- 12 Ekim 2008
- 6.608
- 14.892
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
siz beraber olmasanız kendi kendini tatmin edecekti büyük ihtimalleEvet dedim o an ne düşüneceğimi şaşırdım
Bende böyle düşündümsiz beraber olmasanız kendi kendini tatmin edecekti büyük ihtimalle
Sizinle kişisel bir sorunum yok elbette ama çözüm aynı ortama sokmamak değil. Zaten ilişki baştan sorunlu belli o.Bana niye çıkışıyorsun bacımrahatsız oluyorsa sokmasın dedik.Ya konu sahibi normal değil yada karşısında ki insanlar. Karşıda ki insanlar sıkıntılıysa taktir konu sahibinin.
Bunu soranlara ve kadınlara sürekli '' açık giyiniyor gerçekten '' tanımı ile başlayıp sanki anormallik kadının giyimindeymiş gibi konuşanlara ağzının ortasına çakasım geliyor. Bakanda ahlaksızlık yok asla giyenden namısssızzz. Yok yok gıdım akıllanmaz bizim insanımız.Ayyy ne meraklısınız ya açık giyinen kadınlarla ilgili konu açmaya. Ayrıca hiçte sevmem eşiniz çok hadsiz biri bana “nasıl izin veriyor” diye sorsa uyuz oluyorum. Eşiniz sapığın teki eski çalıştığım okulda öğretmen arkadaşım “nasıl etek giydin annen doğulu laf etmedi mi” diye sordu tersledim. Sonra da bana asıldı zaten. Siz de beraber olmasaydınız. Ayrıca konu troll gibi geldi boş insan olmayın Allah aşkına
Eee iyi hoş ilişkiye neden devam ediyorsunuz ne hali varsa görsün pislik herifinEşim ondan boşanma kararı aldığımı bilmiyor ki henüz. Bayramdan sonra evi terkedicem ben o bilmiyor şu an yani
Ne alakası var ya kimse senin kocana göre giyinmek zorunda değil! Kadının yerinde olmak istemezdim, kıyafetinin dedikodusunu forumlarda dedikodu eden bir arkadaşı var ve o arkadaşının kocası totosunu dikizliyor o da size değer verip evinize gelmiş keşke tüm bunları bilseydi.Bende eşimi tersledim zaten o an. Ne alaka sen bana izin veriyorsun ya ayrıca kimse karısamaz buna dedim. Ayrıca bende açık giyiniyorum burada açık giyinenlere laf etmiyorum bende öyleyim zaten nesini edicem? Açık giyinirim tabi erkekli bir ortama giyeceksem tayt giymem öyle şeylere dikkat ederim. Troll olmasını bende isterdim inan
Daha çok çağırın davet edin eve bosanmaniza da sebep olsun barikızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Aynen...bir de evliliğin yazılı olmayan kuralları vardır..kız arkadaşla eşini fazla biraraya getirmek pek doğru değil, kafede ya da adam evde yokken çağrılabilir..adam,kısa bir sohbetten sonra o ortamdan ayrılmak yerine bir de eşin bu kıyafete nasıl izin veriyor diyebiliyor...erkeklerin fantezi dünyaları çok geniş, belli ki tahrik olmuş ve kadin gittikten sonra hemen eşiyle oluyor...konu sahibi bunu eşiyle konuşmamalı yoksa adamın aklına karpuz kabuğunu düşürebilir...Madem hep açık giyen bir arkadaşınız var (rahatsız oluyorsunuz) kocanız evdeyken neden eve çağırıyorsunuz çıkın cafede kız kıza oturun.
Hayır ben zaten biz rahat edemeyiz diye kız arkadaşımı eşim evdeyken çağırmam ne mana. Adam da rahat olamaz arkadaşım da olamaz diye düşünürüm.
Bu soruyu sorduğunda farketmiştir belkiNe alakası var ya kimse senin kocana göre giyinmek zorunda değil! Kadının yerinde olmak istemezdim, kıyafetinin dedikodusunu forumlarda dedikodu eden bir arkadaşı var ve o arkadaşının kocası totosunu dikizliyor o da size değer verip evinize gelmiş keşke tüm bunları bilseydi.
Peki kadinla arkadasligi niye devam ettryrsunBirebir yaşadım nesi inandırıcı gelmiyor, bende abarttığımı düşündüm bi an günahını almak istemedim ama her şey ortada değil mi bi yandan?
Umarım farketmiştir de bir daha gelmez benim şehir dışından çok arkadaşım gelir evimde bile kalır ne kıskanırım ne de eşimden şüphe ederim sizin gömlek baştan yanlış iliklenmiş.Bu soruyu sorduğunda farketmiştir belki
ben zaten bir daha böyle bir şeye asla izin vermem. Şu an susuyor olmam salak olduğum anlamına gelmiyor ki zaten ben boşanma kararımı aldımUmarım farketmiştir de bir daha gelmez benim şehir dışından çok arkadaşım gelir evimde bile kalır ne kıskanırım ne de eşimden şüphe ederim sizin gömlek baştan yanlış iliklenmiş.
Boşamaya karar verdiğiniz adamla sevişerek mi bekliyorsunuz?Düşünmek değil karar verdim bosanıcam uygulamak icin bayramı bekliyorum sadece babam şehir dışında onu bekliyorım
Herif sizi aldatamasın diye başka neler yapıyorsunuz? At gözlüğü takıp eve de kitliyor musunuz?Aynen...bir de evliliğin yazılı olmayan kuralları vardır..kız arkadaşla eşini fazla biraraya getirmek pek doğru değil, kafede ya da adam evde yokken çağrılabilir..adam,kısa bir sohbetten sonra o ortamdan ayrılmak yerine bir de eşin bu kıyafete nasıl izin veriyor diyebiliyor...erkeklerin fantezi dünyaları çok geniş, belli ki tahrik olmuş ve kadin gittikten sonra hemen eşiyle oluyor...konu sahibi bunu eşiyle konuşmamalı yoksa adamın aklına karpuz kabuğunu düşürebilir...
begenmis olabilir, bakmak var bakmak var. ben de simdi karsidan brad pitt gelse bir kac saniye bakarim yani, ama sonra amaan Allah sahibine bagislasin banane derim :) surekli israrla bakmadigi surece sorun yok. siz cok dikkat ettiginiz icin daha da gozunuze batiyor olabilir. kendinizi uzmeyin. ayrica cok kiskanc birisi iseniz, o zaman o kisiyle gorusmeyin. bazilari kinayacak ama ben cok cok guzel bir kadinla arkadas olmam zaten, gitsin cok guzel kadinlar cok guzel kadinlarla arkadas olsun :)))kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Bakmak var bakmak var evet işte arkasından hemen ilişki istemesi bakmanın garip bir boyutu olabileceğini düşündürdü banabegenmis olabilir, bakmak var bakmak var. ben de simdi karsidan brad pitt gelse bir kac saniye bakarim yani, ama sonra amaan Allah sahibine bagislasin banane derim :) surekli israrla bakmadigi surece sorun yok. siz cok dikkat ettiginiz icin daha da gozunuze batiyor olabilir. kendinizi uzmeyin. ayrica cok kiskanc birisi iseniz, o zaman o kisiyle gorusmeyin. bazilari kinayacak ama ben cok cok guzel bir kadinla arkadas olmam zaten, gitsin cok guzel kadinlar cok guzel kadinlarla arkadas olsun :)))