Kocam arkadaşıma baktı

O arkadaşıyla irtibatı kesecek, hadi başka arkadaşlarıyla da kesecek sokaktaki kadına ne yapacak? Niye adamın sapıklığın faturası kadına kesilsin ki?
Zaten adamın haklı olduğunu söylemedim. Adam erkek olsa milletin karısına o gözle bakmaz ama kadın açık giyiniyor dediği için öyle dedim pekte yakın arkadaşı değilmiş sonuçta eşinin arkadaşının eski eşi

Bunu okuyunca bir hadis geldi aklıma.Bence eşinizin nefsi kadına kaymış burası acı ama gerçek... Eşiniz de helaliyle yaşamış Benim bu durumdan anladığım bu

Nefsi kadına kaymış ama sonuçta helali olan eşiyle yaşamış,sorun yok mu demek istediniz?

Tamam işte kadını hayatlarından çıkarması yetmez. Dışarıda bir sürü kadın var. Evine gelen misafire bakan adam dışarda dibi düşüyordur. Bu kadınla arkadaşlığını bitirdiğinde milyonlarca kişiden birini elemiş olur. Ya cam fanusa kapayacak ya boşanacak. Gerçi boşanmaya karar vermiş zaten ama henüz hevesini tam alamamış kocadan az daha sevişsin ayrılır heralde.

Kocan kadına hallenip işini seninle görmüş net. Herif leş anladık da bayramdan sonra bosanacagim sürpriz olsun deyip hala adamla sevişmek nasıl bir mantık? Miden nasıl alıyor? Adamın bakışlarını arkadaşının üzerinde yakalayıp yine de yatağa giriyorsun. Bir kadın ilişkisini kafasında bitirdiğinde bırak seks yapmayı eli eline kazara değse çıldırır.

Allah sizi güldürsün. Ama gerçekten de kadın için çok zor bir durum olmalı Allah kimseye yaşatmasın

Kesinlikle katılıyorum...

Ç
Cok yanlıs konuşuyorsun Allah’a havale ediyorum seni. Yorum yapmazsan sevineceğim

Hata sende madem rahatsız oluyorsunuz arkadaşınızla ilişkiyi kesin evinize de almayın, görüşmek istersen de git dışarda baş başa görüşürün ne diye kocanın olduğu zaman çağırıyorsun, bende güzel fizikli alımlı kadınlara bakıyorum kim bakmaz ki..

Çok üzgünüm acınızı hissediyorum hisleriniz dogru …Çözümü yok yalnız …Konuşarak halledilecek bi konu değil çünkü bu durum ..

Bu ruha sahip bi kocaya sahiptim yıllarım bu psikolojik savaşlarla geçti acaba mı ben mi yanlış anladım bla bla bla … Boşadığım günden beri kendimle ,güneşle ,cıvıldayan kuşlarla yeniden tanıştığıma yemin edebilirim …
Boşanmak ne zor geliyordu nasıl bi bataklık ise bu psikoloji …

O kadar güçlendim ki asla evlenmeyi düşünmüyorum ama 527252525 evlensem 727262626 boşayacak kadar güçlüyüm .Kimse üzemez beni kimse acabalı hisler ile hayatımda yer alamaz .

Burada böyle hikayeler okudukça ne yaşatmışım kendime diye mide bulantısı yaşıyorum bunu yaşayan kadınlar için üzülürken kendim için çılgınca seviniyorum .

Sizin adınıza sevindim. Sizin eşiniz nasıl biriydi? Boşanma süreciniz nasıl oldu anlaşmalı mı?

söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki
Sorabilir derken, kimin ne haddine bunu sormak? Herkes hanzolara barzolara göre giyinmek zorunda mı? Güvenip evinize gelmiş misafiriniz olmuş bir kadına bu gözle bakmak ayıp değil mi?

Kadının giyimini makyajını dış görünüşünü yazıp durmuşsunuz, hiç sohbet etmediniz mi? Eşinizin tek sohbeti "kocan böyle giyinmene nasıl izin veriyor" mu oldu? Nasıl insanlarsınız siz yahu, misafir gelmiş kadın.

Ne alaka sen bana izin veriyorsun ya ayrıca kimse karısamaz buna dedim.
Yalnız herkes kocasının izin verip vermemesine göre giyinmiyor, kendiniz gibi sanmayın herkesi. Karı koca aklınız fikriniz bel altı. Yazık sizi arkadaş sanıp evinize gelene. Hiç mi insan içine çıkmadınız, hiç mi evlenmeden önce ailenizin evine misafir gelmedi?

Tayt giymiş, beli görünmüş. Kocanız tayt giymiyor ama çok ahlaksız ve utanmaz. Demek ki giyim kuşamla olmuyor.

Başkasının ne yapacağını merak edene kadar dönün de bir ben ne saçmalıyorum diye bakın
Size kim boşanma kararı aldığını söyle dedi ki
Sevişe sevişe boşanma günü mü beklenir
Süpriz öyle olmaz, evi dip köşe güzelce temizleyeceksin, camları silip halıları da yıkayacaksın, adamın donlarını yıkayıp ütülerini de yapacaksın, bayram baklavası açacaksın suböreği açacaksın, her akşam striptiz yapıp sevişeceksin her sabah oryantal yapıp sevişeceksin süpriz ondan sonra….kafanız mı güzel anlamadımki
Yani sevişmemeniz için adamın daha ne yapması gerekiyor
Canım istedi seviştim deseniz başımla beraber ama süpriz yapacam diye arkadaşıma kalkan bir yerini ben indirdim deyince çok da mantıklı durmuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…