Bu kadına eşinin bilgisi dahilinde para verdi ve geri almadı niyeyse ortak işleri vardı kadın para çekemedi o ara kadına para verdi ve verdiği parayı asla geri istemedi
Eşim zamanında yatırdığı depozito parasını kadindan istememis
Allah aşkına sancim var düşük yaptım demesi kocaminda para konusunda iyi demişsin demesi normalmiElin karısı elin kocasına düşük yaptım sancım var gibi özel birseyi nasıl söylüyor hayret ustelikte kocam razı degil ama ben bu parayi ondan gizli kabul edecegim demesi bana kadinin hic saglam bir pabuç olmadigini hissettirdi.
Kocam halinden bayagi memnun bir şekilde oğluna birsey al şu amca aldı de demiş yaBelki de gurur meselesi yapmıştır.Ama her halükarda size söylemesi gerekiyor tabi,1000 lira sa az para değil ama baştan başkasının üzerine abonelik açarak hata etmişsiniz.
Baya da bonkör bir kocanız varmış.Kocam halinden bayagi memnun bir şekilde oğluna birsey al şu amca aldı de demiş ya
Kadın düşük yaptım deyince ne oluyorElin karısı elin kocasına düşük yaptım sancım var gibi özel birseyi nasıl söylüyor hayret ustelikte kocam razı degil ama ben bu parayi ondan gizli kabul edecegim demesi bana kadinin hic saglam bir pabuç olmadigini hissettirdi.
Demek ki eşiniz için önemli bir miktar değil ama kadın biraz değişik o paraya mı güvenip borç yapmışda borç ödeyecekmiş.Arkadaşlar dogalgaz sozlesmemizi amcamın torununun üzerine almıştık, DEPOZITO parasını EŞIM odedi ama sözleşmeyi amcamın torununun üzerine yapmıştık o dogalgaz bayisinde çalışıyordu bir ara öyle yaptık
evli bu kadın, sonra biz bu evi sattık sözleşmeyi iptal ettirdik kadına, kadına depozito parası iade etmişler 1000 liraya yakın(eşimin yatırdığı para) , o da eşime soruyor bu parayı ne yapayım diye, sana atimmi diyor, eşimde kalsın sende senin olsun demiş ogluna bir şey al beni şöyle o amca aldı de demiş
Kadının kocası kızmış ben kimsenin parasını istemem diye,kadının kocası hasan diyelim kadın tekrar kocami aramış, hasan böyle dedi, valla ben düşük yaptım sancim var hasana benle kavga etme bu parayı kimseye vermeyeceğim borçlarımı ödeyeceğim dedim demiş, kocamda iyi demişsin diyor, arkadaşlar neler oluyor?
Ben de ayni seyi yazdim seninle yani normal olmadigini neyi soruyorsunuz bana anlamadimAllah aşkına sancim var düşük yaptım demesi kocaminda para konusunda iyi demişsin demesi normalmi
Ay tesekkur ederim aydinlattigin icin.Evet bana hic normal gelmedi size gelmis olabilir.Bana normal gelmemesinin hesabini size verecek degilim.Size normal gelmesinin hesabinida sizden soracak degilimKadın düşük yaptım deyince ne oluyor
Gel benimle yat mı demek istemiş
Gayet insani bir durum düşük regl gebelik doğum
Bundaki rahatsızlığınız bu durumların kadın bedeninde olması mı
Sevişmeyle ilgili olması mı
Size bir sürprizim var peygamberler bile
Bu iletişim benim kafamı karıştırdı sanki bir bahane bulsakta konuşsak gibi, eşimin centilmen davranışları oğluna hediye al demeler bu insanların durumu kötü değilbenim anlamadigim su, sizin amcanizin torunuyla esiniz surekli iletisimde midir?
esiniz gereksiz jest yapmis. kadina da kocasi para vermiyor buyuk ihtimalle oyle ceplemek istedi. buyutulecek bir sey yok gibi.
esiniz genel olarak jest yapmayi sever mi? bir de abartmayin ya aralarinda bir sey olsa ogluna hediye almaz ne alakaBu iletişim benim kafamı karıştırdı sanki bir bahane bulsakta konuşsak gibi, eşimin centilmen davranışları oğluna hediye al demeler bu insanların durumu kötü değil
Bu iletişim benim hoşuma gitmedi sanki bir bahane olsada konuşsak eşimin centilmen davranışları oğluna hediye al demeler bu insanların durumu kötü değilama bu kadin sizin akrabaniz.
ben de para isteyemem, cok sacma belki ama cidden boyle cok para kaybetmisligim var, sacmalik farkindayim ama illa altinda kotu niyet olacak diye bir sey yok.
ama bu kisi sizin akrabaniz, neden siz bu kadar olaylarin disindasiniz ?
Benim hiç hoşuma gitmedi benim haberim olmadan 1000 tl vermesiesiniz genel olarak jest yapmayi sever mi? bir de abartmayin ya aralarinda bir sey olsa ogluna hediye almaz ne alakaoylesine cocuk sevindirmek istemistir.