Kocam arkadaşıma baktı

Burada bi sonuca varamazsın. Biz nereden bilelim kocanız ne niyetle baktı. Bunu siz daha iyi biliriz. Eğer düşündüğünüz gibi baktisa ayrilacakmisnz. Eşinizin varken Arkadaşinz çağırmayın bence.

Tersledi zaten arkadaşım kimin ne haddine kocam olması karışacak anlamına gelmiyor dedi.

Yani eşin evdeyken neden arkadaşın geliyor madem böyle bir eşin var o yokken çağır veya eşiyle çağır.
Allah aşkına arkadaşım ve eşimle aynı ortamda oturup sohbet edemeyeceksem arkadaşım neden arkadaşım? Veya böyle iğrenç, her saniye beni tetikte bekleten bi adamla neden evliyim diye sorgularım. Konu sahibi dediğinizi yapsa bile kocasının zihniyeti belli dışarda aldatır yani.

Kesinlikle ben bunun aksine kocamın güvenilir ve uçkuruna düşkün bir adam olmamasını dilerdim.. öyleydi sanıyordum ama yanılmısım demek ki..

Sonunda beni anlayan biri allah sizden razı olsun kimseye anlatamıyorum kendimi
KK da her şey okuyoruz.
Kimi doğru kimi yalan bilemeyiz.

Ama orda hatırladığım.
İş yerine yeni başlayan kızdan adam tahrik olduğu ve eşine söylemesi.

Amacım eşinizi ya da sizi aklamak değil.
Abaza erkek, sapık erkek var olduğu.

Ama eşinizin arkadaşının eşine yan gözle bakması da hiç ama hiç hoş değil.

Arkadaşın yeni eşi eski eşi farketmez bakıp coşması hiç ama hiç hoş değil.

Gözünüzün önünde yemiş kadını pis herif.
Bir de utanmadan söylemiş.

Kesinlikle ben bunun aksine kocamın güvenilir ve uçkuruna düşkün bir adam olmamasını dilerdim.. öyleydi sanıyordum ama yanılmısım demek ki..
Ya aslında durum o değil eşinizin arkadaşınıza yükselip sizinle yatmasına nasıl izin verdiniz. Hani arkadaşınız için eşinizin tehlike olma durumunu bile geçtim. Eşinize hayır diyemiyorsunuz. Ona boşanma kararınuzı bile söyleyemiyorsunuz. hep Siz sanırım tartışmaktan kaçıyordunuz.

Bunu esınle konusman daha mantıklı olur, bagırıp cagırmadan tabi sakince konus, verecegi tepkilere bak

Bayramdan sonra zaten kaos ortamına gireceğim. Evet su an bir tartışma ortamı çekmek istemiyorum babama bahsettim beni bekle dedi. Şehir dışından gelecek bayramda

Birde şöyle bir durum var sizin yanınızda arkadaşınıza bakan siz yokken neler yapar ?

Eve gelen misafiri süzüp gider gitmez sizinle birlikte olmak istiyor
Yemin ederim şu satırları sizden okurken ve yazarken içim kahroldu asla empati yapamadım . Kesinlikle bu zihniyette birisiyle evli kalmayın .

Bana niye çıkışıyorsun bacım rahatsız oluyorsa sokmasın dedik.Ya konu sahibi normal değil yada karşısında ki insanlar. Karşıda ki insanlar sıkıntılıysa taktir konu sahibinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…