Kocam benden habersiz neler yapıyor?

eşe sinir olurdum ama en çok hasanın karısına sinir oldum.
ne kadar aç kadınmış, düşük yaptım, sancım var vermem. bunu sizlerin bilmesi bile saçma.
bana kocadan çok kadın saçma geldi, isteyememeyi anlarım ama parayı ceplemeyi anlamam.
üstelik sizin akrabanız ve daha önce de karşılıksız para verişi olmuş. hasan da bir tuhaf.
ortada paragöz bir kadın ve boş bonkör bir adam var.
ben sanırım kendimi tutamam ve müdahil olurum.

Konu sahibi cnm anlat sende rahatla bizde. Hadi ama artık burda hepimiz anlıyoruz şüpheleniyorsun.🥱😪 Aldatıldığını mı düşünüyorsun. Az bilgiyle olmaz. Söyle sen nelerden şüphelendin. Akıl birliği yapalım çözelim şu işi. 🧐 düşükten ya da direkt gebelikten haberin var mıydı. Bir şeylerin üstünü örttüklerini mi düşünüyorsun.

olayda her sey tuhaf ama en tuhaf olani dogalgaz neden sizin uzerinize degil ?
dogalgaz idaresinde calismasiyla ne alaka para yatirip bir imza atip cikiyorsun dogalgaz anlasmasinda. cok komplike bir is degil neden baskasinin ustune yaorirsiniz ki esinzin isi varsa siz gidip imza atsaysiniz. sacma sapan islerden cikan sacma sapan bir is .
hasanin karisini ara kican istemiyomus ver bana oarayi de gec .

Bu kuzen diğer konuda sizin yüzünüzden arabasını devretmek zorunda kalan, mahkemelik olan kuzen mi yoksa kocanız tüm kuzenlerinizi kendi kuzeni gibi benimsedi mi 😂
Ben olayda çok da yamuk görmedim. Kadın zamanında jest yapmis, size guvenmis ve üyeliğini adından actirmaniza izin vermiş (ne gibi bir karınız oldu bilmiyorum). Adam da havadan gelen bin TL depozitoyu almaktansa teşekkür için kadına bırakmış . Siz herhangi bir çalışan indirimle mi kullandiniz doğalgazı? Eğer kullandiysaniz belki de ona saymak istemiştir.
Bir insanı bir iyilik yaptığına pişman edecek seyelr vardır (sizin diğer konudaki kuzenin size kefil olup mahkemelik olması,basının agrimasi gibi) , bir de bir insanı iyilik yaptığına mutl edecek şeyler vardır (o işin hayırla sonuçlanması, o iyilikten dolayı hediye verilmesi ya da eline bir miktar para geçmesi).
Sizinki de o hesap olmuş. Bence büyütecek bir şey yok.
Kadının kendi üyeliğini vermesi de jest, adamın bin TLyi almaması da.
Madem böyle şeylerden rahatsız oluyorsunuz ne demeye zırt pırt ondan bundan bir konuda yardım istiyorsunuz ki????

X