• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor nasıl ispat ederim? Delil toplamak için ne yapmam lazım? Bu konuda tecrübeli olan varsa yazar mı?

Kadının esine falan birsey söylemeyin bence birbirlerini yerler diye değil mahkemede aleyhinize kullanılabilir diye. Kadinla da kesinlikle muhattap olmayın bu süreçte mümkün mertebe sakın kalıp delil toplayın eşinizi evde tek bırakıp ses kayıt cihazı bırakabilirsiniz eve. Ama en mantıklısı avukat ile görüşün WhatsApp mesajlarına vs ulasilabilirseniz daha kolay olur. Birde android telefonlarda dosyalarım >WhatsApp>WhatsApp images kisminda saklı tutulabiliyor bazı fotoğraflar galeriden silse dahi yani eşiniz özellikle dikkat etmiyorsa orada kadın fotoğraf vs attıysa da bulabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun sakin kalıp akıllıca davranın mahkeme sonlaninca kadını da adamı da rezil rüsva edersiniz. Hoş onlarda utanma, ar duygusu olduğunu da sanmıyorum ama olsun

Bu şekilde öğrenmesini sağlamak al öldür demekten farksız. Hiç mi haberleri görmüyorsunuz? Mahkeme operatör kayıtlarıyla direkt boşacak belki. Bu durumda haberi nasıl olacak?

Ay bu hümanizm öldürüyor beni. Hanımefendi eşinin EN yakın arkadaşıyla sevişecek kadar gözü kararan kadın sizce bu kadar ince düşünmeyi hak ediyor mu?

Çok yanlış yönlendiriyorsunuz. Onun canını düşünmüyorsanız bile adamin hapis yatmasını mı istiyorsunuz?
Farazi konusuyoruz su anda. ayrica adam karısını oldurecek bir tip olmasa gerek ki karısının ar damari bu kadar catlamis , evine girip ciktigi ,ahbapligi olduğu insanın kocasina göz dikmis.

Ay bu hümanizm öldürüyor beni. Hanımefendi eşinin EN yakın arkadaşıyla sevişecek kadar gözü kararan kadın sizce bu kadar ince düşünmeyi hak ediyor mu?
Kadının ölmesi sizi üzmeyebilir, bunu asla yargılamam. Annesine bir şey olması üzmez mi? Bunu da yargılamadan soruyorum yalnızca.

Ayrica hümanist değilim. Burada yazmamın suç olabileceği, linçleneceğim düşüncelere sahibim ve hiçbiri insancıl değil. Konudaki günahsız anne babaya ve varsa çocuğa üzüldüm o kadar.

Buradan bir üyenin ailesi çok sarsıcı bir şey yaşadilar. Anne olayı öğrendiği an tüm kasları boşalmış, tuvaletini yapmış altına. Bir süre sonra kadın kanser oldu, rahmi alındı, tedaviler gördü. Hiç suçları yokken bunları yaşadılar. Bu olay geldi aklıma. Evlatları hata yapiyor diye bedel ödeyen anne babalar var. Buna sebep olunsun istemedim. Suçlu evlatları evet ama ortaya çıkaran ben olmak istemezdim. Kendi kendine çıksın.

Evet aynen öyle derim
Ailesi düşünmüyorsa ben neden düşüneyim
Çünkü neden düşüneyim??? Duyarsızsam demekki
Siz herkesi düşünün, bu sizi duyarlı yapar
Gelipde burda duyar kasmayın ama saçma sapan
El kadar çocuğun bilinçsizce yaptığı birşeyi koskoa kadının bilerek isteyerek yaptığı birşeyler kıyaslamak veya algı oluşturmak için bayağı efor sarfetmişsiniz. Tebrikler
Ben süper woman değilim, dünyayı kurtarma gibi bir çabam yok o yüzden
İnsanlar hata yapar, normal
Sonuçlarına katlanılcak hatalar vardır buda onlardan biri
Bazı şeylerin 2-3 adım ilerisini ve sonuçlarını düşünmek zor değil
Düşünmüyorsa tekrar diyorum, ben hiç düşüncek değilim
Kocasıda öldürüyormu yoksa baş tacımı yapiyor- kendisi bilir beni ilgilendirmez
Kadın bukadar rahatken sizi neden bukadar gerildiniz anlamadım oda ayrı
Bu durumda siz de yaptığınız şeyin 2-3 adım ilerisini düşünmüyorsunuz. Adam kadını öldürür, olan çocuklara olur. Sizin muhattabiniz zaten o kadın ve kocası değil ki, kocanız.

