- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.753
- 35
- Konu Sahibi gspasiflora
Tam 15 sayfa yorum yapilmis aklin yolu bir herkes ayni goruste adam seni gozden cikarmis arti hersey ortada illa aldatmasi icin yatakta basman gerekmiyor baskasini takip edip gizlice is ceviriyi ilgi duyuyor arti bosanmakta istiyor daha sen neyin hesabindasinki..yani bu kadari yeterli daha kurcalamana gerek yokki evet yillarini vermissin illaki uzulursun yipranirsin ama yapcagin bisey yok gururlu olup yol vermekten baska..
Yalniz ben sende sunu hissettim sen sanki adami tekrar nasil eve baglarim olan oldu unutuyum taraftarisin gibi geldi bana insallah yanilmisimdir sende gozu yoksa bu kadin olmasa baska bi kadin olur o arayis bi kere girdiyse kafasina..arti adam kizini 14 yillik evliligini kurulu duzenini herseyini kaybetmeye hazir senin hala devam etmen sanki kabullenis gibi olmus hayirlisi diyelim
Yalniz ben sende sunu hissettim sen sanki adami tekrar nasil eve baglarim olan oldu unutuyum taraftarisin gibi geldi bana insallah yanilmisimdir sende gozu yoksa bu kadin olmasa baska bi kadin olur o arayis bi kere girdiyse kafasina..arti adam kizini 14 yillik evliligini kurulu duzenini herseyini kaybetmeye hazir senin hala devam etmen sanki kabullenis gibi olmus hayirlisi diyelim