Kocam bana vurdu

Bunun ikinici de olur. ama senin sivri yanlarını törpülemen dediğin kadar kolay olmayabilir.
2. si olunca da şans verme kararı vereceksin bence. Şiddeti bir kere tolere etmeyi göze alan hep alır.

Peki birsey soracagim adamin o gune kadar ve o gun hakli oldugu konularda bile mic mic affet karicigim modunda dolasmasi cok itici ve garip degil mi?

Asla alttan alma öyle birşeyi.hatırladıkça nefretim artıyor zaten.boşanmalı mıyım peki ? bir fevri hareket daha yapmamak için sizlere sormak istedim önce
Sana sunu yap diyemem, ama esim kafami yerlere vursa affetmezdim.
Korkardim artik ondan, bana saygisi kalmadigini bilirdim. Korktugum ve bana saygi duymayan biriyle de evli kalamazdim

Peki birsey soracagim adamin o gune kadar ve o gun hakli oldugu konularda bile mic mic affet karicigim modunda dolasmasi cok itici ve garip degil mi?
ya evet bana da ilginç geldi insan sarılmak öpmek istediği peşinde dolandığı kadına bir anda bir öfkeyle kafasını nasıl yere çarpıyor
bağırıp çağırmak değil kızıp gitmek değil hatta itişmek bile değil bildiğin kafayı yere vurma
sonra özürler çiçekler

çok kötü şeyler olmuş çok. şiddetin açıklaması olamaz hiçbir zaman.
9 aylık bir evlilik, yaşlarınızı da bilemiyorum gerçi. çok taze. direkt boşanmaya karar kıldıktan sonra kadınlarda hep "acaba?" diye dert edinme durumları oluyor. birbirinize birer şans verin. gerekirse terapiste gidin. en az eşin kadar sen de ona saygısızlık etmişsin. sanki severek evlenmemişsiniz gibi adam seni zorla yatağa çağırmış hep. belki de sevginden şüphe etmeye başladığından yaptı bu psikopat hareketleri bilemeyiz. birer şans tanıyın evliliğinize. ama 2. bir olayda onu boşıycağına eminsen şans ver. yoksa bu hep böyle sürüp gider...

Bunun ikinici de olur. ama senin sivri yanlarını törpülemen dediğin kadar kolay olmayabilir.
2. si olunca da şans verme kararı vereceksin bence. Şiddeti bir kere tolere etmeyi göze alan hep alır.
Bu konuyu açmadan önce kendime gidecek otel arıyordum.buradaki yorumlardan sonra kendimde de hata olduğunu gördüm.benim içimden gelen de bitirmek aslında.çünkü öfkem dinmedi dinecek gibi de değil.ama gün gelir ''ben de hatalıydım belki öyle davranmasam bunlar olmazdı'' diye düşünür müyüm.gün gelir büyür müyüm ? bilemiyorum.bugünkü aklımla bunu kestiremiyorum.

Iste adamda duygularini ve tepkilerini ifade etme sorunu var.dik durmayi bilmeyen kendini ya ifade edemeyen ya da ederken yanlis yollara başvuran bir insan.

Konu sahibi zaten cenesiyle bir ati öldürebilir cinsten.

Benim kocam bana bir tokat atsa sanırım boşanırım... AMA.. 10 yıllık evliyim, çok tartışmalarımız küslüklerimiz oldu, hiç bir zaman eşime sizin yaptığınız gibi hakaret etmedim. Ayrıca herşeyi bu kadar abartan tavrınıza bakarak, eşinizin size bahsettiğiniz o şiddeti gösterdiğine inanmıyorum. Olayın öncesinde ve sonrasında bu kadar olgun davranan bir adam bence sadece o sinirle bi tokat atmıştır. Dışarıdan biri olarak bunu söylemek çok kolay belki ama ben boşanın derim. Çünkü siz de bu sivri dil, uzlaşmaz tavır ve gurur oldukça evliliğiniz düzelmez.

Şiddet sadece fiziksel olmaz hanımefendi. Burda iki tarafta birbirine şiddet uygulamış biri psikolojik diğeri fiziksel.
Kadın her daim sekse hazır olmalı gibi bir durum yok ama evlilik iki kişilik iki kişinin istekleri de ön planda tutulmalı. Adam erken geldiği için ev işini de yemeğini de yapıyor yapacak buna lafım yok ama adam isteklerini güzelce dile getirmiş. Cinsellik evlilik için önemlidir adam da istenildigini hissetmek istemiş o yüzden eşine güzelce sen hiç yanaşmıyorsun demiş.
Adamın yaptığı hiç doğru değil bunu hepimiz biliyoruz. Ama güzelce konuşup halledilecek bir mevzu varken ittirmek odadan kovmak bağırmak çağırmak hakaret etmek cinselliği silah olarak kullanmak ne kadar doğru. Cinsellik sadece erkek için değildir kadın için de ihtiyactir.

Ayrıca bu devirde annesi tarafından el üstünde tutularak büyümüş evlenince çıkardığını çıkardığı yerde bırakan bir bardağı yıkamaktan aciz adamlar varken konu sahibi her ise yardimci bir eş bulduğu için şanslı bile sayılır.

