- 13 Ağustos 2022
- 8.693
- 4.435
- 31
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Bakmıştır.Gozunun önünde olunca kadınsı hatlari ortadaymis.Uyarmisda.Sehvet e gelmiş adam.O kişiyle görüşmeyi dışarıda yapın.Esinizle aynı ortama getirmeyin.kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..
Hadi Onu yakaladın birlikte olmak isteyince ne demeye birlikte oldun ?Görmeyeceğimi düşündü muhtemelen çünkü çok anlık bir şeydi, ama yakaladım.
Adamı boşamak için delil biriktiriyorsun niye sapıklığına şaşırıp konu açıyosun ? Sanki vazgeçmek için bizden bir ışık bekler gibiBir bilsemmmCok doğru
canım benim, benim yaşadıklarımı sen yaşasan ne yapardın acaba? Sürpriz derken, ben bütün kanıtları biriktirdim ettim, başka konularımızda var. Aptallık yapıp senden bosanıcam deyip adamın plan yapmasına izin veremem şu an. Akıllı davranmam lazım, ben su an söylesem herkesten fikir alacak daha çok kafası karışacak, bosanmamak icin elinden geleni yapacak belki de. Evi terkettiğim gün şok olacak ben dava açmış olacağım hızlıca ilerleyecek sürec insallah
Helaliyle yaşamış mı ? Ne kadar basit demi ?Bunu okuyunca bir hadis geldi aklıma.Bence eşinizin nefsi kadına kaymış burası acı ama gerçek... Eşiniz de helaliyle yaşamış
Benim bu durumdan anladığım bu
Aklımdan geçeni dile getirmişsiniz,trollükte bir çizgi olmalı bana göre,bu şekilde vücüt tarif edilen ve cinsellik dahil edilen konuların trol olduğuna eminimAyyy ne meraklısınız ya açık giyinen kadınlarla ilgili konu açmaya. Ayrıca hiçte sevmem eşiniz çok hadsiz biri bana “nasıl izin veriyor” diye sorsa uyuz oluyorum. Eşiniz sapığın teki eski çalıştığım okulda öğretmen arkadaşım “nasıl etek giydin annen doğulu laf etmedi mi” diye sordu tersledim. Sonra da bana asıldı zaten. Siz de beraber olmasaydınız. Ayrıca konu troll gibi geldi boş insan olmayın Allah aşkına
Bakmıştır.Gozunun önünde olunca kadınsı hatlari ortadaymis.Uyarmisda.Sehvet e gelmiş adam.O kişiyle görüşmeyi dışarıda yapın.Esinizle aynı ortama getirmeyin.
Sadece kendini tatmin etmesin diye mi beraber oldunuz? Bayramdan sonra babanız gelip evi terk edene kadar beraber olacaksanız galiba, aldığınız katar ile hareketleriniz ters. Dengesizsiniz.Bende böyle düşündüm
Bunu okuyunca bir hadis geldi aklıma.Bence eşinizin nefsi kadına kaymış burası acı ama gerçek... Eşiniz de helaliyle yaşamış
Benim bu durumdan anladığım bu
Arkadasiniza deyin ki canim bize gelirken biraz usturuplu giyin. Gotunu basini acarak kocami bastan cikarmaya mi calisiyosun amacin ne?!!kızlar merhaba sık sık konu açtığım için beni linçlemeden Bugün şu yaşadığım olaya yorum istiyorum lütfen hepimiz kadınız. Bugün şehir dışından kocamın arkadaşının eski eşi (kendisi şu an evli başkasıyla) bana oturmaya geldi. Çok güzel bir Kadın ve gösterişli. Çok açık giyiniyor, bugünde aynı şekilde tayt ve crop giymiş. Beli falan gözüküyor tabi. Kocamda evdeydi, arkadaşım geldi oturuyoruz sohbet muhabbet ediyoruz falan. Bir baktım eşimin gözleri arkadaşımın vücudunu süzüyor. Bacaklarına bakarken yakaladım. Ayaktayken arkasına bakarken yakaladım.ve arkadaşım kendi eşini anlatırken söz sırası eşime geldi, nasıl karışmıyor senin böyle giyinmene faln dedi. Bunu sorabilir belki ama gözleriyle anlıkta olsa süzdüğünü ben net bir şekilde gördüm. Ve arkadaşım gider gitmez hemen eşim benimle birlikte olmak istedi. Ve geçen seferde arkadaşım geldiğinde arkasından hemen eşim benimle birlikte olmak istemişti.. kahroluyorum.. onu çok beğendiği için nefsi uyarıldı belki de, arkadasımın vücuduna bakarak hayaller kurmuş olabilir mi? Gidince de hemen bu yüzden birlikte olmus olabilir mi? Hatta en kötüsü benimle birlikte olurken arkadaşımı hayal etmiş olabilir mi? Abartıyor muyum? ağlayarak yazıyorum bu satırları..