Kocam benden iyice uzaklaştı henüz 3 aylık evliyim...

Eşim gibisiniz sizde, bu kadar üstüne gitmeyin kendimden biliyorum karşı taraf boğuluyoooorrrr, siz nasıl mic mic seviyorsunuz karşı taraf da sevmiyor orta yolu bulmak lazım ..

36 yasindaki adamin evlenirken tek kriteri esinin bedeni olmus belliki, genc yas, taze et baska hic bir seyi hesaba katmamış, üzgünüm 50 sene bu adamla yasayamazsiniz nesil farki var cunku, 40 yasinizda yapacaksiniz 54 yasindaki adamla, bende 36 yasindayim hayatta 22 yasindaki ergene tahammulum olamaz

Ya ben niye arkadaşın olmadığına takıldım birde kıskanılıyoruz demişsin niye kıskanılıyosunuz acaba eşinde dahil olmak üzere insanları bezdirmek gibi huyun olabilirmi

"Uyumlu değilsiniz" diyen insanlar haklılarmış gördüğünüz gibi.
Sizi kim, niye kıskansın zaten? Herhangi birinin sırf kıskançlıktan sizi ayırmaya çalıştığını düşünüyorsanız dizi izlemeyi acilen bırakmanız lazım. İnsanların hiç işi gücü yoktu çünkü sizi kıskanıp sizinle uğraşacaklar

36 yaşındaki adam evliliği romantik komedi tadında yaşamayacaktı elbette. Ama sarılmayı bile gereksiz görüyorsa ortada ciddi sorun var demektir. İş olsun diye evlenmiş büyük ihtimalle.
Çocuk için acele etmezsiniz umarım.

Aklıma Masumlar Apartmanı dizisindeki Hasibe karakteri gelen bir tek ben miyim?

Evlilik belki de sürekli dipdibe olmak değildir. Birlikte geçirdiğiniz zamanları kıymetli geçirin sonrasında evde farklı odalarda herkes kendi işi, dinlenmesi ile de meşgul olabilir. 3 ay kısa bir süre adaptasyon süreci herkes için farklı olabilir. Ne kendinize dert edin, ne küsüp ona dert edin. Trip yapmak daha çok sevilmeyi sağlamaz, kıymet vermesini sağlamaz. Bazen özgür alanlarımız sevgimiz daha çok kıymetlendirir.
Yal farkınız nasıl bilmiyorum tabi. Bazen çok fazla yaş farkı olunca o bir şeyleri tecrübe ediyor ve siz tecrübe etmemiş olabilirsiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…