Kocam arkadaşıma baktı

Çağırın hadi eşinizi. Soralım kocanıza NE KADAR SAPIK OLDUĞUNU? Peki size midesizliğinizin nedenini sormuş muyduk?

Sen şimdi kendini zeki falan da saniyorsundur

Aynen öyle boş saçma Bi konu yüzünden girilen konuya bak. Belki de bilerek açılıyordur. Dine yapılan o hakaretleri beğenmiş çünkü. Gitsin sapık kocasıyla yaşasın bunun için buraya ayet yazmaya deymez.

Açık yazıcam; evet arkadaşınız gelince kocanızın ’ ı hep hareketleniyor o gidince de apar topar sizinle tatmin ediyor kendini.

Arkadaşlarınız gelince bu sapık eşinizi dehleyin odadan madem vazgeçemiyorsunuz eşinizden.

Yoksa arkadaşların kaldırır sen indirirsin hep kusura bakma

İlk defa gördüm böyle bakarken o da böyle bir şeye şahit olsa gelmez bende çağırtmazdım zaten, bende şaşırdım 2. Görüşmemiz zaten eşim 2. Görüyor arkadasımı yani
2.kez gördüğün insana da esin böyle giyinmene nasıl izin veriyor diyecek cesareti nereden buluyor. Bence ikiside az degil

Daha önceki konularına göz attım
Allah yardımcın olsun üzüldüm
Hiç bir kadının başına gelsin istemem sana akıl vermek veya yargılamak değil amacım bu kadar şey yaşatan insanla evli neden kalıyorsun ? Boşansan ailen kabul etmez mi? Çoçuk istemediğini okudum kazara yada istemeyerek hamile kalırsan boşanması zor olmaz mı ?
Bak benim arkamda ailem yok
Allah’a şükür eşimden yana şanslıyım
Boşanmak kolay değil ama hayatını düşün arkadaşım
Hayat acımazsız
Bu kadar dertle sıkıntıyla hasta olursun kendine yapma bu kadar
Ailene anlat bunları sana ailenden başka kimse yardımcı olamaz biz sana fikir söyleriz derdini dinleriz vs
Yol yakınken ve daha çok gençken bence bu evliliği bir yerde noktala

Mide der susarım

yahu bunun ne alakası var adap edep kurallarıyla ? ben 4 yıllık evliyim ve üniversiteden beri çok çok yakın olduğum arkadaşım ankarada oturuyor ara sıra izmire gelirdi bende kalırdı . ailesi manisaya taşındı mesela . kendi de izmire atandı ve 3 gün bende kaldı online sınavı vardı ve ödev hazırlaması gerekiyordu . ve bugün yine gelecek mesela yani yalnız girilebiliyor eve şimdi biz edepsiz miyiz? ben bana göre arkadaşıma yardım ettim bilgisayarı yoktu bilgisayarımı verdim sınav saatinde yollarda olacaktı diye evimi açtım? ki kocamdan arkadaşıma karşı en ufak bir yanlış hareket görsem kocamı boşarım . o kadar aşşağılık bir insanla işim olmaz çünkü

Nasıl karışmıyor senin böyle giyindigine diyen bı adamın zihniyeti bellidir

Tepkini aninda koyacaksin. Sen niye soruyorsun, bu nasil soru diye sert tepki verecektin. Birlikte olmak istediginde evden kovacaktin. Zaten sen ilk anda tepki verseydin, suan farkli seyleri dusunuyor olurdun. İyi veya kotu anlamda, olaylarin gelisimine bagli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…