Kocam arkadaşıma baktı

Ya zamaninda aksam vakti is donusu ortak bir kiz arkadasimizla (cinli ve guzel kendisi) disarda kizarmis tavukcuda tavuk yiyecektik. Sonra yemek hazirlayan kisi yarim saat surer dedi. Oturulacak yer de beklemek icin kotuydu yani hemen yiyip kalkmak lazim oyle bir yer,evim de 2 dk uzakliktaydi. O saatte acik baska restoran da yoktu. Ben kizin evine misafir gitmistim o benim evimi henuz gormemisti. Kiz bekar bu arada. Bize gel o yarim saat icinde cay iceriz hem evimi gormus olursun dedim. Israr ettim gelmek istemedi. Ben de sinirlendim bana guvenmiyor mu diye dusundum, yemek yemekten vazgectik. Yani bizi de iyi taniyor ayni is yerinde calisiyoruz. Zamaninda onemli bir para borc isteyip vermisligimiz var geri odedi tabi, beraber kac kere yolculuga ciktik gezdik, yakiniz yani. Bobregini calacak degiliz. Ama burada bazi kadinlar adam evde varken bir kadin arkadas tek basina girmemeli yazmislar. Acaba o yuzden mi boyle yapti eve 5 dk bile ugramak istemedi diye dusundum simdi. Bence cok sacma. Bu yuzden kizdan sogudum. Bu arada esim bakiyor gibi korkularim yok sapik degil esim cunku. Ama baska kadin arkadaslarimin yaz vakti gittigimiz eslerinin oldugu benim de esimin oldugu gezi yerlerinde sort giymemden rahatsiz olduklarini biliyorum. Zayif da degilim suslu de degilim esleri sapik ya da bana merakli tipler de degil. Kadinlar diger kadin arkadaslarindan bu korkmamali. Adamlar sapiksa bosanirsiniz. Bir erkek icin arkadaslarinizin rahatini ve kendi rahatinizi bozmayin.

Bence sizin ilk olarak o arkadaşınızla irtibatı kesmeniz gerekiyor, eşiniz haklı demiyorum ama o da bir erkek nefsi yüzünden bakıyor şeytan insanı kandırınca insan kendinde olmuyor. bu konuyu eşinizle konuşun ve tavrınız da çok ciddi olsun. Arkadaşım gittikten sonra benle birlikte olmak istiyor kısmına gelene kadar abarttığınızı düşünmüştüm ama maalesef eşiniz gerçekten çok yanlış yapıyor
Bir tane cahil cahil yorum daha

Bence sizin ilk olarak o arkadaşınızla irtibatı kesmeniz gerekiyor, eşiniz haklı demiyorum ama o da bir erkek nefsi yüzünden bakıyor şeytan insanı kandırınca insan kendinde olmuyor. bu konuyu eşinizle konuşun ve tavrınız da çok ciddi olsun. Arkadaşım gittikten sonra benle birlikte olmak istiyor kısmına gelene kadar abarttığınızı düşünmüştüm ama maalesef eşiniz gerçekten çok yanlış yapıyor
Bu nasıl bir zihniyet? Çoğumuz şort, crop giyiyoruz;ama hiçbir arkadaşımızın kocası ağzını açıp avel gibi izlemiyor, gözleriyle bizi taciz etmiyor.

kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım. :KK43: ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? :KK43: ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Gündüz mü oldu bu olay

Konu doğru olabilir, bazı kişiler misafirin yerine koyup empati yapıyor sanırım. Bence o eşinizle hayat geçmez arkadaşım aldatmaya meyilli olur bu tipler. Boşanma şansın varsa boşan yok çoluk çocugum var veya boşanamam diyorsanda arkadaşlarını en azından o yokken davet et

ben zaten bir daha böyle bir şeye asla izin vermem. Şu an susuyor olmam salak olduğum anlamına gelmiyor ki zaten ben boşanma kararımı aldım :KK43: bende öyle güvenmek isterdim inanın ama malesef :KK43: ancak tanıyorum kocamı
Zibilyon tane sorunun olan evliliğinde, boşancam bayramdan sonra zaten dediğin adamlada yatmazsın be ya.. kendini mi bizi mü kandırıyon anlamadım ki.. paikolojin cidden iyi değil Allah yardımcın olsn

X