Kocam arkadaşıma baktı

Bakmıştır.Gozunun önünde olunca kadınsı hatlari ortadaymis.Uyarmisda.Sehvet e gelmiş adam.O kişiyle görüşmeyi dışarıda yapın.Esinizle aynı ortama getirmeyin.

Adamı boşamak için delil biriktiriyorsun niye sapıklığına şaşırıp konu açıyosun ? Sanki vazgeçmek için bizden bir ışık bekler gibi

Bunu okuyunca bir hadis geldi aklıma.Bence eşinizin nefsi kadına kaymış burası acı ama gerçek... Eşiniz de helaliyle yaşamış Benim bu durumdan anladığım bu

Helaliyle yaşamış mı ? Ne kadar basit demi ?
Helali haramı bilen adam karısının arkadaşı gelince hödük gibi orada oturmaz, ikisini başbaşa bırakıp defolup gider..

Ama doğru bacak arasına gelince o onun helalii....

Bunu yazmak eleştirmek haddime değil fakat psikolojinizin pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Açtığınız tüm konulara baktım ve eşinizle bitmek bilmeyen bir çekişme bir mutsuzluk ve güvensizlik halindesiz ancak sürekli eşim başkasına baktı napıyım? Eşim fotolarımızı kaldırdı napıyım? Eşim beni nişanlıyken aldattı napıyım? Gibi bir sürü sorularınız ve sorunlarınız varken ve bu hiç düzelmiyoken neden burda ne yapayım diye soruyosunuz? Birileri size sürekli boşanın demesine rağmen zaten çoktan bitmiş olan bu evliliği sürdürmekle bayağı kararlı oluşunuz da bir garip.

Aklımdan geçeni dile getirmişsiniz,trollükte bir çizgi olmalı bana göre,bu şekilde vücüt tarif edilen ve cinsellik dahil edilen konuların trol olduğuna eminim

Bakmıştır.Gozunun önünde olunca kadınsı hatlari ortadaymis.Uyarmisda.Sehvet e gelmiş adam.O kişiyle görüşmeyi dışarıda yapın.Esinizle aynı ortama getirmeyin.

Arkadaş veya eve gelen misafir değil de kardeşimiz kuzenimiz olursa ne yapalım, onlarla da sokakta mı görüşelim? Kadınsı hatlar ortada derken? Evdeki bulunmaz eşsiz kocamız şehvete gelmesin diye tüm kadınlar önlem mi alsın? Çocuğa, hayvana, kapalı veya çarşaflı kadına da şehvetleri uyanıyor. Size göre böyle abaza bir erkek bu kadar önemli mi?

Koca değil sapık besliyorsun evde, o arkadaşında bir daha geleceği zaman müsait olmadığını söyle....

Arkadaşınızla bir daha evde eşiniz varken görüşmeyin diyecektim ama eşiniz karaktersiz bence. Bulduğu her ortamı değerlendirir böyleleri.

Arkadasiniza deyin ki canim bize gelirken biraz usturuplu giyin. Gotunu basini acarak kocami bastan cikarmaya mi calisiyosun amacin ne?!!
Saka gibisiniz. Abaza kocaniz arkadasinizi gozuyle ayakta seyapiyo. O gidince size halleniyo siz de e hadi madem deyip sevisiyosunuz. Derdine sonra kaliyosunuz. Insanlar istedigini giyecek. Sizinki gibi ac gozlu kopekler gozlerine ellerine cuklerine hakim olmayi bilecek. Lagim cukurundan alip evlenmissiniz. Hayrini gorun insallah

İçerik her taraftan vurucu hale getirilmis gibi duran bir konu velev ki gerçek diyelim; bu adamı hayatından dehlemek için gökten göktaşı düşmesini mi bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…