Doğum öncesi halim. Şimdiki halimi de çekeyim bi snye
Hayır çekmeyin, eminim kötü bir fiziğiniz yoktur. Ama buna rağmen laf eden edip sizi yanından kovan biriyle evlenmekle kendinize yazık etmişsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum öncesi halim. Şimdiki halimi de çekeyim bi snye
Biraz da genetik faktörler önemli ama egzersizle fit kalmak kolayYemek yedikçe tekrar göbek çıkmıyor mu ya. Bir kere inceltince devamlı öyle kaldığını bilsem yaparım spor bence devamlı spor yapmam gerekecek o formu korumak için
Sister, kimseye hiçbir şey ispatlamak zorunda değilsin. Fiziğin güzel olmasa bile bu senin değerini düşürmez. Göbeğin de olsa basenin de olsa kocan seni başkasıyla kıyaslayamaz. Öyle bir hakkı yok, olamaz.Aynı üstümün şimdiki hali. Aynadaki parmak izleri için kusura bakmayın. Bebişim kendine bakarken elliyor
Aynı üstümün şimdiki hali. Aynadaki parmak izleri için kusura bakmayın. Bebişim kendine bakarken elliyor
Ömrüm hayatim boyunca böyle bir fiziğin kıyısı köşesini bırak uzağından bile geçmedim, hep kiloluydum vücudumda da çatlar var. Kocam sizin kocanizdan bahsettiginizden daha karizmatik ve yakışıklı bir kez karşıma geçip de ne kilomla ne catlagimla.ne saçımla ne giyimimle.ilgili tek bir elestiri yapmadı, karakterinde de yok ben de kendimi küçük düşürmem ,ezdirmem.Buyrun
Elimden geleni yapıyorum emin olunTaş gibisin, sadece kocanın başka kadınları ağzından dusurmesi gerek. Benimki de öyle yapıyordu bir gün cinnet geçirdim sesi kesildi. Sen ozguvenli ol bakımlı ol yeter
Kafası o kadar işte. Konu ester yaÖmrüm hayatim boyunca böyle bir fiziğin kıyısı köşesini bırak uzağından bile geçmedim, hep kiloluydum vücudumda da çatlar var. Kocam sizin kocanizdan bahsettiginizden daha karizmatik ve yakışıklı bir kez karşıma geçip de ne kilomla ne catlagimla.ne saçımla ne giyimimle.ilgili tek bir elestiri yapmadı, karakterinde de yok ben de kendimi küçük düşürmem ,ezdirmem.
Senin şu anki fiziğine laf ediyor ki mesela benim senin fiziğine ulaşabilmem için belki de bilmem kaç ay spor yapmam lazım, her zaman dinç olacak değiliz yarın öbür gün Allah korusun bir hastalığın olursa yatmak zorunda kalırsan ya da metabolizman yavaşlarsa o zaman kim bilir fiziğine ne laflar edecek. Şekilci biri. Fıstık gibi haline laf atıyor ileride hiç beğenmez. Kesinlikle devam edilecek bir ilişki değil. Hepimiz hayata bir kere geliyoruz ve çok değerliyiz, değerimizi bilmeyen erkeğe yol vermeliyiz.Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi.
Sen niye takildin ki ? Höst lannn diyemedigin adamin lafına bu kadar takılma normal mi ? Sizin ilişkiniz normal değil zaten. Şimdi eşim yaşını göstermiyor diyorsunuz da 10-15 yıl sonra siz de eşinizi begenmeyeceksiniz çünkü senin yüzünün vücudunun tam olgunlaşıp oturduğu dönemde adam elegini asmış olacak..Kafası o kadar işte. Konu ester ya
Keşke böyle bir hata yapmasaydınız. Ben küçük kızlara bakan adamları hiç iyi jyetli bulmuyorum, bu kişilerin sapkın düşünceleri olmasa daha ergenlikten yeni çıkmış, aklı tam oturmamış kızları tavlama peşine düşmezler.Evet yaş olarak fazla ama kimse ona 40 demiyor
Yaş önemli mi değil mi önce bir buna karar verin! Bir de 15 yaş nasıl çok değil günümüzde? Dün de çoktu bugün de çok. 8-9 yaşa kadar kabul edilebilir ama 15 yaş çok fazla ve bu güne kadar ünlüler hariç bir tane dahi 15+ yaş küçük erkekle evlenen kadın görmedim. Erkekler sapıklıklarını yasal olarak yaptıklarında meşru mu oluyor? İkisi de reşit ve evlenmişler, evet yasal ama etik değil bunu toplum olarak kabul etmemeliyiz. Sapıklık buEvet benim üçüncü evliliğim hepsi benden küçük değildi sizler benim kızım yaşında olabilirsiniz ben anneniz yaşındada olabilirim yaş önemlidir ama 15 yaş çok fark etmez günümüzde örneğide çok sevmişler evlenmişler yuva kurmuşlar Allah kaderlerini birleştirmiş size ne yaşı başı kız derdini dökmüş buraya pişman etmeyin
Aynı üstümün şimdiki hali. Aynadaki parmak izleri için kusura bakmayın. Bebişim kendine bakarken elliyor
Bu kadın mıymış EsterEki Görüntüle 3533923
Kız esterrr bir bilsen aile faciasına neden oluyorsun seni yolmak lazım saçlarından
Ay evet kım dıyorum bende ester nedir dedim bu kız mıymış soğuk nevaleBu kadın mıymış Ester