• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

Kart horoza bak sen! Hem gencecik kadınla evlenmiş ne güzel evlat vermiş bu kadın sana bir de beğenmiyor. Gönlünü alacağı yerde yanından kovuyor. Siz de onu eleştirin yanında kardeşin gibi duruyorum falan diyin alınganlık yapmaya başlarsa da 'aaa mesela Brad Pitt 50 küsur yaşında öyle yaşlı durmuyor senin gibi.' diyin.

Aynı üstümün şimdiki hali. Aynadaki parmak izleri için kusura bakmayın. Bebişim kendine bakarken elliyor😂
Sister, kimseye hiçbir şey ispatlamak zorunda değilsin. Fiziğin güzel olmasa bile bu senin değerini düşürmez. Göbeğin de olsa basenin de olsa kocan seni başkasıyla kıyaslayamaz. Öyle bir hakkı yok, olamaz.
Ek olarak fotoğrafları kaldırmanı tavsiye ederim. Her ne kadar kadın forumu olsak da malum kamuya açık bir alandayız. İyi forumlar dilerim.

Çok güzelsin ama dediğim gibi güzel olmasan da sana böyle hissettirmeye seni yermeye hakkı yok. Bir de gözü dışarı kaymış başka hesapları takip ediyor iğrenç ya. Ben olsam ayrılırdım çekemem böyle birini. Sana değerli olduğunu hissettireceği yerde seni iyice dibe çekiyor.

Taş gibisin, sadece kocanın başka kadınları ağzından dusurmesi gerek. Benimki de öyle yapıyordu bir gün cinnet geçirdim sesi kesildi. Sen ozguvenli ol bakımlı ol yeter

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü yedi cihan toplansa yapamazmış diye bir söz olmasaydı bile ben bu konudan sonra bu sözü söylerdim.
İnsan hayret ediyo sen gencecik ol şu yaşta ol o kadar başarın olsun fizik tip güzel olsun razı olduğun adam 40 yaşında seni beğenmeyen kart horoz

Öyle ayva göbeğim falan da yok. Ama rahim tam eski haline gelmedi muhtemelen. Eskisi kadar da ince değil karnım Beyefediye göre artık nasıl görünüyorsa

Ömrüm hayatim boyunca böyle bir fiziğin kıyısı köşesini bırak uzağından bile geçmedim, hep kiloluydum vücudumda da çatlar var. Kocam sizin kocanizdan bahsettiginizden daha karizmatik ve yakışıklı bir kez karşıma geçip de ne kilomla ne catlagimla.ne saçımla ne giyimimle.ilgili tek bir elestiri yapmadı, karakterinde de yok ben de kendimi küçük düşürmem ,ezdirmem.

Taş gibisin, sadece kocanın başka kadınları ağzından dusurmesi gerek. Benimki de öyle yapıyordu bir gün cinnet geçirdim sesi kesildi. Sen ozguvenli ol bakımlı ol yeter
Elimden geleni yapıyorum emin olun

Ömrüm hayatim boyunca böyle bir fiziğin kıyısı köşesini bırak uzağından bile geçmedim, hep kiloluydum vücudumda da çatlar var. Kocam sizin kocanizdan bahsettiginizden daha karizmatik ve yakışıklı bir kez karşıma geçip de ne kilomla ne catlagimla.ne saçımla ne giyimimle.ilgili tek bir elestiri yapmadı, karakterinde de yok ben de kendimi küçük düşürmem ,ezdirmem.
Kafası o kadar işte. Konu ester ya

Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi.
Senin şu anki fiziğine laf ediyor ki mesela benim senin fiziğine ulaşabilmem için belki de bilmem kaç ay spor yapmam lazım, her zaman dinç olacak değiliz yarın öbür gün Allah korusun bir hastalığın olursa yatmak zorunda kalırsan ya da metabolizman yavaşlarsa o zaman kim bilir fiziğine ne laflar edecek. Şekilci biri. Fıstık gibi haline laf atıyor ileride hiç beğenmez. Kesinlikle devam edilecek bir ilişki değil. Hepimiz hayata bir kere geliyoruz ve çok değerliyiz, değerimizi bilmeyen erkeğe yol vermeliyiz.

Kafası o kadar işte. Konu ester ya
Sen niye takildin ki ? Höst lannn diyemedigin adamin lafına bu kadar takılma normal mi ? Sizin ilişkiniz normal değil zaten. Şimdi eşim yaşını göstermiyor diyorsunuz da 10-15 yıl sonra siz de eşinizi begenmeyeceksiniz çünkü senin yüzünün vücudunun tam olgunlaşıp oturduğu dönemde adam elegini asmış olacak..

Erkeğin her haltı bilenini, didik didik eleştirenini sevmem oldum olası zaten.
Bana göre bir erkek alt karnın varlığından bile haberdar olmamalı. Sütyen ölçüsü bilmemeli, lazer epilasyonun varlığından haberdar olmamalı. Makyajdan asla anlamamalı, ana renkler hariç renk bilmemeli. :KK53:
Düz erkek olmalı işte. Modacı erkek özgüveni istemiyorum kısacası.
Nasıl olmuşum aşkım dediğimde, çok güzelsin diyecek, o yeter bak. :D
Yok basenin var, vay efendim üst kolların tüylenmiş, yok alt karnın çıkmış, saç rengin kızarmış cila attır diyecek türde bir adamla olmaz. Denemiştim zamanında, sevgilim değil kumam gibiydi pis herif. :D

Evet yaş olarak fazla ama kimse ona 40 demiyor
Keşke böyle bir hata yapmasaydınız. Ben küçük kızlara bakan adamları hiç iyi jyetli bulmuyorum, bu kişilerin sapkın düşünceleri olmasa daha ergenlikten yeni çıkmış, aklı tam oturmamış kızları tavlama peşine düşmezler.
Yaşını göstermemesi yaşlı olmadığı anlamı taşımıyor.
Bır kızım var ve bu sapkın kişileri gördükçe onun geleceğinden endişe ediyorum. Yapmayın genç kizlar kendinize bunu.
Evet benim üçüncü evliliğim hepsi benden küçük değildi sizler benim kızım yaşında olabilirsiniz ben anneniz yaşındada olabilirim yaş önemlidir ama 15 yaş çok fark etmez günümüzde örneğide çok sevmişler evlenmişler yuva kurmuşlar Allah kaderlerini birleştirmiş size ne yaşı başı kız derdini dökmüş buraya pişman etmeyin
Yaş önemli mi değil mi önce bir buna karar verin! Bir de 15 yaş nasıl çok değil günümüzde? Dün de çoktu bugün de çok. 8-9 yaşa kadar kabul edilebilir ama 15 yaş çok fazla ve bu güne kadar ünlüler hariç bir tane dahi 15+ yaş küçük erkekle evlenen kadın görmedim. Erkekler sapıklıklarını yasal olarak yaptıklarında meşru mu oluyor? İkisi de reşit ve evlenmişler, evet yasal ama etik değil bunu toplum olarak kabul etmemeliyiz. Sapıklık bu

Back