Kocam arkadaşıma baktı

Bunu soranlara ve kadınlara sürekli '' açık giyiniyor gerçekten '' tanımı ile başlayıp sanki anormallik kadının giyimindeymiş gibi konuşanlara ağzının ortasına çakasım geliyor. Bakanda ahlaksızlık yok asla giyenden namısssızzz. Yok yok gıdım akıllanmaz bizim insanımız.

Ne alakası var ya kimse senin kocana göre giyinmek zorunda değil! Kadının yerinde olmak istemezdim, kıyafetinin dedikodusunu forumlarda dedikodu eden bir arkadaşı var ve o arkadaşının kocası totosunu dikizliyor o da size değer verip evinize gelmiş keşke tüm bunları bilseydi.

Daha c
Daha çok çağırın davet edin eve bosanmaniza da sebep olsun bari

Aynen...bir de evliliğin yazılı olmayan kuralları vardır..kız arkadaşla eşini fazla biraraya getirmek pek doğru değil, kafede ya da adam evde yokken çağrılabilir..adam,kısa bir sohbetten sonra o ortamdan ayrılmak yerine bir de eşin bu kıyafete nasıl izin veriyor diyebiliyor...erkeklerin fantezi dünyaları çok geniş, belli ki tahrik olmuş ve kadin gittikten sonra hemen eşiyle oluyor...konu sahibi bunu eşiyle konuşmamalı yoksa adamın aklına karpuz kabuğunu düşürebilir...

Bu soruyu sorduğunda farketmiştir belki

Umarım farketmiştir de bir daha gelmez benim şehir dışından çok arkadaşım gelir evimde bile kalır ne kıskanırım ne de eşimden şüphe ederim sizin gömlek baştan yanlış iliklenmiş.
ben zaten bir daha böyle bir şeye asla izin vermem. Şu an susuyor olmam salak olduğum anlamına gelmiyor ki zaten ben boşanma kararımı aldım bende öyle güvenmek isterdim inanın ama malesef ancak tanıyorum kocamı

Herif sizi aldatamasın diye başka neler yapıyorsunuz? At gözlüğü takıp eve de kitliyor musunuz?

begenmis olabilir, bakmak var bakmak var. ben de simdi karsidan brad pitt gelse bir kac saniye bakarim yani, ama sonra amaan Allah sahibine bagislasin banane derim :) surekli israrla bakmadigi surece sorun yok. siz cok dikkat ettiginiz icin daha da gozunuze batiyor olabilir. kendinizi uzmeyin. ayrica cok kiskanc birisi iseniz, o zaman o kisiyle gorusmeyin. bazilari kinayacak ama ben cok cok guzel bir kadinla arkadas olmam zaten, gitsin cok guzel kadinlar cok guzel kadinlarla arkadas olsun :)))

Bakmak var bakmak var evet işte arkasından hemen ilişki istemesi bakmanın garip bir boyutu olabileceğini düşündürdü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…