Kocam benden habersiz neler yapıyor?

Bu kadına eşinin bilgisi dahilinde para verdi ve geri almadı niyeyse ortak işleri vardı kadın para çekemedi o ara kadına para verdi ve verdiği parayı asla geri istemedi

ama bu kadin sizin akrabaniz.

ben de para isteyemem, cok sacma belki ama cidden boyle cok para kaybetmisligim var, sacmalik farkindayim ama illa altinda kotu niyet olacak diye bir sey yok.

ama bu kisi sizin akrabaniz, neden siz bu kadar olaylarin disindasiniz ?

Elin karısı elin kocasına düşük yaptım sancım var gibi özel birseyi nasıl söylüyor hayret ustelikte kocam razı degil ama ben bu parayi ondan gizli kabul edecegim demesi bana kadinin hic saglam bir pabuç olmadigini hissettirdi.

Belki de gurur meselesi yapmıştır.Ama her halükarda size söylemesi gerekiyor tabi,1000 lira sa az para değil ama baştan başkasının üzerine abonelik açarak hata etmişsiniz.

Allah aşkına sancim var düşük yaptım demesi kocaminda para konusunda iyi demişsin demesi normalmi

Belki de gurur meselesi yapmıştır.Ama her halükarda size söylemesi gerekiyor tabi,1000 lira sa az para değil ama baştan başkasının üzerine abonelik açarak hata etmişsiniz.
Kocam halinden bayagi memnun bir şekilde oğluna birsey al şu amca aldı de demiş ya

Kadın düşük yaptım deyince ne oluyor
Gel benimle yat mı demek istemiş
Gayet insani bir durum düşük regl gebelik doğum
Bundaki rahatsızlığınız bu durumların kadın bedeninde olması mı
Sevişmeyle ilgili olması mı
Size bir sürprizim var peygamberler bile sevişmenin ürünüdür

Demek ki eşiniz için önemli bir miktar değil ama kadın biraz değişik o paraya mı güvenip borç yapmışda borç ödeyecekmiş.

O parayı nasıl almış ya hayret ediyorum bazı insanlara.

Ay tesekkur ederim aydinlattigin icin.Evet bana hic normal gelmedi size gelmis olabilir.Bana normal gelmemesinin hesabini size verecek degilim.Size normal gelmesinin hesabinida sizden soracak degilim

benim anlamadigim su, sizin amcanizin torunuyla esiniz surekli iletisimde midir?

esiniz gereksiz jest yapmis. kadina da kocasi para vermiyor buyuk ihtimalle oyle ceplemek istedi. buyutulecek bir sey yok gibi.
Bu iletişim benim kafamı karıştırdı sanki bir bahane bulsakta konuşsak gibi, eşimin centilmen davranışları oğluna hediye al demeler bu insanların durumu kötü değil

Bu iletişim benim kafamı karıştırdı sanki bir bahane bulsakta konuşsak gibi, eşimin centilmen davranışları oğluna hediye al demeler bu insanların durumu kötü değil
esiniz genel olarak jest yapmayi sever mi? bir de abartmayin ya aralarinda bir sey olsa ogluna hediye almaz ne alaka oylesine cocuk sevindirmek istemistir.

Bu iletişim benim hoşuma gitmedi sanki bir bahane olsada konuşsak eşimin centilmen davranışları oğluna hediye al demeler bu insanların durumu kötü değil

Sizin akrabaniza birisine hediye alsın diye normalde alması gereken parayı vermiş. Senin olsun demiş. Bunu yapıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…