Kocam benden habersiz neler yapıyor?

Şu siz şu eşi ve kendi erkek kardeşinin eşi arasında birşeyler olduğunu düşünen üye misiniz?
Bana o gibi geldiniz.
Yine hikayeyi farklı kişiler üzerinden anlatıyorsunuz gibi.
İkisini de daha uyarmışsınız, verdiğiniz cevaplar falan benzer.

Ses kayıtları atmışlar birbirlerinr
Yani bu ayrıntılarla durum biraz garipleşti tabi..Bu durumda ne yapılır, sanırım pusuya yatıp gözlemlemeniz gerekiyor..Ama ben olsam dayanamaz kavga çıkarırım, benim akrabamla gevrek gevrek konuşmak ne demek diye, parayı da geçtim bu rahatlık niye yani..

Benziyo gercekten
Ama bakin soyle bi fark var, o uye 1 cumle icerisinde seri sekilde 50 kez gelinimiz yazardi. Ha kendini gelistirdiyse bilemem

Para kaybetmediyse 4000 lira vermek cok ciddi bisey bana göre, size bi aciklama yapmadi mi bu konuda?
Kredi kartınin son kullanması geçmiş eşiminde bir hatası olmuş dikkat etmemişler kartın kullanma tarihine, o zaman ona para vermişti özür dileyerek, ama asla geri istemedi

Kadındaki tepkiye bak ne yapayım diye sorulur mu ya eşimden gel al yada İban ver yolim der insan nekadar çıkarıcı insanlar var allahım sinir oluyorum acayıp
Eşinde yani 1 milyar hediye edilir mi ya hele Türkiye’nin böyle bi zamanında herşeye zam gelmişken vallah ne diyim aralarında bişi yok sadece ikisinin yanlış davranışı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…