Kocam benden habersiz neler yapıyor?

Benimde hiç birseyden hbrim yok

Üstelik bana sormadan benden habersiz
Kadın, maddi olarak zor durumdaysa ona bağışlamak istemiş olabilir ama size sormalıydı. Onun dışında bir anormallik yok bence.

Sacma sapan bir para konusu. Neden esiniz ille de kadinda para kalsin diye israr etmis, kadin da parayi hem alip hem de kocasinin rahatsiz oldugunu soylemis anlamadim. Boyle centilmenlik yapilcak diye sacma seyler oluyor iste

Sacma sapan bir para konusu. Neden esiniz ille de kadinda para kalsin diye israr etmis, kadin da parayi hem alip hem de kocasinin rahatsiz oldugunu soylemis anlamadim. Boyle centilmenlik yapilcak diye sacma seyler oluyor iste
Üstelik benim hbrim yok birde kocana iyi demişsin demeler

Yooo durumları iyi
o zaman kadın saçmalamış yani, eşinizin ya da sizin ibanınıza göndermeliydi. Kadın "İbanınızı gönderin ben size atayım" demesi lazımken "ne yapayım?" diye sormuş. Eşiniz de herhalde jest olsun diye "oğluna hediye al" demiş Kadın da bu cevabı bekler gibi hemen altamış. Kadının kocası da belki kadının bu huyunu bildiği için onun için kızmış olabilir. Neyse olan olmuş artık bir bardak su için.

Ne sorduğunuzu tam olarak anlayamadım. Kocanız lordluk taslamış heralde

Ay tesekkur ederim aydinlattigin icin.Evet bana hic normal gelmedi size gelmis olabilir.Bana normal gelmemesinin hesabini size verecek degilim.Size normal gelmesinin hesabinida sizden soracak degilim

Konudan bağımsız olarak çok güzel cevaplamışsınız kullanirim bunu ben :)

Ben de seyi merak ediyorum mesela kabız olduklarinda da falan elin adamina ( ki esiyle kadin dıdısının dıdısı) kaka yapamiyorum sancim var diyorlar mi. Digeri normal geliyorsa bu da normal gelir heralde

Siz mesaj la ibaninizi atın parayı bana gonder bidahada para konusunda benle muhatap ol yazın bence

Eşinizin tavrini tam anlayamadım ama kuzeniniz çok çakal geldi. Yolunacak kaz gibi görüyor olabilir eşinizi dikkat edin ayrıca eşi istemedigi halde hala paranın üstüne yatma derdinde düşmüş bebeğini bile alet etmiş bu duruma.

Baya detay vermiş düşük yaptım sancım var vs. Kocasıyla yaptığı konuşmayı özet geçip hasan istemedi ama ihtiyacım var dese neyse. Ama her türlü saçma yaşananlar.

Asla kar yok

Hasabın karısı bir acayıp .Paraya çökmüş .En acayıp senın kocan ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…