Kocam arkadaşıma baktı

Pek inanmadım daha doğrusu böyle bir adamın varlığına inanmak istemedim

O ayrı saçmalık zaten de kocasının "sen nasıl böyle giyiniyosun kocan bir şey demiyo mu?" demesi ayrı saçmalık. Ona mı kalmış sormak? Kocam arkadaşıma öyle bi şey sorsa bilmiyorum da paralarım heralde onu ya.

Son düzenleme:

Siz eşinizden bayramdan sonra boşanmayacak mıydınız ? Eşinizle halen evlilik birliğinizi sürdürme ve beraberlik yaşama sebebiniz nedir ?

Konularınız gerçekse boşanın. Konularınız varsayımlara dayanıyor ve forumdaki insanların tepkilerini ölçmeye çalışıyorsanız da: yazdığınız olayları hayatınıza çağırma ve birebir yaşama ihtimalinizi unutmayın.

2 oldu oluyor cunku tesadüf olamaz diye düşünüyorum ve güzel bir bayan olduğunu dile getirmişti eşim zaten.
Ve sizde gülüp öyledir diyip geçtiniz mi? Hala arkadaşınız evinize geliyor mu? Dışarıda en azından arkadaşınızın iyiliği için buluşun. Resmen gözle taciz, nefsani bir açlık. Arkadaşınız sorun hissetmiyor v eikimci defa size geliyorsa onda da sorun vardır farketse bir daha o leş adamla aynı ortamda olmaz.

Pek inanmadım daha doğrusu böyle bir adamın varlığına inanmak istemedim
Bende inanmak istemiyorum

Konu gerçekse eğer bütün düşündüklerin doğru. Niye birlikte olmak istediği belli onu hayal etmiş olması da yüksek ihtimal. Üzüldüm gerçekten bu konuya. İsteyen istediği gibi giyinir eşin kendine sahip çıkmalıydı. Özellikle senin yanında çekinmeden bakması ve gider gitmez birlikte olmak istemesi falan seni salak yerine koyuyor resmen veya tamamen arsızlaşmış ne düşündüğün umrunda değil.

İlk defa gördüm böyle bakarken o da böyle bir şeye şahit olsa gelmez bende çağırtmazdım zaten, bende şaşırdım 2. Görüşmemiz zaten eşim 2. Görüyor arkadasımı yani

Görmeyeceğimi düşündü muhtemelen çünkü çok anlık bir şeydi, ama yakaladım.

İlk defa gördüm böyle bakarken o da böyle bir şeye şahit olsa gelmez bende çağırtmazdım zaten, bende şaşırdım 2. Görüşmemiz zaten eşim 2. Görüyor arkadasımı yani
Kocanın arkadaşının eski eşi değil mi? Nasıl 2.jex görüyor?
Allah bilir arkadaşıyla evliykende süzmüştür kadını

Yapmayin allah askina çözüm bu mu olmali
Konu sahibinin iddiasına göre; Eve gelen arkadaşa nefsi uyandığı(!) için o gidince birlikte olmak isteyen koca evde dursun, ama arkadaş eve o varken gelmesin.
Bu çözümü(!) neden beğenmediniz anlamadım sayın cici

Siz geçen gün boşanıyordunuz hani?
Eşimin bana Sadakatsizlik, kumar, psikolojik şiddet gibi gibi yaptığı kötü katlanılmaz şeyler var
Böyle adamdan her şey beklenir

Eşim esnaf. Eşimin dükkanına gelirmiş öyle arkadaş olmuşlar yani kısa süre sonra boşandıkları icin esim görmemis esini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…