Kocam arkadaşıma baktı

Hayır değilim bende açık giyinen biriyim
İçinde olduğun durum zor bir durum ya ne desem bilemiyorum içinde hissettiğin kırgınlık ve üzüntüyü hissedebiliyorum . Böyle insanlar yüzünden üzülmeye değmez daha gençsin boşa gitsin

Çevremde bir arkadaşım var aynı sorunu yaşadı eşi kendisini kapattı sonra böyle çevresindeki arkadaşlarına bakıyordu boşandılar kız açıldı o yüzden sormak istedim
En yakın arkadaşım tesettürlü, eşiyle eşim de çok yakın arkadaşlar ben açığım gittiğim şehire göre şort da giyerim çok sık görüşürüz eşlerle birlikte ama arkadaşımın beni kıskanmasını bırak imalı bir göz süzüşü bile olmadı senelerdir... Kendini bilmekle ve hem arkadaşına hem eşine güvenmekle alakalı bir durum bu tamamen... Ben konu sahibinin özgüveninde de sorun olduğunu düşünüyorum.

Valla bunu okuyunca o ayet geldi aklıma belki adam bunu yapmak istemiş Ne bileyim herhalde karısının onun her halinden anladığını bilirİğrenç bir durum kadın artık eşine nasıl dokunacak bilemedim

Zaten boşanacakmışsınız önemi var mı arkadaşınızı düşünerek sevişmiş ya da sevişmemiş ne fark ediyor?
Olur mu ya kadının demek hala umudu varmış ki eşinin kendine yaklaşmasina izin vermiş.Haliyle şuan hem şokta hem kırgin...Valla ne denir bilemedim Allah yardımcı olsun keşke hiç görmeseydi

Sizlerden biriniz güzel bir kadın görürseniz hoşunuza giderse derhal ehline gitsin diyordu.Tabi adamın bu ahlakla, düşünceyle eşine yaklaştığını asla düşünmüyorumm
örnek verdiğiniz ayetteki ahlakı da pek anlayamadım ben, yani konudaki adamın yaptığından ne farkı var açıklarsanız sevinirim.Yanlış anlaşılmasın cidden merak ettiğim için soruyorum.

örnek verdiğiniz ayetteki ahlakı da pek anlayamadım ben, yani konudaki adamın yaptığından ne farkı var açıklarsanız sevinirim.Yanlış anlaşılmasın cidden merak ettiğim için soruyorum.
Dışarda gördüğü yani belki de tanımadığı (eşinin arkadaşı falan olmayan )birine nefsi uyanır da harama, eşinden başkasına yönelmez nefsine hakim olur eşiyle yani ehliyle yaşar bir şeyleri ne âlâ.Bunu demek istedim ben.

Kadın için de var mı acaba böyle bir ayet? Dini bilgim çok yetersiz o yüzden soruyorum.

Ne demek nefsi uyanır ya bahsettiğiniz şey sokakta kadın kesmek normaldir kadını keser tahrik olur gelir karısına
Buna nefis uyanması değil NEFİSSİZLİK denir.

Valla bunu okuyunca o ayet geldi aklıma belki adam bunu yapmak istemiş Ne bileyim herhalde karısının onun her halinden anladığını bilirİğrenç bir durum kadın artık eşine nasıl dokunacak bilemedim
Bahsettiğiniz ayet değildir. Ayet Allah'ın sözüdür. Kesin ve açıktır. Hadisler ise peygamber efendimizin sözleridir. Ancak kesinliği bilinmeyen hadislerde vardır. Lütfen erkeklerin sapkınlıklarına dini açıklamalar getirmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…