Kocam annesi yüzünden benden uzaklaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim bakın yemin ederim ailemden biraz ümidim olsa direk koşarım adliyeye. Ama "kaynanam bana *rospu dedi baba" dediğimde babam dönüp bana herkesin içinde " bir bok yemişsin ki sana öyle söylemiş" demeseydi ben şuan baba evindeydim. Benim ailem öyle iyi bir aile değil kimse anne babasını kötülemek istemez ama ben hiç bir zaman sevilmedim kocamın yanında birazda olsa iyim kapımızı kapatıp sıkıntıları dışarda bıraktığımızda mutlu olabiliyoruz ama ben baba evinde mutlu değilim kızımı da kaçtığım evde büyütmek istemiyorum anlatabiliyor muyum. Gerçekten bakın sülalesi rahat dursa benim kocam bana melek. Kaç hocaya gittim büyü dediler köpek kılına kadar yedirmişler dediler neler neler. Biliyorum şeytanla iş birliği kurmuşlar yoksa benim kocam bana resmen tapardı. Bana sevgisini anlatırken bile ağlardı, gözümün içine bakmaya utanırdı. Şimdi de bir dediğimi iki etmez parasız bırakmaz kızımıza ne lazımsa fazlasını alır of demez sadece ailemi silip atamam diyor ben sil at demiyorum benimle muhattap etme diyorum bugün tamam diyor ertesi gün dayıları babası vs arayıp dolduruyolar eve gelip bana patlıyordu geçen aya kadar evi terkettim 2 hafta uzak durdum mahkemeye gidicez diye gününe karar verdik sonra yalvardı yakardı kızım görüntülü de görünce ağladı telefonu alıp sarıldı dayanamadım söz verdi şuan tutuyor ama nerde patlak vercek bilmiyorum.

Keşke kurgu olsaydı adınıza çok üzüldüm

1 aylık evliyken kaynınız kayınvalidenizin evinde size küfürler etmiş, üstünüze yürüyüp, namusunuza laf etmiş; eşiniz hiç yanınızda olmamış.

Hamile kalmış, 1 hafta hastanede yatmış, hastane yatağında kaynananız tarafından darp edilmişsiniz; eşiniz yine yanınızda olmamış, arkanızda durmamış. Hastane polisini çağırıp, şikayetçi olacağınıza bir de eşinizi sevdiğiniz için yine ailesiyle barışmışsınız.

Hamilelik sürecinde de "bu adamla çocuk mu büyütülür, çocuğuma yazık vb" deyip kendinizi kurtaracağınıza; derdiniz eşinizin size 8 ay boyunca el sürmemesi olmuş.

Gebelik zehirlenmesi yaşayıp bebeğinizle ölümden dönmüşsünüz. 8 gün hastanede yatıp, çıktıktan 2 gün sonra kapınıza dayanan kayınvalideniz ve 5-6 misafirini eve almış, bir de onlara dikişleriniz zonklar ve yatmanız gerekirken hizmet etmişsiniz.

Hadi karşılarına dikilecek gücünüz yoktu diyelim, kapıyı açmasaydınız. Onu da mı yapamadınız ?

Bebeğiniz 21 günlükken kayınvalideniz ve görümceniz sizi kendi evinizde mutfakta dövmeye çalışmış. Yine edilmedik küfür (or...pu), hakaret bırakmamışlar. Çok şükür bu sefer nasıl olduysa kocanız onları evden göndermiş.

Bebeğiniz (geçen ay) 7 aylıkken, kayınvalideniz onunla barışmayı kabul etmiyorsunuz diye evinizi basmış, size saldırmış, bebeğinizi kucağınızdan alıp bebeğinize "senin annen or..pu vs" deyip bebeğinizi savurmuş. Komşularınız polis çağırmış ve siz yine şikayetçi olmamışsınız.

Aileniz de hala yuvanız yıkılmasın istiyormuş. Eşiniz de hâlâ size "unut, barış vs" diyerek baskı yapıyormuş.

Gelgelelim yaşanan bunca olay sonrasında sizin tek derdiniz: Eşinizin size 1 senede toplam 4 kez el sürmesi ve bunların da 4 dk bile sürmemesi. Maşallah. (!)

Normal şartlarda bu adam size el sürmek istese, o eli... neyse.

Bu mutlu(!) yuvada tek sorun cinsellik olduğu için de konunuz cinsellik bölümünde tabii.(!)

Kocanızla akraba evliliği mi yaptınız ? Görücü usulü evlendik demişsiniz de size görücülük edenler "görme, işitme ve zihinsel engelli" miydi ?

Siz nediyosunuz ya ben derdimi anlattım her insan gibi sormadan söyledim okadar olay okudum hepsinde cinselliği soranlar olmuş ben de derdimi anlatırken onu da söyledim diye nerdeyse şey meraklısı ilan edilcem şaka gibi ya. Hastane polisini doktorlar çağırdı ben o an sinir krizi geçiriyodum ve o akşam kanamam vs oldu düşük tehlikem vardı verdikleri serumların 2 katı ssini veriyorlardı damarım bile patladı artık kaldıramadığım için.
Evet affettim kaynanam bana melekti bian şeytana uymuştur bidaha yapmaz diye. Müneccim boku yemedim başıma gelcekleri bilmiyodum anladınız mı? Kaç kez eve almadım ailesi kapıma geldi olay çıkardılar ben Avrupa yakasında oturuyorum ailem Anadolu da burda kimsem yok anladınız mı benim babam ve annem kalp hastası annem de de yüksek tansiyon var sebepleri olmamak için bi kaç kez gururumu çöpe attım ve affettim pişman mıyım evet pişmanım ama ben bunların olcağını bilmiyodum. Cinsellik diyorsunuz ömür geçirceğiniz bir adamın size dokunmaması nasıl bir his yaşadığınız zaman anlarsınız. Yargılamadan önce laf söylemeden önce ve en önemlisi yazmak için yazmadan önce güzelce okuyup empati kurup öyle yorum yapın rica ediyorum.. Kocamla akraba evliliği yapmadık iki yabancıydık birbirimize ilk görüşte aşık olduk babamın rızasını alıp çıktım evden. Ben böyle bir hayat yaşıcağı mı bilseydim ömür boyu köpek gibi çalışır yine evlenmezdim. Çok sıkmamak için bazı konuları kısa kestim diye anlamadan bilip bilmeden bana laf vurmayın derdimi anlatıp rahatlim dedim daha çok sıkıntıya soktunuz ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…