- 16 Nisan 2014
- 115
- 17
- Konu Sahibi gspasiflora
Benzer bi olayı bende yasamistim Esim 2 yıl aynı yerde çalıştığı bayanla konusuyo du sürekli değildi ama bu bile canımı sıkıyor rahatsız ediyodu maalesef bende kadını arâamistim fakat kadınla tanışıyorduk o da aralarında bisey olmadığını söyledi hep iyi niyetli davrandı iş le ilgili konuşuyoruz dedi hep Ama aradığım günden sonra kadın kendine ozen göstermeye başladı fon giyim falan değişti sonra eşim o işten ayrıldıolay büyüdü ailelerimiz falan duydu resimde bana beni rezil ettin dedi günlerce eve gelmedi kadının kocasıyla bile konuştum maalesef sizi anlıyorum bu konuda insan o an ne yapacağını şaşırıyor yaşayan bilir eşime bosanalim dedim Beni sevmeyen kişiyle yapamam artık dedim Sen boşanmak istiyosan bosan ben istemiyorum seni de seviyorum dedi zor günler gecirdim ailemin yanına dondum cocukarimla Esim başka bi şehirde çalıştı 6 ay donmedim o geldi izin oldukça sonra Ev aldı benim memleketimde Cocuklar için devam dedim kadınla bi daha gorusmediler fakat bu olayi hala unutmadim Seni istemiyorum deseydi donmezdim herhalde bilemiyorum Allah yardımcınız olsun