Farazi konusuyoruz su anda. ayrica adam karısını oldurecek bir tip olmasa gerek ki karısının ar damari bu kadar catlamis , evine girip ciktigi ,ahbapligi olduğu insanın kocasina göz dikmis.
Bu olaydan haberiniz var mi? Yoksa anlatabilirim.
1601465663013.jpg

Bu olaydan haberiniz var mi? Yoksa anlatabilirim.Eki Görüntüle 3146291
Yok, az çok tahmin ediyorum ama. Bana kazak atan kadının yuvasini ben düşünce değilim, yedi sulalesine kadar duyururum. Bogulacagin denizde yuzmeyeceksin. Tabii kocanin da burnundan fitil fitil getirmek kaydiyla, tek tarafli degil

Yok, az çok tahmin ediyorum ama. Bana kazak atan kadının yuvasini ben düşünce değilim, yedi sulalesine kadar duyururum. Bogulacagin denizde yuzmeyeceksin. Tabii kocanin da burnundan fitil fitil getirmek kaydiyla, tek tarafli degil
Bu fotoğrafta sürekli birarada olduğu komşusundan çocuk yapmış rezil bir kadın ve aynı şekilde rezil ötesi bir adam var. Böyle bir fotoğrafı çektirecek kadar da rahatlar. Yaşadıkları hiçbirsey üzücü olamaz benim nazarımda mesela.
Çocuksa mevzu, bunların anne babalarından ne olur Allah aşkına? Hepsi koca, kadın derdinde aklı başka yerlerine kaçmış türler.

Genç insanlar karı koca. Orta yaşli adam komşu. Ahbaplik ediyorlar. Doğum günü partisine davet edilmiş, böyle bir hatıra fotoğrafı çekmişler. Bebeğin babası kadının kocası değil, orta yaşlı adam. Bir tek koca bilmiyordu. DNA testiyle öğrendi.

Benim söylediğim şey yuvasını düşünmek değil. Olaydan etkilenecek diğer insanlar.

Bir kişiyi dahi vebal almaktan kurtarsam, bir kişinin dahi annesi babası çocuğu üzülüp hastalanmasa yeter. Ben bilmesem de olur.

Buna da gülün komik bir şey varmış gibi.
Kadın kendi anne babasını düşünmemiş aldatılan konu sahibi mi düşünecek? Vebal falan yok ki ortada. Hiç tanışmayan kişiler olsa okey ama oturup kalkan insanlarmış dolayısıyla adamın kesinlikle bilgilendirilmesi gerekiyor.

Söylediği zaman payı oluyor işte.
Olmuyor. Yetişkin bir kadın yaptığı hareketlerden kendisi sorumludur. Böyle bir olayın nelere yol açabileceğini biliyordur. İftira atılmıyor olan şey söyleniyor. Konu sahibinin eşiyle o adam arkadaşmış bu yüzden bilmeli. Gerisi kendilerini alakadar eder. Hamile bir kadına bunu yaşatabiliyorsa kendi anne babasını ve canını bir zahmet kendisi düşünsün. Koca koca insan bunlar.

Yalnizca 1 örnek bile yeterli bunun için. Herkes katil olmuyor diye katil olmayacağını göstermez. Verdiğiniz akıllarla neler olabileceğini düşünemiyorsunuz.

Normal bir insanın aldatılma haberiyle katil olacağını sanmıyorum ben. Şiddete meyilli insanlar bu tarz tepkiler verir. Şiddet eğilimleri olan bir insanla evli kalmaya devam edip kocasını aldatan kadın da bayağı bir yürek yemiştir ne diyim. Başka türlü de öğrenebilir adam çünkü. Hassasiyetinizi anlıyorum ama bence adam da aptal yerine konmasın. Ben aldatılıyorsam eğer bilmek isterim. Eminim o adam da bilmek istiyordur. Boşansın yoluna baksın.

Olmuyor. Yetişkin bir kadın yaptığı hareketlerden kendisi sorumludur. Böyle bir olayın nelere yol açabileceğini biliyordur. İftira atılmıyor olan şey söyleniyor. Konu sahibinin eşiyle o adam arkadaşmış bu yüzden bilmeli. Gerisi kendilerini alakadar eder. Hamile bir kadına bunu yaşatabiliyorsa kendi anne babasını ve canını bir zahmet kendisi düşünsün. Koca koca insan bunlar.
Kendi canını bile düşünmüyor ki. Hep kadının ölebilmr ihtimalinden bahsettim ama konu sahibinin kocası da öldürülebilir.

Back