Kocam banyo yapmiyor : (

Delirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım
Ay igrenç yaa alışkanlık olmamasından kaynaklanıyor.Ben günde 2 defa yıkansam bile rahatsz hissediyorum parfüm sabitleyici koltuk altı kullandığım halde..Iyy size sabrlar yaaa insan evlilikten tiksindirir böyle durumlar .İnsan nasıl yıkanmaz ya tek kelime igreç ya yıkanmadan istiyosa vermeyin :) yıkanıp gelsin öle huy edinir belki...

Sebep???
Sabah akşamı geçtim günde 4-5 kez duşa girdiğim oluyor şu sıralar.

Konu sahibi, pis adam pistir. Ne yaparsan yap düzelmesi çok zor. Temizlik anlayışı çok küçük yaşlarda ailede kazanılır. Koskoca adamı bu konuda eğitemezsiniz diye düşünüyorum.
Yani aslinda çok pis değildir daha once havası kuru olan bir şehirde yaşıyorduk ama ıstanbul berbat en azından her gün alsa razıyım

sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum :KK14:
Neyini samimi bulmuyosunuz ki? Banyo yapmaktan daha dogal ne var. Ben yeri geliyor gunde 4 kere bile yapiyorum. Sonucta terlediysem bu sicaklarda ve banyo yapma imkanimda varsa nicin yapmiyim ki. Ama bence benim ki banyo yapma hastaligina dogru gidiyor :KK57::KK49: isim gucum olmasa butun gun dusta yasayacagim:KK14: he bide her seferinde sacimida yikarim baska turlu banyo yapmis hissi alamiyorum :KK45:

Son düzenleme:
Az önce soylendim girdi duş aldı, disarida işimiz vardı çıktık hemen geldik terlemis sırılsıklam, bak boşuna girdim banyoya yine terledim diyo :KK34:

mesajımdan alıntı yapanlar; artık neden diye sormayın hepinize tek tek nedenini yazmam mümkün değil mesaj tekrarına girer, yazdığım nedeni okuyun onun üzerinden konuşalım isterseniz

Bakın sabah kalkarsınız, gece terlemişsinizdir bu rahatsız eder duşa girer evden öyle çıkarsınız çalışıyorsanız. Akşam eve gelirsiniz bütün günün tozu pisliği üzerinize sinmiştir, yollarda terlemişsinizdir girer duş alır öyle oturursunuz evde. Akşam yatmadan önce serin serin uyuyabilmek için girer duş alırsınız kurulanmadan pijama gecelik giyer yatarsınız. Benim yaşadığım, çevremde gördüğüm döngü bu yaz ayları için. Sıcak ve nemli olmayan iklimdekiler ne yapıyor bilmiyorum.

Kışın yine aynı şekilde sabah evden çıkmadan ya da akşam eve gelince bir duş alınır temizlenilir benim bildiğim. Ben günde bir kez girerim kışın eşim iki kez.

Ben de merak ediyorum duş almadığınız zaman nasıl sevişiyorsunuz? Kendinizden rahatsız olmuyor musunuz? Bütün günün tozu toprağı teri kokusuyla mı giriyorsunuz yatağa?

Ay igrenç yaa alışkanlık olmamasından kaynaklanıyor.Ben günde 2 defa yıkansam bile rahatsz hissediyorum parfüm sabitleyici koltuk altı kullandığım halde..Iyy size sabrlar yaaa insan evlilikten tiksindirir böyle durumlar .İnsan nasıl yıkanmaz ya tek kelime igreç ya yıkanmadan istiyosa vermeyin :) yıkanıp gelsin öle huy edinir belki...
Istemiyo ki adam sırf banyo yapmasına sebep olsun diye ben saldircam adama nerdeyse

Az önce soylendim girdi duş aldı, disarida işimiz vardı çıktık hemen geldik terlemis sırılsıklam, bak boşuna girdim banyoya yine terledim diyo :KK34:

yemek hazırlama bacım. nasılsa yine acıkacaksın de :KK53:

şaka bir yana zor tabi biraz, hele ki bu sıcaklarda. tatlı dille ısrar etmeye devam edin bence. bıkmadan...

E tamam işte bi daha alıcak :KK12: dışarı her çıkıp geldiğimde duş alıyorum nemden bittik nasıl yerliyor yapış yapış oluyor insan 10 kere çıksam alırım heralde :KK14:

Of ona kalırsa, tuvalet de kirleniyor yıkamayalım hiç, yatak da dağılıyor toplamayalım hiç, ev de batıyor temizlemeyelim hiç, hatta eninde sonunda öleceğiz hiç yaşamayalım madem :KK53: Bunu aynen beyfendiye iletsenize lütfen:KK52:

sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum :KK14:
sabah saçımı yıkamadan hızlı duş yapıyorum şekil vermekle uğraşmamak için. eve geldiğimde banyo yapıyorum, gece yatmadan tekrar suya giriyorum bazen saçımı yıkıyorum bazen yıkamıyorum. tabi su parasını düşünen, üşenen, nemli yerlerde yaşamayan insanlar bunu pek anlamayabilirler.

E tamam işte bi daha alıcak :KK12: dışarı her çıkıp geldiğimde duş alıyorum nemden bittik nasıl yerliyor yapış yapış oluyor insan 10 kere çıksam alırım heralde :KK14:
Anlamiyor ışte adam şeyi ağır derler ya tam öyle, zaten bosanmamak için sabrediyorum bide bu çıktı başıma, kış gelsin artık

Ay yikanmayan koca:110:
Bide yaninda yatacak beyaz don beyaz atlet:110:
Arada gobegini kasiyacak kalk yikan diyeceksin koltuk altlarindan buram buram eksimsi bir koku:110:o_O
Hele hamilelikten sonra kesin bosardim o adamiEn Büyük KK
Bence boykot edin koynunuza almayin adami :KK12:
Bu nedir ya suyla sabun diye bisey var:KK12:
Cok zorlarsa yatagada almayin:KK12:

sabah saçımı yıkamadan hızlı duş yapıyorum şekil vermekle uğraşmamak için. eve geldiğimde banyo yapıyorum, gece yatmadan tekrar suya giriyorum bazen saçımı yıkıyorum bazen yıkamıyorum. tabi su parasını düşünen, üşenen, nemli yerlerde yaşamayan insanlar bunu pek anlamayabilirler.
Aynen bende öyle sadece vucudumu yikiyorum bazen saçlar yoruyor insanı çünkü, şimdi gel böyle adamlara güzel gözükmeye çalış

Ay yikanmayan koca:110:
Bide yaninda yatacak beyaz don beyaz atlet:110:
Arada gobegini kasiyacak kalk yikan diyeceksin koltuk altlarindan buram buram eksimsi bir koku:110:o_O
Hele hamilelikten sonra kesin bosardim o adamiEn Büyük KK
Bence boykot edin koynunuza almayin adami :KK12:
Bu nedir ya suyla sabun diye bisey var:KK12:
Cok zorlarsa yatagada almayin:KK12:
Offf haklısınız iyice tiksindim valla herif ten

X