- 15 Ocak 2021
- 18
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Findikhanim
-
Değildi çok şen şakrak bir insandır . Tabi bazı olumsuz olaylardan dolayı üzgün olması normal fakat bu kadar değil . Ben bugün sofrayı topladim ona sarılmak istedim kollarımı açtım . Geç otur yanıma ne saçmalıyorsun dediSimdi beklentileriniz yas farkindan dolayi ayni degil bence. O kendini daha agir aliyor. Siz daha "genc" seviyorsunuz gibi. Yani siz daha canli sevilmek istiyorsunuz. Adam evlenmeden önce öylemiydi? Yani böyle biraz "mesafeli" mi diyim.
Peki bunu nasıl başaracağım . Sabır ediyorum ancak korkuyorum bu işin çığrından çıkmasından beni bir gün hiç bir şekilde gozunun görmesinden korkuyorumDaha 3 aylık evlisin hemen yeni gelin sendromuna girme hem kendini hem evliliği yıpratırsın...
Hayat, evlilik yada ilişkiler dizilerde filmlerde gördüğümüz gibi değil maalesef, o aşk, o ihtiras, her an mıcık mıcık.
Evlilik sadece çok sevmekten ibaret değil değerli kardeşim, karşılıklı sabır, anlayış, olgunluk bazende huysuzluk ve çocukluk gerektirir, önemli olan herşeyi tadında yapabilmek ve dengeli olabilmek.
Karşı tarafı usandırmadan, germeden, yormadan, bıktırmadan sevebilmek.
Çağre gelmez ağlamaktan...
Ben sarılmak istediğimde sarilmiyorsa peki ozaman ne yapmalıyımMerkeziniz hale getirmeyin lütfen eşlerinizi. O ilgilendi mi ben sarıldım o öptü mü bu gibi şeyler düşünmemeye çalışın. Daha rahat davranın sarılmak istiyosan sarıl. O yapacak mı diye sorgulama. Daha yenisiniz. Biraz akışına bırakın adamı da yaptın yapmadın diye darlamayın. Kendinizi tutamıyosanız bi meşgale bulun onla ilgilenin tüm hayat eş değil.
anlamadim o zaman esiniz disari karsi farkli evde farkli mi? bir de adam onceden sizin istediginiz gibiydi simdi mi degisti?Bizi ayırmak istyen bir sürü insan oldu . Evlenirken herşeye ikimiz kosturdu k . Eşimin hakkı çok . İnsanlar bizim olamayacagimizi evlenmeyecegimizi düşündü ama biz başardık aktivite olarak fiziksel olarak tarz olarak birbirine uyan bir çiftiz aslında . Yani sormayın hele o konuda daha da dertliyim en büyük kavgalarimixi o insanlar yüzünden ettik . Allah'tan eşim hayatından çıkarttı oda fark etti şimdi o konular açılmıyor bile
sen yanas, cekici ol, kendine düzen ver, ayip deyil ozaman oda aliscakdir, öyle ondan beklemeyle olmaz, birde bu yolu deneÇok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .
Bizde eşimle boyleydik 2 buçuk seneye yaklaştık daha bir kaç aydır kendimi yeni evli gibi hissediyorum bu sürpriz hazırlasan mesela güzel bir masa ve duygularını dile getirdiğini uzun bir yazı aşkınızı alevlendirecek birşeyler yaniÇok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .
Sizin fikrinizİlk cümlen benim için herşeyi bitirir. Soğumuştur eşin. Ben olsam soğurdum.
Neler yapmadimki odalar supriz yemekler hersey yani ne biliyim bir çok şey denedimBizde eşimle boyleydik 2 buçuk seneye yaklaştık daha bir kaç aydır kendimi yeni evli gibi hissediyorum bu sürpriz hazırlasan mesela güzel bir masa ve duygularını dile getirdiğini uzun bir yazı aşkınızı alevlendirecek birşeyler yani
Peki konuşmayı denediniz miNeler yapmadimki odalar supriz yemekler hersey yani ne biliyim bir çok şey denedim
İşte sorun büyü ben yaklaşıyorum o yaklaşmiyorr . Yani kendime bakıyorum fakat yine yoksen yanas, cekici ol, kendine düzen ver, ayip deyil ozaman oda aliscakdir, öyle ondan beklemeyle olmaz, birde bu yolu dene
Mumlardan kalp yapmayı denediniz mi?Neler yapmadimki odalar supriz yemekler hersey yani ne biliyim bir çok şey denedim
ozaman yol ver gitsin, sen onun kankasi deyilsin, esisin. once bir acik acik konus derdin ne , ne bekliyorsun diye, eger sen ona fazla templo geliyorsan, buyrusun temposuz birini bulsun, sen gencsin dahaİşte sorun büyü ben yaklaşıyorum o yaklaşmiyorr . Yani kendime bakıyorum fakat yine yok
Eşimle konuşunca sonu tartışma oluyor . Benim çocukça düşündüğümü düşünüyor . Zaten ilgi gösterdiğini söylüyor benim ilgi olarak gördüklerim onun için çocuksu seyler biz sevgilimiyiz diyor
Biraz oluruna bırakın .Insanlara bıraz ilgi gosterınce totoları kalkıyor.Çok huysuz çok aksi bir insandim çabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi görünce sopasını saklarmis meselesine döndü olayimiz . Ben hatalarım çok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Çok çabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun üstüne titriyorum çok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşça büyük daha olgun bazen benim çocuk gibi davrandığımi söylüyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel çevrede kıskanılan bir çiftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları çok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor günleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni çok üzüyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere öpsün istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hiç arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı için internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lütfen biri benimle konuşsun .
Sabır etmek kişiden kişiye değişir. Kimine göre sabır susmaktır, kimine göre mücadele etmektir.Peki bunu nasıl başaracağım . Sabır ediyorum ancak korkuyorum bu işin çığrından çıkmasından beni bir gün hiç bir şekilde gozunun görmesinden korkuyorum
Uyuşmama nedeni şu şuan kendimide ifade edemez hala gelmem. Aslında evrede mutlu olduğu vakitler oluyor fakat benim yaklaşımlarıma karşılık vermiyor çok kaliteli çok verimli zamanlarda geçirdiğimiz oluyor sıkıntılar diyorum bu hala getiriyor bazen evet önceden çok samimiydik yaklaştığında hoşuna gidiyordu ancak bazen ters tepki alır oldum biz evlenme kararı aldığımızda kimse birşey demiyordu e tam herşeyi hazırlamaya başladık neredeyse evleneceğiz insanlar eşime böyle konuşmaya başlamışlar sonra benim kulağıma geldi tabi dedikodu bana gelen bir sürü anonim mesaj falan filan yaz yaz bitmiyor düşün düşün bitmediği gibi. Bazen beni delice seven içimi ısıtan sıcak bir çay bazen benden nefret eden soğuk bir bardak suuu.. neden işte bu nedenanlamadim o zaman esiniz disari karsi farkli evde farkli mi? bir de adam onceden sizin istediginiz gibiydi simdi mi degisti?
belki de bosu bosuna inat ettiniz, aslinda uyumlu degildiniz ama insanlar olumsuz konustukca sirf inattan evlendiniz. cunku ilk mesajda anlattiklariniz ve bunlar hic uyusmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?