Kocam benden habersiz neler yapıyor?

Benim hiç hoşuma gitmedi benim haberim olmadan 1000 tl vermesi
ha o ayri. 1000 tl su an turkiyede cogu insan icin is gorecek bir para. durduk yerde hibe etmesine gerek yoktu. maksat cocuk sevindirmekse bir oyuncak da olurdu. ama bunu esinizle kadinin arasinda bir sey var gibi yorumlayamayiz bence.

Bu iletişim benim hoşuma gitmedi sanki bir bahane olsada konuşsak eşimin centilmen davranışları oğluna hediye al demeler bu insanların durumu kötü değil

ama benim sorum bu degil,

siz neden olaylarin bu kadar disindasiniz?
bu kisi sizin akrabaniz, yanlis anlamadim degil mi?

atiyorum kadin dusuk yapmis, sizin haberiniz olmus muydu?
bir de neden evinizin dogalgazi bu kadinin ustune ki, orada calisiyor olsa bile cok cok sacma degil mi?

hani sundan dolayi bu sorulari soruyorum,
siz o sacma degil mi, bu garip degil mi diye kendiniz soruyorsunuz ya.
size garip gelmeyen baslangic bile o kadar garip ki aslinda. oyle olunca corap sokugu gibi sacmaliklar silsilerisine donuyor olaylar bu sekilde iste.

Eşiniz para sende kalsin desin diye kadin her yolu denemiş.
Eşiniz de anlamış kalsin demiş.
Adama sıcramayin eşiniz normal para kalsin demesi anormal.
Napsin o da duygu sömürüsüne dayanamamış kalsin deyivermiş işte.
Dogru mu yapmiş hayir ama altinda başka sebepler aramayin.

Kadın düşük yaptım deyince ne oluyor
Gel benimle yat mı demek istemiş
Gayet insani bir durum düşük regl gebelik doğum
Bundaki rahatsızlığınız bu durumların kadın bedeninde olması mı
Sevişmeyle ilgili olması mı
Size bir sürprizim var peygamberler bile sevişmenin ürünüdür
İnsani olan her şeyi her yerde herkesle konuşabilir miyiz? Sağlık problemim var dersin detaya girmezsin buda insani bir durum bildirir.

Benim hiç hoşuma gitmedi benim haberim olmadan 1000 tl vermesi
Burda sizin de calisip calismadiginiz farki buyuk bana gore. Elbette tum para ortak ama taraflardan biri calismiyorsa, calisan tarafin daha rahat davranmasini anlayabiliyorum ben.

Onun disinda kuzenlerin arasindaki konusma bence normal, kuzeninin cocuguna da hediye alabilir bence 🤷🏼‍♀️

Ben hiç normal bulmadım. Bir süre takip etmenizi öneririm. Şu aşamada kimseyi suçlayamazsınız bişey deseniz siz suçlu olursunuz maalesef

Eşiniz para sende kalsin desin diye kadin her yolu denemiş.
Eşiniz de anlamış kalsin demiş.
Adama sıcramayin eşiniz normal para kalsin demesi anormal.
Napsin o da duygu sömürüsüne dayanamamış kalsin deyivermiş işte.
Dogru mu yapmiş hayir ama altinda başka sebepler aramayin.
Kadın başta sömürü yapmıyor ben bu parayi ne yapıyım diyor gayet normal bir şekilde

Ben hiç normal bulmadım. Bir süre takip etmenizi öneririm. Şu aşamada kimseyi suçlayamazsınız bişey deseniz siz suçlu olursunuz maalesef
Benimde hiç hoşuma gitmedi benden habersiz 1000 tl vermesi, kadının özeline kadar konuşması, kocasına verdiği cevaba eşimin iyi demişsin demesi...

En başta kadın neden ne yapayım diye soruyor ki? İnsan direk hesap numarası falan ister gönderir. Kadın resmen yok ya kalsın densin diye yapmış..Eşinizde gönder bana diyememiş belli ki , Bana öyle eşiniz bir işler çeviriyor gibi gelmedi, akrabanız biraz çakal gibi geldi sadece .

Burda sizin de calisip calismadiginiz farki buyuk bana gore. Elbette tum para ortak ama taraflardan biri calismiyorsa, calisan tarafin daha rahat davranmasini anlayabiliyorum ben.

Onun disinda kuzenlerin arasindaki konusma bence normal, kuzeninin cocuguna da hediye alabilir bence 🤷🏼‍♀️
Onun kuzeni değil benim kuzenim, bu kuzenime birkere daha böyle para verdi asla geri istemedi

En başta kadın neden ne yapayım diye soruyor ki? İnsan direk hesap numarası falan ister gönderir. Kadın resmen yok ya kalsın densin diye yapmış..Eşinizde gönder bana diyememiş belli ki , Bana öyle eşiniz bir işler çeviriyor gibi gelmedi, akrabanız biraz çakal gibi geldi sadece .
Kocamda da var ses tonu o kadar rahatti ki kadın düzgün bir şekilde ne yapıyım demiş eşim gevrek gevrek konuşmuş desrm

Eşiniz jest yapmış işte. Gerek var mıydı bin tl'lik jeste orası tartışılır ama kötü niyet aranmaz hemen.
Diğer kişinin eşi de sadaka verilir gibi algılayıp gurur yapmıştır o yüzden istememiştir parayı. Ama paraya ihtiyacı olduğu için kadın kullanmak istiyordur ve kocasına rağmen geri vermiyordur. Garip ama durum göründüğü gibi işte.
Ayrıca amcanızın torunu hem sizin akrabanız hem de hemcinsiniz. Siz muhatap olun bu vakitten sonra hem aklınız kurcalanmaz hem de karşı tarafın eşinin içi rahat eder.
Yaa ben kimim mesela bana soran söyleyen yok

Onun kuzeni değil benim kuzenim, bu kuzenime birkere daha böyle para verdi asla geri istemedi
O zaman kadin bir tik rahatmis diye dusunurum ama aralarindaki muhabbeti bilmiyoruz tabi. Yillardir iletisimleri devam eden arkadaslarsa bence dusuk yaptigini soylemesi gene normal.

Parayla da hava atmak istemis olabilir, klasik erkek hareketi

Kocamda da var ses tonu o kadar rahatti ki kadın düzgün bir şekilde ne yapıyım demiş eşim gevrek gevrek konuşmuş desrm
Yanınızda mıydı konuşurken? O an müdahale etseydiniz keşke, siz muhatap olsaydınız akrabanızla..Yanınız da konuşmasıy da bunu nereden biliyorsunuz? Eğer doğruysa evet bu garip tabi.

Esiniz bonkör müdür genelde, böyle sacar mi parayi eşe dosta?
Parayı sever eşim, ama bu kuzenime karşı anlayamadığım bir şekilde iş bahanesine falan para verdi asla geri istemedi, haberim olunca iki tarafada huylandigimi belli ettim anladılar kadın para istemedigi halde eşim para vermiş vay efendim zor durumda kalmış kadın, evet zor durumda kalmış biliyorum bizim işler nedeniyle olduğunuda biliyorum ama geri ödemesiz oluşu midemi bulandırıyor

Parayı sever eşim, ama bu kuzenime karşı anlayamadığım bir şekilde iş bahanesine falan para verdi asla geri istemedi, haberim olunca iki tarafada huylandigimi belli ettim anladılar kadın para istemedigi halde eşim para vermiş vay efendim zor durumda kalmış kadın, evet zor durumda kalmış biliyorum bizim işler nedeniyle olduğunuda biliyorum ama geri ödemesiz oluşu midemi bulandırıyor
Daha önce ne kadar verdi?

X