- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Şu siz şu eşi ve kendi erkek kardeşinin eşi arasında birşeyler olduğunu düşünen üye misiniz?Parayı sever eşim, ama bu kuzenime karşı anlayamadığım bir şekilde iş bahanesine falan para verdi asla geri istemedi, haberim olunca iki tarafada huylandigimi belli ettim anladılar kadın para istemedigi halde eşim para vermiş vay efendim zor durumda kalmış kadın, evet zor durumda kalmış biliyorum bizim işler nedeniyle olduğunuda biliyorum ama geri ödemesiz oluşu midemi bulandırıyor
Cunku sadik kk’lilar hemen anlarŞu siz şu eşi ve kendi erkek kardeşinin eşi arasında birşeyler olduğunu düşünen üye misiniz?
Bana o gibi geldiniz.
Yine hikayeyi farklı kişiler üzerinden anlatıyorsunuz gibi.
İkisini de daha uyarmışsınız, verdiğiniz cevaplar falan benzer.
Benziyo gercektenŞu siz şu eşi ve kendi erkek kardeşinin eşi arasında birşeyler olduğunu düşünen üye misiniz?
Bana o gibi geldiniz.
Yani bu ayrıntılarla durum biraz garipleşti tabi..Bu durumda ne yapılır, sanırım pusuya yatıp gözlemlemeniz gerekiyor..Ama ben olsam dayanamaz kavga çıkarırım, benim akrabamla gevrek gevrek konuşmak ne demek diye, parayı da geçtim bu rahatlık niye yani..Ses kayıtları atmışlar birbirlerinr
Şu siz şu eşi ve kendi erkek kardeşinin eşi arasında birşeyler olduğunu düşünen üye misiniz?
Bana o gibi geldiniz.
Ama bakin soyle bi fark var, o uye 1 cumle icerisinde seri sekilde 50 kez gelinimiz yazardi. Ha kendini gelistirdiyse bilememBenziyo gercekten
En son kendini gelinin yerine koyup konu açmıştı. Yeni yöntemler deniyor olabilir.Ama bakin soyle bi fark var, o uye 1 cumle icerisinde seri sekilde 50 kez gelinimiz galan yazardi. Ha kendini gelistirdiyse bilemem
Ama gelinimiz derse cakilir hdhdhAma bakin soyle bi fark var, o uye 1 cumle icerisinde seri sekilde 50 kez gelinimiz yazardi. Ha kendini gelistirdiyse bilemem
150 kere de görümceyim ben yazardi, selam gorumceyim benAma bakin soyle bi fark var, o uye 1 cumle icerisinde seri sekilde 50 kez gelinimiz yazardi. Ha kendini gelistirdiyse bilemem
4000Daha önce ne kadar verdi?
Nasil magdur oldu sizin yuzunuzden, maddi olarak mi?
Ama gelinimiz derse cakilir hdhdh
Dogru. Bi de oburunde hic para muhabbeti yoktu, ev icinde gizli bakismalar yakalaniyordu150 kere de görümceyim ben yazardi, selam gorumceyim ben
Kredi kartını kullananmadiNasil magdur oldu sizin yuzunuzden, maddi olarak mi?
Eşiniz "kuzene" kendi çin değerli, özel olan bir eşyasını da hediye etmiş miydi?
Para kaybetmediyse 4000 lira vermek cok ciddi bisey bana göre, size bi aciklama yapmadi mi bu konuda?Kredi kartını kullananmadi
Kredi kartınin son kullanması geçmiş eşiminde bir hatası olmuş dikkat etmemişler kartın kullanma tarihine, o zaman ona para vermişti özür dileyerek, ama asla geri istemediPara kaybetmediyse 4000 lira vermek cok ciddi bisey bana göre, size bi aciklama yapmadi mi bu konuda?
Onun kredi kartiyla esinin ne alakasi var ki?Kredi kartınin son kullanması geçmiş eşiminde bir hatası olmuş dikkat etmemişler kartın kullanma tarihine, o zaman ona para vermişti özür dileyerek, ama asla geri istemedi
Beraber ortak işleri vardı tam özele giremiyorumOnun kredi kartiyla esinin ne alakasi var ki?
Valla bilemedim, bi samimiyet kurmuslar ama ortak calismaktan mi anlamadim, bu devirde kimse kimseye o paralari bagislamaz, kil bi durumBeraber ortak işleri vardı tam özele giremiyorum