Kocam arkadaşıma baktı

Höst hödük, ne hakla sorabilir pardon?!

Havadan nem kapmış olmayasınız
Ne kadarda abartıyorlar değil mi
ne olmuş bakmışsa kadının bacaklarına
Ne olacak eşin bu kadar açık giyinmene izin veriyor mu diye sormuşsa
Ne olmuş arkadaşının hayaliyle sevişmek istemişse

İlk defa gördüm böyle bakarken o da böyle bir şeye şahit olsa gelmez bende çağırtmazdım zaten, bende şaşırdım 2. Görüşmemiz zaten eşim 2. Görüyor arkadasımı yani
Adap edep kuralları vardıR.. bunlar sınırlardır. Bir evde erkek varken o eve tek girilmez. Ya da o erkeği 3 4 yıl tanımadan huyunu suyunu anlamadan aynı ortamda oturulmaz.ayrı odalarda oturtulması konuşulması sizi de arkadaşınızı da rahat hissettirir. Hatta erkek kişisi sizi yalnız bırakıp çıkmalı sizin arkadaşınızla ilgilenmemeli. İlgilenme durumu olsa dahi bu kişilikle doğru orantılı demekki kocanız nefsani duygulsrı baskın bir erkek. Kendini bilmiyor daha hayvansı duyguların etkisine.kötü bir şey bu bu adamla birlikte kız kardeşiniz dahi birlikte oturup konuşmamanız gerek. Ben çok sinirlendim. Aklınıza böyle şeylerin gelme olasılığına sinirlendim. bu zihin yapısı ile eşinizi seçmenize sinirlendim. ben kendisine saygısı olmayan size daha çok sinirlendim. olsya rkadşaınıza bakması dahi değil. yaTak odanız için bile kuşkudasınız başka kadını düşünüyor olma durumundan. nasIl koynuna girebiliyorsun bence kendine kıyma.

Görmeyeceğimi düşündü muhtemelen çünkü çok anlık bir şeydi, ama yakaladım.
Kendini böyle mi avutuyorsun gerçekten? Hadi anlık gözü kaydı diyelim ben de kadın erkek fark etmiyor bakıyorum sokakta. Ama süzmesi ve o sorduğu soru bütün niyetini ele veriyor. O soruyu sorma haddini nasıl bulabilir? Kadın tepki göstermeliydi eşine o soruyu sorduğunda. Sen zaten göstermen gereken tepkiyi gösteremezsin anladığım kadarıyla. O adamı artık miden alacak mı bence boşanmalısın bu şekilde kocam kime bakıyor diye düşünerek kafayı yer insan.

Bende eşimi tersledim zaten o an. Ne alaka sen bana izin veriyorsun ya ayrıca kimse karısamaz buna dedim. Ayrıca bende açık giyiniyorum burada açık giyinenlere laf etmiyorum bende öyleyim zaten nesini edicem? Açık giyinirim tabi erkekli bir ortama giyeceksem tayt giymem öyle şeylere dikkat ederim. Troll olmasını bende isterdim inan

Kız kuranı getir el basayım inanılır gibi değil dimi yaşadıklarım. Ben allahtan korkan biriyim hele bu Ramazan ayında yalanla işim olmaz kimsenin vaktini çalmam cok cok ciddiyim malesef
Burada bir üye konu açmıştı. Arkadaşı ile tezgahta iş yaparken kocası bunlari izliyordu ne alakaysa mutfakta oturuyormuş. Senin poponla onunkini karşılaştırdım seninki daha güzel demiş hoduk
Konunuzu okuyunca o geldi aklıma. Eşinizle o kadını bir araya getirmeyin kadına yazık.

Ne kadarda abartıyorlar değil mi
ne olmuş bakmışsa kadının bacaklarına
Ne olacak eşin bu kadar açık giyinmene izin veriyor mu diye sormuşsa
Ne olmuş arkadaşının hayaliyle sevişmek istemişse
Ay dur kız eee ama konu sahibi hesap sormalıydı gidip birlikte olmuş mantıklı gelmedi açıkçası bilmiyorum

Düşünmek değil karar verdim bosanıcam uygulamak icin bayramı bekliyorum sadece babam şehir dışında onu bekliyorım

Birebir yaşıyorum hepsini canım. Keşke trolll olsa çok isterdim valla. Babam şehir dışında bayramda gelecek o yüzden mecburum

İnsanlarin inanmama sebebi madem bayram sonrası bosanicaksiniz neden hala umursuyorsunuz bu adamı, kime baktiysa baktı, artık size bakamayacak önemli olan bu

Ben de hep tayt giyiyorum banane erkekli ortamdan? Doğru kadın bilerek gösterdi kocanızı azdırdı fjskfkskd erkektir yapar

Kesinlikle umrunda değilim

Kesinlikle umrunda değilim
Üzme kendini iyi ki böyle bi olay yaşanmış da eşinin gerçek yüzünü görmüşsün. Çünkü bunu yapıyosa eşinin seni aldatması %100. Senin yanında bunu yapan dışarda neler yapmaz. Hatta bu bile aldatmadır bana göre. Bi an önce boşanmalısın kesinlikle tereddüt etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…