Ben iki tarafta da hata buldum ama en çok konu sahibinde buldum hatayı ama bu benim çocuk sahibi olmamı yasaklamaz ben her zaman objektif bakan mantıklı bireyler yetistirebilecegimi düşünüyorum

Bunu eşimle değil ama kardeşimle yaşadım
O bir cinnet anı resmen
Kendimi tutamadım ve kardeşime şiddet uyguladım
O kadar üzerime sürttü ki gözüm karardı resmen, detayları zaten hatırlamıyorum, annemler hastaneye götürmüşler
İnsan bir anda çileden çıkıyor, gerçi ben özür de dilemedim, haklıydım sonuna kadar ama sonradan hastanelik edene kadar vurduğum için pişman oldum, çok ağır bir şeydi, ondan sonra bir doktorla görüştüm öfke kontrolü üzerine, bana o cinnet anlarını kontrol etme üzerine tavsiyelerde bulundu. Çok başka bir ruh hali o, geçince yaptıklarına inanamıyorsun.

85 li misin?

Eşiniz haklı diyemeyeceğim dayak işin içine girince haklılık olmaz çünkü. Ancak eşiniz kaç kez özür dilemiş. Keşke tamam deyip uzatmasaydınız. Ayrıca doğum kontrol hapları isteksizlik yapmaz.

Bir kaç gün önce bir tartışma sırasında eşime kötü bir söz söyledim. 10dk geçmeden barıstık eşim unuttu gitti ama ben her gece ona sarılıp özür diliyorum içim hiç rahat değil. Sana bunu nasıl söyledim affet diye debeleniyorum ki ben söylemesem aklına gelmiyor unuttu gitti barıstık. Ama düşününce dayanamıyorum vicdan azabı cekiyorum. Söylediğim sözde 'senden bir yol olmaz' falan gibi bir seydi.
Şimdi ben bu kadarlık bir olay yuzunden perişan durumdayım.
Siz bunca yaşananların ardından barışsanızda nasıl kendinize yedireceksiniz. Sadece sizden bahsetmiyorum sizin eşinize yaptıklarınız söyledikleriniz de yenilir yutulur değil.
Ki ben o adamdan tiksinmen lazım nasıl barısırsın anlamında söylemiyorum bunu. Sen sevdiğin adama bunu nasıl yaptın? O sevdiği kadına bunu nasıl yaptı? Bunu içinize yedirebilecek misiniz?
Gece yattıgınızda aklınıza gelmeyecek mi? Bilmiyorum kalp kırmak, sevdiğinin kalbini kırmak bu kadar kolay olmamalı.
Umarım bir hal çare bulursunuz.

hayatta her istediği olmuş adam modeli gibi geldi bana. sorunun kaynağını nedenini öğrenmeden saldırmış kızcağıza. ama konu sahibini de haklı bulmuyorum. adamın çok üstüne gitmişsiniz ancak ne olursa olsun şiddet asla olmamalı. konu sahibi arkadaş öncelikle galiba hem oruç tutuyorsunuz, hemde bu doğum kontrol hapları sizde baya bir stres yapıyor ve yaramıyor. bende de aynı etkiyi yapmıştı bu haplar. öncelikle başka bir korunma yöntemine geçin derim çünkü içerdiği hormon sizde baya bir ters etki yaratıyor. ikincisi de eşini karşına al bir konuş bakalım ve birdaha böyle bir duruma asla müsade etmeyeceğini söyle ve gerçekten de etme. boşanmak kolaydır, ev kurmak zordur. konuşmanın seyrine göre bir şans daha verebilirsin.

Çiçek yollamış iş yerine.hala arıyor.açmıyorum.kızlar ne yapmalıyım bu kadar kolay affetmeli miyim yoksa yine uzatıyor muyum ? doğru düşünemiyorum ben siz söyleyin ne yapayım ?

Bu sefer uzatmiyorsun
bir tokatla bile kalmamış üstelik kafanı vurması
daha 9 aylık evliymissiniz daha cicim ayında bunu yapan yıllar sonra ne yapar
allah yardımcın olsun

katılıyorum, bu konuda bir tarafın haksız olması diğer tarafı otomatikman haklı yapmıyor, evliliğin sorumluluğunu taşıyamayacak olan girmesin o işe

adamın tepkileri uçlarda, kadın haptan dolayı isteksiz olduğunun farkında ama su sekilde çözeyim diye düşünmüyo vs. Bur ilişkinin içine nasıl edilir, işte böyle

I idilce85 bence bu yazdığın da hata
ben ki bu konuda seni en çok eleştiren üyelerden biriyim, evet çok hatalı davranmışsın
fakat ne kadar hatalı davranırsan davran, fiziksel şiddete konu olamaz!
senin kendi hataların, "fiziksel şiddeti sindirmene" sebep olmamalı
tabi ki evliliğini kurtarmaya çalışmalısın fakat bunun yolu 1 kerelik affedeyim değil
sabahtan beri defalarca yazıldığı gibi bir uzmanı şart koş
birlikte terapi alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…