Aynen bende onu soruyorum o parayi eşim zamanında kendi yatirdihiç bişey anlamadım konudan anladığım kadarıyla kocan hasanın karısına neden para verme ihtiyacı duymuş.
Arkadaşlar dogalgaz sozlesmemizi amcamın torununun üzerine almıştık, DEPOZITO parasını EŞIM odedi ama sözleşmeyi amcamın torununun üzerine yapmıştık o dogalgaz bayisinde çalışıyordu bir ara öyle yaptık
evli bu kadın, sonra biz bu evi sattık sözleşmeyi iptal ettirdik kadına, kadına depozito parası iade etmişler 1000 liraya yakın(eşimin yatırdığı para) , o da eşime soruyor bu parayı ne yapayım diye, sana atimmi diyor, eşimde kalsın sende senin olsun demiş ogluna bir şey al beni şöyle o amca aldı de demiş
Kadının kocası kızmış ben kimsenin parasını istemem diye,kadının kocası hasan diyelim kadın tekrar kocami aramış, hasan böyle dedi, valla ben düşük yaptım sancim var hasana benle kavga etme bu parayı kimseye vermeyeceğim borçlarımı ödeyeceğim dedim demiş, kocamda iyi demişsin diyor, arkadaşlar neler oluyor?
kadın zor durumda mı ihtiyacı mı var belki eşin hayır yapmak istemiştirAynen bende onu soruyorum o parayi eşim zamanında kendi yatirdi
arayıp niye ne yapayım diye soruyor ki, IBAN istesin göndersin, saçmalığa bak, az para da değil yani,Arkadaşlar dogalgaz sozlesmemizi amcamın torununun üzerine almıştık, DEPOZITO parasını EŞIM odedi ama sözleşmeyi amcamın torununun üzerine yapmıştık o dogalgaz bayisinde çalışıyordu bir ara öyle yaptık
evli bu kadın, sonra biz bu evi sattık sözleşmeyi iptal ettirdik kadına, kadına depozito parası iade etmişler 1000 liraya yakın(eşimin yatırdığı para) , o da eşime soruyor bu parayı ne yapayım diye, sana atimmi diyor, eşimde kalsın sende senin olsun demiş ogluna bir şey al beni şöyle o amca aldı de demiş
Kadının kocası kızmış ben kimsenin parasını istemem diye,kadının kocası hasan diyelim kadın tekrar kocami aramış, hasan böyle dedi, valla ben düşük yaptım sancim var hasana benle kavga etme bu parayı kimseye vermeyeceğim borçlarımı ödeyeceğim dedim demiş, kocamda iyi demişsin diyor, arkadaşlar neler oluyor?
Yooo durumları iyikadın zor durumda mı ihtiyacı mı var belki eşin hayır yapmak istemiştir
Durumu kötü değil üstelik bir de tamam düşük yapmış olabilir sancim var demesi..Bu arada kadin da az değil yani başkasinin parasi bana gonderilse direkt sahibine yollarim no isteyip ne demek ya parayi ne yapayim sana atayim mi filan ne demek yani başka ne yapacakti??? Resmen eşinin "sende kalsin" demesini beklemiş alttan alta ve bu kişi sizin akrabaniz niye sizi geçip eşinizle muhattap oluyor devamli?
Ben olsam vermezdim parayi sokaktan mi topluyoruz 1.000 lira sende kalsin diyecek.Ben en çok paraya acidim.
Aynen ya.. Kafam karıştı.. Birde düşük yapmış olabilir de sancim var demesiarayıp niye ne yapayım diye soruyor ki, IBAN istesin göndersin, saçmalığa bak, az para da değil yani,
Üstelik bana sormadan benden habersizBu arada kadin da az değil yani başkasinin parasi bana gonderilse direkt sahibine yollarim no isteyip ne demek ya parayi ne yapayim sana atayim mi filan ne demek yani başka ne yapacakti??? Resmen eşinin "sende kalsin" demesini beklemiş alttan alta ve bu kişi sizin akrabaniz niye sizi geçip eşinizle muhattap oluyor devamli?
Ben olsam vermezdim parayi sokaktan mi topluyoruz 1.000 lira sende kalsin diyecek.Ben en çok paraya acidim.
Durumu kötü değil üstelik bir de tamam düşük yapmış olabilir sancim var demesi..
Aynen ya.. Kafam karıştı.. Birde düşük yapmış olabilir de sancim var demesi
bilmem neler oluyor?Arkadaşlar dogalgaz sozlesmemizi amcamın torununun üzerine almıştık, DEPOZITO parasını EŞIM odedi ama sözleşmeyi amcamın torununun üzerine yapmıştık o dogalgaz bayisinde çalışıyordu bir ara öyle yaptık
eee so what? sancı deyince noluyoDurumu kötü değil üstelik bir de tamam düşük yapmış olabilir sancim var demesi..
Bu kadına eşinin bilgisi dahilinde para verdi ve geri almadı niyeyse ortak işleri vardı kadın para çekemedi o ara kadına para verdi ve verdiği parayı asla geri istemediEşim benden habersiz kimseye para bagışlamaz, öyle bir şey yapsa şüphelenirim noluyor diye hiç yapmadigi şey cunku. Ama sizin eşinizin normalde de boyle parasini birilerinde birakma, borc verip geri almama huylari var midir ufak tefek? Onceden de yaptiysa kadin napayim yollayayim mi diyince gaza gelip yollama demistir belki.
Sanci olayini vs anlamadim gereksiz detay vererek konusuyordur belki bu kişileri en iyi siz taniyorsunuz huylarina gore degerlendirin