- 10 Eylül 2024
- 42
- -10
-
- Konu Sahibi empressgirl12
Siz bekar değil miydiniz?ilk evlendiğimizde beni çok beğenip sürekli arzulardı.
her gün ilişki yaşardık düzenli bir şekilde her şeyime de aşıktı.
1.5 yıldır öyleydik ama 2-3 aydır istemiyor beni deli gibi arzulamama rağmen arzulamıyor beni.
koşuşturuyorum peşinden olmuyor yine de
aldatmadığından da kesin eminim bu arada.
acaba çok yapıp sürekli ona yaklaştığım için sıkıldı mı benden?
başkası için açtım konuyu ablam için daha doğrusu ablam okuyacak cevaplayacakSiz bekar değil miydiniz?
Kendisine sordunuz mu?ilk evlendiğimizde beni çok beğenip sürekli arzulardı.
her gün ilişki yaşardık düzenli bir şekilde her şeyime de aşıktı.
1.5 yıldır öyleydik ama 2-3 aydır istemiyor beni deli gibi arzulamama rağmen arzulamıyor beni.
koşuşturuyorum peşinden olmuyor yine de
aldatmadığından da kesin eminim bu arada.
acaba çok yapıp sürekli ona yaklaştığım için sıkıldı mı benden?
ayrıca çok bakımlı, fit bir kadınım da fiziksel bir kusurumda yok kendisi de diyor çok sexi ve çok güzel olduğumu.
Başkası adına konu açmak yasak sanırım.başkası için açtım konuyu ablam için daha doğrusu ablam okuyor anlattı bana bende sorayım dedim okuyor
başkası adına açılmadı soran cevaplayan benim hesap sadece kardeşiminBaşkası adına konu açmak yasak sanırım.
Bu tarz yalanlar söylemenize gerek yok. Sevgilimle beraber oluyorum o yüzden açtım diyin açık açık. Geçen konunuzda sevgilinizle problemlerinizden bahsetmişsiniz o sebeplerden uzak duruyordur. Siz de tıp fakültesini kazanmak için üniversiteye hazırlanıyosunuz artık odağınız o olsun, sevgili işleri değil.başkası için açtım konuyu ablam için daha doğrusu ablam okuyor anlattı bana bende sorayım dedim okuyor
Kim bu kadar özel bir konuyu henüz üniversitede okuyan genç kardeşine sorar kiBu tarz yalanlar söylemenize gerek yok. Sevgilimle beraber oluyorum o yüzden açtım diyin açık açık. Geçen konunuzda sevgilinizle problemlerinizden bahsetmişsiniz o sebeplerden uzak duruyordur. Siz de tıp fakültesini kazanmak için üniversiteye hazırlanıyosunuz artık odağınız o olsun, sevgili işleri değil.
ayyy bakireyim allah'tan ilişki de yaşayan bir tip değilim derslerime de çalışıyorum niye yalan söyleyeyim ki?Bu tarz yalanlar söylemenize gerek yok. Sevgilimle beraber oluyorum o yüzden açtım diyin açık açık. Geçen konunuzda sevgilinizle problemlerinizden bahsetmişsiniz o sebeplerden uzak duruyordur. Siz de tıp fakültesini kazanmak için üniversiteye hazırlanıyosunuz artık odağınız o olsun, sevgili işleri değil.
nasıl tiplersiniz ya yaşım 23 her şeyini soruyor bana 2 kardeşiz zatenKim bu kadar özel bir konuyu henüz üniversitede okuyan genç kardeşine sorar ki
Hafızanıza hayran kaldımSiz bekar değil miydiniz?
ablacığım bakireyim nasıl insanlarsınız sizz ya bir şey bilmeden direkt sevgili deme neyin nesi?Sevgilin senden bıkmıştır artık heyecan duymuyordur tutkusu bitmiştir.
Hesap sahibi dışında birisiniz yani.başkası adına açılmadı soran cevaplayan benim hesap sadece kardeşimin
Bakire kardeşe cinsel hayat danışıyor yani ablanızablacığım bakireyim nasıl insanlarsınız sizz ya bir şey bilmeden direkt sevgili deme neyin nesi?
bu sitede gece gündüz sevgilimle şunu yaşadım bıraktı beni, kızlık zarı dikimi başlıkları açılıyor kalkıp sanal bir yerden mi çekineceğim
kendisi anlattı sorayım dedim yapabilir bunu ayyyy bir soru sorduk kalkıp saçma sapan şeylere takılıyor bunlarAblanıza söyleyin üyelik ücretsiz. Açsın üyeliğini sorsun sorusunu.
Saçmasapan değil arkadaşım,site kuralı. Zahmet edip üye olurken okusaydınız kuralları siz de görürdünüz.kendisi anlattı sorayım dedim yapabilir bunu ayyyy bir soru sorduk kalkıp saçma sapan şeylere takılıyor bunlar
annem, ben ve ablam bir araya gelip her şeyi konuşuruz.Bakire kardeşe cinsel hayat danışıyor yani ablanız