- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Umarim korunuyorsunuzdurOna sürpriz olsun istiyorum bu karar :)
Bir tane cahil cahil yorum dahaBence sizin ilk olarak o arkadaşınızla irtibatı kesmeniz gerekiyor, eşiniz haklı demiyorum ama o da bir erkek nefsi yüzünden bakıyor şeytan insanı kandırınca insan kendinde olmuyor. bu konuyu eşinizle konuşun ve tavrınız da çok ciddi olsun. Arkadaşım gittikten sonra benle birlikte olmak istiyor kısmına gelene kadar abarttığınızı düşünmüştüm ama maalesef eşiniz gerçekten çok yanlış yapıyor
Bu nasıl bir zihniyet? Çoğumuz şort, crop giyiyoruz;ama hiçbir arkadaşımızın kocası ağzını açıp avel gibi izlemiyor, gözleriyle bizi taciz etmiyor.Bence sizin ilk olarak o arkadaşınızla irtibatı kesmeniz gerekiyor, eşiniz haklı demiyorum ama o da bir erkek nefsi yüzünden bakıyor şeytan insanı kandırınca insan kendinde olmuyor. bu konuyu eşinizle konuşun ve tavrınız da çok ciddi olsun. Arkadaşım gittikten sonra benle birlikte olmak istiyor kısmına gelene kadar abarttığınızı düşünmüştüm ama maalesef eşiniz gerçekten çok yanlış yapıyor
Gündüz mü oldu bu olaykızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Ben inandım sana. Yas kaç? Çocuk varmi?Birebir yaşıyorum hepsini canım. Keşke trolll olsa çok isterdim valla. Babam şehir dışında bayramda gelecek o yüzden mecburum
Zibilyon tane sorunun olan evliliğinde, boşancam bayramdan sonra zaten dediğin adamlada yatmazsın be ya.. kendini mi bizi mü kandırıyon anlamadım ki.. paikolojin cidden iyi değil Allah yardımcın olsnben zaten bir daha böyle bir şeye asla izin vermem. Şu an susuyor olmam salak olduğum anlamına gelmiyor ki zaten ben boşanma kararımı aldımbende öyle güvenmek isterdim inanın ama malesef ancak tanıyorum kocamı
24 canım çocuk yokBen inandım sana. Yas kaç? Çocuk varmi?
Ben inandım sana. Yas kaç? Çocuk varmi?
evetGündüz mü oldu bu olay
Daha çok gencsin. Severekmi evlendiniz? Eşinizin capkinligi varmiydi?24 canım çocuk yok
Hayır dün sabah hastaneye gideceğim icin tutmadımNiyetli degilmiydiniz?
Severek evlendik ama coook fazla yanlısı oldu bana . Kanlı canlı aldattı mı bilmem ama bakarak olsun yazarak olsın bir cok kez olduDaha çok gencsin. Severekmi evlendiniz? Eşinizin capkinligi varmiydi?
Tesettürlü müsünüz ?Severek evlendik ama coook fazla yanlısı oldu bana . Kanlı canlı aldattı mı bilmem ama bakarak olsun yazarak olsın bir cok kez oldu
Alakasını çözemedim?Tesettürlü müsünüz ?
Hayır değilim bende açık giyinen biriyimTesettürlü müsünüz ?