- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 24
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Zaten adamın haklı olduğunu söylemedim. Adam erkek olsa milletin karısına o gözle bakmaz ama kadın açık giyiniyor dediği için öyle dedim pekte yakın arkadaşı değilmiş sonuçta eşinin arkadaşının eski eşiO arkadaşıyla irtibatı kesecek, hadi başka arkadaşlarıyla da kesecek sokaktaki kadına ne yapacak? Niye adamın sapıklığın faturası kadına kesilsin ki?
Ama elinde olsa o kadınla yaşamak istemeyeceği ne malumBunu okuyunca bir hadis geldi aklıma.Bence eşinizin nefsi kadına kaymış burası acı ama gerçek... Eşiniz de helaliyle yaşamış
Benim bu durumdan anladığım bu
Elinde olsa yaşamak isteyip istemeyeceğini karısı bilir tabi.Ama elinde olsa o kadınla yaşamak istemeyeceği ne malum
Allah bu kadına yardım etsin Valla çok zor bir durumElinde olsa yaşamak isteyip istemeyeceğini karısı bilir tabi.
Nefsi kadına kaymış ama sonuçta helali olan eşiyle yaşamış,sorun yok mu demek istediniz?Bunu okuyunca bir hadis geldi aklıma.Bence eşinizin nefsi kadına kaymış burası acı ama gerçek... Eşiniz de helaliyle yaşamış
Benim bu durumdan anladığım bu
Tamam işte kadını hayatlarından çıkarması yetmez. Dışarıda bir sürü kadın var. Evine gelen misafire bakan adam dışarda dibi düşüyordur. Bu kadınla arkadaşlığını bitirdiğinde milyonlarca kişiden birini elemiş olur. Ya cam fanusa kapayacak ya boşanacak. Gerçi boşanmaya karar vermiş zaten ama henüz hevesini tam alamamış kocadan az daha sevişsin ayrılır heralde.Zaten adamın haklı olduğunu söylemedim. Adam erkek olsa milletin karısına o gözle bakmaz ama kadın açık giyiniyor dediği için öyle dedim pekte yakın arkadaşı değilmiş sonuçta eşinin arkadaşının eski eşi
Aynen iğrenç bir durumAllah bu kadına yardım etsin Valla çok zor bir durum
Tamam işte kadını hayatlarından çıkarması yetmez. Dışarıda bir sürü kadın var. Evine gelen misafire bakan adam dışarda dibi düşüyordur. Bu kadınla arkadaşlığını bitirdiğinde milyonlarca kişiden birini elemiş olur. Ya cam fanusa kapayacak ya boşanacak. Gerçi boşanmaya karar vermiş zaten ama henüz hevesini tam alamamış kocadan az daha sevişsin ayrılır heralde.
Yok canım ne demek sorun yok sorun çok büyük hem de.Ama aklıma hadis geldi konuyu okuduğumda.Nefsi kadına kaymış ama sonuçta helali olan eşiyle yaşamış,sorun yok mu demek istediniz?
Kesinlikle katılıyorum...Kocan kadına hallenip işini seninle görmüş net. Herif leş anladık da bayramdan sonra bosanacagim sürpriz olsun deyip hala adamla sevişmek nasıl bir mantık? Miden nasıl alıyor? Adamın bakışlarını arkadaşının üzerinde yakalayıp yine de yatağa giriyorsun. Bir kadın ilişkisini kafasında bitirdiğinde bırak seks yapmayı eli eline kazara değse çıldırır.
Cok yanlıs konuşuyorsun Allah’a havale ediyorum seni. Yorum yapmazsan sevineceğimTamam işte kadını hayatlarından çıkarması yetmez. Dışarıda bir sürü kadın var. Evine gelen misafire bakan adam dışarda dibi düşüyordur. Bu kadınla arkadaşlığını bitirdiğinde milyonlarca kişiden birini elemiş olur. Ya cam fanusa kapayacak ya boşanacak. Gerçi boşanmaya karar vermiş zaten ama henüz hevesini tam alamamış kocadan az daha sevişsin ayrılır heralde.
TamamÇ
Cok yanlıs konuşuyorsun Allah’a havale ediyorum seni. Yorum yapmazsan sevineceğim
Hata sende madem rahatsız oluyorsunuz arkadaşınızla ilişkiyi kesin evinize de almayın, görüşmek istersen de git dışarda baş başa görüşürün ne diye kocanın olduğu zaman çağırıyorsun, bende güzel fizikli alımlı kadınlara bakıyorum kim bakmaz ki..kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Çok üzgünüm acınızı hissediyorum hisleriniz dogru …Çözümü yok yalnız …Konuşarak halledilecek bi konu değil çünkü bu durum ..kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Sizin adınıza sevindim. Sizin eşiniz nasıl biriydi? Boşanma süreciniz nasıl oldu anlaşmalı mı?Bu ruha sahip bi kocaya sahiptim yıllarım bu psikolojik savaşlarla geçti acaba mı ben mi yanlış anladım bla bla bla … Boşadığım günden beri kendimle ,güneşle ,cıvıldayan kuşlarla yeniden tanıştığıma yemin edebilirim …
Boşanmak ne zor geliyordu nasıl bi bataklık ise bu psikoloji …
O kadar güçlendim ki asla evlenmeyi düşünmüyorum ama 527252525 evlensem 727262626 boşayacak kadar güçlüyüm .Kimse üzemez beni kimse acabalı hisler ile hayatımda yer alamaz .
Burada böyle hikayeler okudukça ne yaşatmışım kendime diye mide bulantısı yaşıyorum bunu yaşayan kadınlar için üzülürken kendim için çılgınca seviniyorum .
Sorabilir derken, kimin ne haddine bunu sormak? Herkes hanzolara barzolara göre giyinmek zorunda mı? Güvenip evinize gelmiş misafiriniz olmuş bir kadına bu gözle bakmak ayıp değil mi?söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki
Yalnız herkes kocasının izin verip vermemesine göre giyinmiyor, kendiniz gibi sanmayın herkesi. Karı koca aklınız fikriniz bel altı. Yazık sizi arkadaş sanıp evinize gelene. Hiç mi insan içine çıkmadınız, hiç mi evlenmeden önce ailenizin evine misafir gelmedi?Ne alaka sen bana izin veriyorsun ya ayrıca kimse karısamaz buna dedim.
Başkasının ne yapacağını merak edene kadar dönün de bir ben ne saçmalıyorum diye bakınBir bilsemmmCok doğru
canım benim, benim yaşadıklarımı sen yaşasan ne yapardın acaba? Sürpriz derken, ben bütün kanıtları biriktirdim ettim, başka konularımızda var. Aptallık yapıp senden bosanıcam deyip adamın plan yapmasına izin veremem şu an. Akıllı davranmam lazım, ben su an söylesem herkesten fikir alacak daha çok kafası karışacak, bosanmamak icin elinden geleni yapacak belki de. Evi terkettiğim gün şok olacak ben dava açmış olacağım hızlıca ilerleyecek sürec insallah