- 7 Mart 2016
- 41
- 16
- Konu Sahibi gspasiflora
yok benim kızım varBir tanıdığıma benzettim sizi anlattıklarınızdan fakat onun birde oğlu var..
Umarım o kişi değilsinizdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok benim kızım varBir tanıdığıma benzettim sizi anlattıklarınızdan fakat onun birde oğlu var..
Umarım o kişi değilsinizdir.
Anladım içime su serpildi sağolun:)yok benim kızım var
Ne alakası var ya. İnsanlar kolestrol,bel fıtığı,boyun fıtığı gibi sebeplerle de egzersiz yapmak zorunda oluyor. Direk bütün erkekler şöyledir Etiketlemesi ne kadar yanlışevli bir erkek spor salonuna gidiyorsa orada bir sorun vardır. günümüzde kas yapmak kadınları etkilemekle eş değer. spor salonları erkeklerle dolup taşıyor.
Ben bu düşünceye hiç katılmıyorum. Bir insan evli bekar fark etmez fit görünmek için de sağlıklı olmak için de spor yapabilir. Kadın erkek fark etmez. İnsan aynaya bakında kendinden memnun olmak isteyebilir. Sağlığı yerinde olsun, dinç olsun, metabolizması verimli çalışsın, enerjik hissetsin isteyebilir. Spor yapmıyorsanız bu faydalarını hiç görmediyseniz belki bu yüzden öyle düşünüyorsunuzdur. İlle salona gitmesine gerek yok tabi insanın, ama gidebilir de, ne sorun olabilir bunda? Kendisini salsa bedenen değil de ruhen çöküyor insanlar en başta. Bunu engellemede spor gerçekten çok etkili oluyor.evli bir erkek spor salonuna gidiyorsa orada bir sorun vardır. günümüzde kas yapmak kadınları etkilemekle eş değer. spor salonları erkeklerle dolup taşıyor.
Hiçte samimi olma kadınla.Neler duyuyoruz arkadaş ayağına sevgilisinin karısıyla arkadaş olanlar,ağzını arayanlar..O adamın burnundan fitil fitil getirirdim.Aynı şeyi ben yapsam nasıl olurdu .Sporda tanıştığım erkek arkadaşlarımla16 yıllık evliyiz bir kızımız var 14 yaşında evlenmeden önce de beş senemiz var 21 senedir beraberiz bu zamana kadar daha doğrusu son bir seneye kadar aklımın ucuna dahi gelmezdi bunları yaşayacağım eşim üç dört senedir spora başladı spor salonu kadın erkek karışık dediğim gibi son bir senedir orda bayan arkadaşları oldu bunları facebook a instagrama ekledi önce şaşırdım sonra normal olduğunu nu düşündüm ama dikkatimi çekti bir kadını hep beğeniyor bakıyor sayfasına filan fazla içimde tutamadım şiddetli bir kavga ettik ve ben onun sayfasından o kadını çıkarttım engelledim bana kadın erkek normal arkadaşta olabilir sen sığ düşünüyorsun martavallarını okudu neyse spora giymeye devam bana bir şey anlatmıyor ben sormuyorum böyle bir zaman devam etti fakat bunda bir değişiklikler var bana ağlak dediği şarkıları dinliyor arabada özlü sözler indiriyor telefonuna filan neden diyorum hoşuma gitti diyor bu arada o kadının telini almış müşteri gibi kaydetmiş yakaladığım gün kadını aradım kadın sadece arkadaş olduklarını aralarında benim düşündüğüm gibi bir şeyin imkansız olduğunu söyledi benim ki bana tripler felan rezil ettin beni demeler kadını onun telefonundan engelledim konuşmuyoruz diyor merhaba merhaba ama bir şeyler hissediyorum ben bu ramazanda evde işe çıkmıyor beraberiz kadın her yerden engelli ya kadının kendi instangramımdan bakim diye bakıyorum arada ve bingo benim adam hayatta yapmaz dediğim şeyi yapmış açmış bir sahte instagram kadını takip ediyor kadında onu tabiki delirdim ben kadınla konuştum kadın dedi brnde şaşırdım bu sabah geldi ama bizim aramızda gerçekten bir şey yok siz sakin olun beni sevmediğiniz için yapmış olabilir ben sakin olamadım yüzüne vurdum bana demrzmi senin görüceğini biliyordum seni denemek için yaptım hayda ondan sonrda ben artık seni istemiyorum sevmiyorum boşanıcam senden dedi neymiş efendim hep onun peşindeymişim açık arıyormışum bıkmış artık bence kadına aşık kadın ona aşık değil ama öyle arkadaş ayağına yüz veriyor bu da herhalde benden boşanıp onun peşinde koşacak ne yapacağımı bilmiyorum neye inancağımıda bu arada kadınla konuşmaya başladık kadına inandım ben samimi bi kadın
