Kocam arkadaşıma baktı

Adam sizin yanınızda arkadaşınızdan tahrik olup seks yapmak istiyor.

Peki ya siz yanında yokken acaba neler yapıyor?
Bir bilsemmm:KK43: Cok doğru
🤣🤣🤣 Dalga mı geçiyorsun. Boşanacağın sürpriz olsun diye adamla birlikte mi oluyorsun? Senin boşanmaya niyetin falan yok kesinlikle. Ya da konuların gerçek değil.
canım benim, benim yaşadıklarımı sen yaşasan ne yapardın acaba? Sürpriz derken, ben bütün kanıtları biriktirdim ettim, başka konularımızda var. Aptallık yapıp senden bosanıcam deyip adamın plan yapmasına izin veremem şu an. Akıllı davranmam lazım, ben su an söylesem herkesten fikir alacak daha çok kafası karışacak, bosanmamak icin elinden geleni yapacak belki de. Evi terkettiğim gün şok olacak ben dava açmış olacağım hızlıca ilerleyecek sürec insallah

Bir bilsemmm:KK43: Cok doğru

canım benim, benim yaşadıklarımı sen yaşasan ne yapardın acaba? Sürpriz derken, ben bütün kanıtları biriktirdim ettim, başka konularımızda var. Aptallık yapıp senden bosanıcam deyip adamın plan yapmasına izin veremem şu an. Akıllı davranmam lazım, ben su an söylesem herkesten fikir alacak daha çok kafası karışacak, bosanmamak icin elinden geleni yapacak belki de. Evi terkettiğim gün şok olacak ben dava açmış olacağım hızlıca ilerleyecek sürec insallah
Ya hu orasını anladım. Tamam boşanacağın söyle demiyorum ama birlikte olma bahane bul hastayım de bak bugün bahanen de varmış kavga etseydin sen arkadaşıma nasıl o soruyu sorarsın uzak dur benden vs vs adamı miden nasıl alıyor diyorum benim yaşadığımı yaşasan diyorsun ne alaka.

Aynen...bir de evliliğin yazılı olmayan kuralları vardır..kız arkadaşla eşini fazla biraraya getirmek pek doğru değil, kafede ya da adam evde yokken çağrılabilir..adam,kısa bir sohbetten sonra o ortamdan ayrılmak yerine bir de eşin bu kıyafete nasıl izin veriyor diyebiliyor...erkeklerin fantezi dünyaları çok geniş, belli ki tahrik olmuş ve kadin gittikten sonra hemen eşiyle oluyor...konu sahibi bunu eşiyle konuşmamalı yoksa adamın aklına karpuz kabuğunu düşürebilir...
Eşimi uzun yıllardır tanıyorum. Sayısız kez benim ve onun arkadaşları ile bir araya geldik.
Otururken Ahmet'i ara yakınlardaysa gelsin de dedim.Aslı nerelerde ara gelsin de biraz sohbet edelim de dedi. Hiçbir zaman aklıma bu gelmedi.

Düşünülmesi gereken kocamla arkadaşımı bir araya getirmeyim değil,ağaç dalında sallanan yapraktan tahrik olabilecek bir ayı ile neden evliyim olurdu,olur.

kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım. :KK43: ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? :KK43: ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Maalesef abartmiyorsunuz

kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım. :KK43: ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? :KK43: ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Bence sizin ilk olarak o arkadaşınızla irtibatı kesmeniz gerekiyor, eşiniz haklı demiyorum ama o da bir erkek nefsi yüzünden bakıyor şeytan insanı kandırınca insan kendinde olmuyor. bu konuyu eşinizle konuşun ve tavrınız da çok ciddi olsun. Arkadaşım gittikten sonra benle birlikte olmak istiyor kısmına gelene kadar abarttığınızı düşünmüştüm ama maalesef eşiniz gerçekten çok yanlış yapıyor

Bunu okuyunca bir hadis geldi aklıma.Bence eşinizin nefsi kadına kaymış burası acı ama gerçek... Eşiniz de helaliyle yaşamış 🤷Benim bu durumdan anladığım bu

Bence sizin ilk olarak o arkadaşınızla irtibatı kesmeniz gerekiyor, eşiniz haklı demiyorum ama o da bir erkek nefsi yüzünden bakıyor şeytan insanı kandırınca insan kendinde olmuyor. bu konuyu eşinizle konuşun ve tavrınız da çok ciddi olsun
O arkadaşıyla irtibatı kesecek, hadi başka arkadaşlarıyla da kesecek sokaktaki kadına ne yapacak? Niye adamın sapıklığın faturası kadına kesilsin ki?

X