dedim. Git kocasına söyle diyenler çok mu aklı başında düşünüyor?

Ben hayatı böyle yaşayamıyorum. Adam hapse düşse, anne babasindan birine felç inse, benim yüzümden oldu derim. Ben söyledikten sonra yaşandığı için azap duyarım. Kendi kendi e ortaya çıksa yine aynı sonuç olsa allah şifa versin demek kolay, vicdan yükü yok.

Neyini savundum Allah aşkına? Kimse vebal almasın, kimsenin annesi babası üzülmesin dedim. Git kocasına söyle diyenler çok mu aklı başında düşünüyor?

Ben hayatı böyle yaşayamıyorum. Adam hapse düşse, anne babasindan birine felç inse, benim yüzümden oldu derim. Ben söyledikten sonra yaşandığı için azap duyarım. Kendi kendi e ortaya çıksa yine aynı sonuç olsa allah şifa versin demek kolay, vicdan yükü yok.
Hiç aldatıldınız mı bilmiyorum inş yaşamazsınızda olmadıysa ben aldatıldım. Aşırı ağır bir travma ben direkt kişileri de yakalayamadım. Keşke yakalasaydım dedim. Gerçekten insan ne yapsa hıncını alamıyor.
Neyse boşandıktan sonra öğrendim ki bir kadınla basılmış evli kadın! Ve biz de evliyken. Jandarmalık olmuş ordan mahkemelik. Ben mi hiçbirini duymamışım keşke biri bana deseydi de üzerine 4-5 yıl daha evli kalmasaymışım. Bütün malımızı mülkümüzü kocasına bedel olarak vermiş ve o kocasıyla köyünde yaşıyor.

Amacınız bosanmaksa avukata danışın. O yasal yollardan nasıl delil toplayacaginizi şöyler. Bu süreçte sakin kalmaya calisin, anlamasın ne yaptığınızı

5 aylık hamileyim yazmış zaten. Niye açık ettiğinizi de ben anlamadim açıkçası.
Açık etmek mi? Zaten adı soyadı yazılmış ben mi açık ettim? Ben bu konunun gerçek olacağını bile düşünmüyorum ki kim görse aratır instadan. 5 aylık hamile ile 6 aylık hamile arasında fark var kaldı ki ben kadını kıskanan birinin onun adına hesap açtığını düşünüyorum. Yoksa hangi kadın delil toplaması gereken konuyu açık adıyla açar???

Hiç aldatıldınız mı bilmiyorum inş yaşamazsınızda olmadıysa ben aldatıldım. Aşırı ağır bir travma ben direkt kişileri de yakalayamadım. Keşke yakalasaydım dedim. Gerçekten insan ne yapsa hıncını alamıyor.
Neyse boşandıktan sonra öğrendim ki bir kadınla basılmış evli kadın! Ve biz de evliyken. Jandarmalık olmuş ordan mahkemelik. Ben mi hiçbirini duymamışım keşke biri bana deseydi de üzerine 4-5 yıl daha evli kalmasaymışım. Bütün malımızı mülkümüzü kocasına bedel olarak vermiş ve o kocasıyla köyünde yaşıyor.
Hayattan böyle bir tecrübe kazanmanızı asla istemezdim. Gündüz kuşağında bile bu kadar tuhaf bir hikaye duymamıştım. Çok geçmiş olsun.

Açık etmek mi? Zaten adı soyadı yazılmış ben mi açık ettim? Ben bu konunun gerçek olacağını bile düşünmüyorum ki kim görse aratır instadan. 5 aylık hamile ile 6 aylık hamile arasında fark var kaldı ki ben kadını kıskanan birinin onun adına hesap açtığını düşünüyorum. Yoksa hangi kadın delil toplaması gereken konuyu açık adıyla açar???
Bu durumu yoneticilere bildirmek daha doğru bir hareket. Siz yazana kadar ben instagramdan bakmamıştım. Herkes bakmıyor yani ad soyadlı üyelere.

Evet aynen öyle derim
Ailesi düşünmüyorsa ben neden düşüneyim
Çünkü neden düşüneyim??? Duyarsızsam demekki
Siz herkesi düşünün, bu sizi duyarlı yapar
Gelipde burda duyar kasmayın ama saçma sapan
El kadar çocuğun bilinçsizce yaptığı birşeyi koskoa kadının bilerek isteyerek yaptığı birşeyler kıyaslamak veya algı oluşturmak için bayağı efor sarfetmişsiniz. Tebrikler
Ben süper woman değilim, dünyayı kurtarma gibi bir çabam yok o yüzden
İnsanlar hata yapar, normal
Sonuçlarına katlanılcak hatalar vardır buda onlardan biri
Bazı şeylerin 2-3 adım ilerisini ve sonuçlarını düşünmek zor değil
Düşünmüyorsa tekrar diyorum, ben hiç düşüncek değilim
Kocasıda öldürüyormu yoksa baş tacımı yapiyor- kendisi bilir beni ilgilendirmez
Kadın bukadar rahatken sizi neden bukadar gerildiniz anlamadım oda ayrı

Bu durumu yoneticilere bildirmek daha doğru bir hareket. Siz yazana kadar ben instagramdan bakmamıştım. Herkes bakmıyor yani ad soyadlı üyelere.
normalde ben de bakmıyorum tabiki ama konu içeriği ve kişisel bilgi bu kdar açık olunca şaşırıp baktım. Yöneticilere bildirmek aklıma gelmedi ama haklısınız👌🏻

Evime girip çıkmış, çayımı, kahvemi içmiş, gözümün içine baka baka kocamla birlikte olmuş kadının başına ne geleceğini düşünemezdim ben açıkçası böyle birşey yaşasam. O düşünmüş mu kocasının arkadaşıyla ilişki yaşarken ne olacağını?
İnsanlar böyle durumlarda aklı selim olamayabiliyor, olmak zorunda da değiller. Pisliği yapanlar düşünsün bir zahmet onu.

Bu dediğim kocasını da boşayacak olanlar için tabi. Kocayı evde tutup diğer sadece diğer tarafı ateşe atmaktan bahsetmiyorum.

Gelipde burda duyar kasmayın ama saçma sapan
El kadar çocuğun bilinçsizce yaptığı birşeyi koskoa kadının bilerek isteyerek yaptığı birşeyler kıyaslamak veya algı oluşturmak için bayağı efor sarfetmişsiniz.
El kadar çocuğun yaptığı şeyi değil ebeveynlerinin almadığı önlemi bu konuyla kıyasladım. Birazcık algılayabileceğinizi sanmıştım, hata etmişim.🥲

Back