16 yıllık evliyiz bir kızımız var 14 yaşında evlenmeden önce de beş senemiz var 21 senedir beraberiz bu zamana kadar daha doğrusu son bir seneye kadar aklımın ucuna dahi gelmezdi bunları yaşayacağım eşim üç dört senedir spora başladı spor salonu kadın erkek karışık dediğim gibi son bir senedir orda bayan arkadaşları oldu bunları facebook a instagrama ekledi önce şaşırdım sonra normal olduğunu nu düşündüm ama dikkatimi çekti bir kadını hep beğeniyor bakıyor sayfasına filan fazla içimde tutamadım şiddetli bir kavga ettik ve ben onun sayfasından o kadını çıkarttım engelledim bana kadın erkek normal arkadaşta olabilir sen sığ düşünüyorsun martavallarını okudu neyse spora giymeye devam bana bir şey anlatmıyor ben sormuyorum böyle bir zaman devam etti fakat bunda bir değişiklikler var bana ağlak dediği şarkıları dinliyor arabada özlü sözler indiriyor telefonuna filan neden diyorum hoşuma gitti diyor bu arada o kadının telini almış müşteri gibi kaydetmiş yakaladığım gün kadını aradım kadın sadece arkadaş olduklarını aralarında benim düşündüğüm gibi bir şeyin imkansız olduğunu söyledi benim ki bana tripler felan rezil ettin beni demeler kadını onun telefonundan engelledim konuşmuyoruz diyor merhaba merhaba ama bir şeyler hissediyorum ben bu ramazanda evde işe çıkmıyor beraberiz kadın her yerden engelli ya kadının kendi instangramımdan bakim diye bakıyorum arada ve bingo benim adam hayatta yapmaz dediğim şeyi yapmış açmış bir sahte instagram kadını takip ediyor kadında onu tabiki delirdim ben kadınla konuştum kadın dedi brnde şaşırdım bu sabah geldi ama bizim aramızda gerçekten bir şey yok siz sakin olun beni sevmediğiniz için yapmış olabilir ben sakin olamadım yüzüne vurdum bana demrzmi senin görüceğini biliyordum seni denemek için yaptım hayda ondan sonrda ben artık seni istemiyorum sevmiyorum boşanıcam senden dedi neymiş efendim hep onun peşindeymişim açık arıyormışum bıkmış artık bence kadına aşık kadın ona aşık değil ama öyle arkadaş ayağına yüz veriyor bu da herhalde benden boşanıp onun peşinde koşacak ne yapacağımı bilmiyorum neye inancağımıda bu arada kadınla konuşmaya başladık kadına inandım ben samimi bi kadın
Arkadas vucut geliştirme olarak anladı sanırım, oyuzde oyle yazmış olabilir. Oysa tabi ki herkes spor salınuna saglık ıcın de olsa gıder gelir. Bu arada kesinlikle haklısınuz, kadını aramakla cok buyuk hata etmış. İlişkiyi Meşrulastırmış bir nevi. Adamın korkacagı utanacagı varsa da artık kalmamıstır. Zor bi duru m allah yardımcısı olsunne alakası var?
spor yapmanın kadını erkeği mi olur?
ben 14 yıllık evliyim, spora başlamak istiyorum
eşime de başla diyorum
şimdi bizim niyetimizde bir bozukluk mu var?
şunu bi anlayın artık ya
spor salonu, iş yeri, orası burası
adam gibi adam her yerde adam gibi davranır
o kadınla muhabbetini kes güzelim samimiyetine inansanda seni saf yerine koymasına izin verme!! eşinede söyle seçim yapsın. '' ya ben yada o kadın'' arkadaşca kardeşce herneyse konuşmanı istemiyorum diyeceksin. başta tavrını koymamışsın yakında yatakda yakalarsın haberin olsun..
Ne arkadaşı yahu adama selam vermemesi lazım bu durumda.işte bende o şekil aradım kadın imkansız düşündüğünüz gibi bir şey yok arkadaşız diyip duruyor
Kadındaki pişkinliğe bak.Sporunu yap sonra defol git selam sabahta verme yani eksik olsun selamın.bitirmemiş salonda karşılaşıyorlarmış merhaba merhaba diolar inanmıyorum tabi
Adam seni sevmiyorum boşanacağım demiş daha ötesi var mı aldatsada aldatmasa da önemli değil bu saatten sonra. Yolla gitsin hem suçlu hem de zeytinyağı gibi üste çıkıyor.biraz gurur nolur biraz gurur hicmi kalmadı birak kocani hayır yok ondan.seni sevmeyen adamı napcan birak ipini sal gitsin anca gider....
Bunun bağnazlıkla alakası yok, gördüğünüz gibi etkilenilebiliyor, erkekler ayrı kadınlar ayrı spor yapılınca bağnaz mı olunuyor, o şekilde bir salona gitseydi bunları yaşamazdınız.bende öyle düşünüyordum işte hiç bir sakıncası yok çünkü bağnaz değilim ama işte her gün birlikte olununca ister istemez demekki bir samimiyet oluşuyor