-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Tersledi zaten arkadaşım kimin ne haddine kocam olması karışacak anlamına gelmiyor dedi.Kendini böyle mi avutuyorsun gerçekten? Hadi anlık gözü kaydı diyelim ben de kadın erkek fark etmiyor bakıyorum sokakta. Ama süzmesi ve o sorduğu soru bütün niyetini ele veriyor. O soruyu sorma haddini nasıl bulabilir? Kadın tepki göstermeliydi eşine o soruyu sorduğunda. Sen zaten göstermen gereken tepkiyi gösteremezsin anladığım kadarıyla. O adamı artık miden alacak mı bence boşanmalısın bu şekilde kocam kime bakıyor diye düşünerek kafayı yer insan.
Neden birlikte oldun ya iğrenç..bir de boşanma aşamasındaymıssınız zorladi miEvet dedim o an ne düşüneceğimi şaşırdım
Allah aşkına arkadaşım ve eşimle aynı ortamda oturup sohbet edemeyeceksem arkadaşım neden arkadaşım? Veya böyle iğrenç, her saniye beni tetikte bekleten bi adamla neden evliyim diye sorgularım. Konu sahibi dediğinizi yapsa bile kocasının zihniyeti belli dışarda aldatır yani.Yani eşin evdeyken neden arkadaşın geliyor madem böyle bir eşin var o yokken çağır veya eşiyle çağır.
Eşim ondan boşanma kararı aldığımı bilmiyor ki henüz. Bayramdan sonra evi terkedicem ben o bilmiyor şu an yaniNeden birlikte oldun ya iğrenç..bir de boşanma aşamasındaymıssınız zorladi mi
Kesinlikle ben bunun aksine kocamın güvenilir ve uçkuruna düşkün bir adam olmamasını dilerdim.. öyleydi sanıyordum ama yanılmısım demek ki..Allah aşkına arkadaşım ve eşimle aynı ortamda oturup sohbet edemeyeceksem arkadaşım neden arkadaşım? Veya böyle iğrenç, her saniye beni tetikte bekleten bi adamla neden evliyim diye sorgularım. Konu sahibi dediğinizi yapsa bile kocasının zihniyeti belli dışarda aldatır yani.
Bence söyleyin bu kendi kendine alınılmış bir karar.Eşim ondan boşanma kararı aldığımı bilmiyor ki henüz. Bayramdan sonra evi terkedicem ben o bilmiyor şu an yani
KK da her şey okuyoruz.Sonunda beni anlayan biri allah sizden razı olsun kimseye anlatamıyorum kendimi
Ya aslında durum o değil eşinizin arkadaşınıza yükselip sizinle yatmasına nasıl izin verdiniz. Hani arkadaşınız için eşinizin tehlike olma durumunu bile geçtim. Eşinize hayır diyemiyorsunuz. Ona boşanma kararınuzı bile söyleyemiyorsunuz. hep Siz sanırım tartışmaktan kaçıyordunuz.Kesinlikle ben bunun aksine kocamın güvenilir ve uçkuruna düşkün bir adam olmamasını dilerdim.. öyleydi sanıyordum ama yanılmısım demek ki..
Bunu esınle konusman daha mantıklı olur, bagırıp cagırmadan tabi sakince konus, verecegi tepkilere bakkızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Kökleri kurusun *t lerinLeş gibi adamlarla nasıl evli kalmayı başarıyorsunuz??
Bayramdan sonra zaten kaos ortamına gireceğim. Evet su an bir tartışma ortamı çekmek istemiyorum babama bahsettim beni bekle dedi. Şehir dışından gelecek bayramdaYa aslında durum o değil eşinizin arkadaşınıza yükselip sizinle yatmasına nasıl izin verdiniz. Hani arkadaşınız için eşinizin tehlike olma durumunu bile geçtim. Eşinize hayır diyemiyorsunuz. Ona boşanma kararınuzı bile söyleyemiyorsunuz. hep Siz sanırım tartışmaktan kaçıyordunuz.
Birde şöyle bir durum var sizin yanınızda arkadaşınıza bakan siz yokken neler yapar ?kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Bana niye çıkışıyorsun bacımAllah aşkına arkadaşım ve eşimle aynı ortamda oturup sohbet edemeyeceksem arkadaşım neden arkadaşım? Veya böyle iğrenç, her saniye beni tetikte bekleten bi adamla neden evliyim diye sorgularım. Konu sahibi dediğinizi yapsa bile kocasının zihniyeti belli dışarda aldatır yani.
EvetDüşün düşün yoksa işinne delili mümkün nede ispatı.
Peki sizce bu tesadüf olabilir mi?Eve gelen misafiri süzüp gider gitmez sizinle birlikte olmak istiyor
Yemin ederim şu satırları sizden okurken ve yazarken içim kahroldu asla empati yapamadım . Kesinlikle bu zihniyette birisiyle evli kalmayın .
En iyi gözlemleyen sizsinizPeki sizce bu tesadüf olabilir mi?sanmıyorum ama