Benimde hiç birseyden hbrim yokKadındaki tepkiye bak ne yapayım diye sorulur mu ya eşimden gel al yada İban ver yolim der insan nekadar çıkarıcı insanlar var allahım sinir oluyorum acayıp
Eşinde yani 1 milyar hediye edilir mi ya hele Türkiye’nin böyle bi zamanında herşeye zam gelmişken vallah ne diyim aralarında bişi yok sadece ikisinin yanlış davranışı var
AnlamadımBenimde hiç birseyden hbrim yok
Kadın, maddi olarak zor durumdaysa ona bağışlamak istemiş olabilir ama size sormalıydı. Onun dışında bir anormallik yok bence.Üstelik bana sormadan benden habersiz
Yooo durumları iyiKadın, maddi olarak zor durumdaysa ona bağışlamak istemiş olabilir ama size sormalıydı. Onun dışında bir anormallik yok bence.
Üstelik benim hbrim yok birde kocana iyi demişsin demelerSacma sapan bir para konusu. Neden esiniz ille de kadinda para kalsin diye israr etmis, kadin da parayi hem alip hem de kocasinin rahatsiz oldugunu soylemis anlamadim. Boyle centilmenlik yapilcak diye sacma seyler oluyor iste
o zaman kadın saçmalamış yani, eşinizin ya da sizin ibanınıza göndermeliydi. Kadın "İbanınızı gönderin ben size atayım" demesi lazımken "ne yapayım?" diye sormuş. Eşiniz de herhalde jest olsun diye "oğluna hediye al" demiş Kadın da bu cevabı bekler gibi hemen altamış. Kadının kocası da belki kadının bu huyunu bildiği için onun için kızmış olabilir. Neyse olan olmuş artık bir bardak su için.Yooo durumları iyi
Ay tesekkur ederim aydinlattigin icin.Evet bana hic normal gelmedi size gelmis olabilir.Bana normal gelmemesinin hesabini size verecek degilim.Size normal gelmesinin hesabinida sizden soracak degilim
Arkadaşlar dogalgaz sozlesmemizi amcamın torununun üzerine almıştık, DEPOZITO parasını EŞIM odedi ama sözleşmeyi amcamın torununun üzerine yapmıştık o dogalgaz bayisinde çalışıyordu bir ara öyle yaptık
evli bu kadın, sonra biz bu evi sattık sözleşmeyi iptal ettirdik kadına, kadına depozito parası iade etmişler 1000 liraya yakın(eşimin yatırdığı para) , o da eşime soruyor bu parayı ne yapayım diye, sana atimmi diyor, eşimde kalsın sende senin olsun demiş ogluna bir şey al beni şöyle o amca aldı de demiş
Kadının kocası kızmış ben kimsenin parasını istemem diye,kadının kocası hasan diyelim kadın tekrar kocami aramış, hasan böyle dedi, valla ben düşük yaptım sancim var hasana benle kavga etme bu parayı kimseye vermeyeceğim borçlarımı ödeyeceğim dedim demiş, kocamda iyi demişsin diyor, arkadaşlar neler oluyor?
Asla kar yokYorumların hepsini okuyamadım belki soran olmuştur ama kadının üzerine yapma sebebiniz dogalgazda indirim sağlaması gjbi bir şey miydi? Yani onun üzerine yapılmasından bir kar elde edilmis miydi yoksa öyle gayri ihtiyari mi yaptınız?
Bu olaylardan haberim yok demek istedimAnlamadım
Detaylar canım zaten... Onlar da var..Baya detay vermiş düşük yaptım sancım var vs. Kocasıyla yaptığı konuşmayı özet geçip hasan istemedi ama ihtiyacım var dese neyse. Ama her türlü saçma yaşananlar.
AssfaCgggDurumu kötü değil üstelik bir de tamam düşük yapmış olabilir sancim var demesi..
Ya vardir bi sebebi konu sahibi demiyorNeden dogalgaz onun ustune