Kocam annemle dalga geçiyor

Ayy k.bakmada canm okuyunca gözümde canlanan kibar elitt bi bayan vee onun patavatsız kıro damadıı :))))

Sende onun tarhana kokan anasıyla dalga geç. töbe estagfurullah

Kocani toparlawmak geldi icimden bu ve ya saygısız annemden ona ne ne yaparsa yapsın ciddi tartis

Kocan dangalak hadsiz biri sende bunun haddini bildirmiyorsun hala aşırı tepki mi verdim acaba diye düşünüyorsun bide. Benim kocam anneme en ufak saygısızlık yapıcak bu şekilde eve almam onu çok net diyorum. En başından tepki göstericektin haddini bilmeyen biri olduğundan sen tepki göstermedikcede azıtmış resmen. Biran önce konuşcan mı kavga mı etceksin bilmem haddini bildir ona

ay diyemediniz mi sosyetik anamın takma tırnagı kadar olsan keşke diye
benım eşimde çok alaycıdır ama anneme babam yaptıgı anda gözünü oyacağımı bilir

Bence cook gıcık bi kocan var. Oturup ciddi bi sekilde konus.anlamiyorsa tavir yap.biraz torpulesin kendini.

Tam annen ile alay ederken şöyle bir gerilip yapistir agzina bir tane neye ugradigini sasirsin resmen hak ediyor böylesi, utanmaz!!

Ayrica...

"Gözüm" ne yaaa!! kahvehane agzi resmen, kocanin nasil bir karakter oldugunu bu kelimesi ile az cok cözebiliyorum...

Ayy en tahammül edemediğim şey asla taviz vermem eşim iğne ucu kadar bir eleştiri imada bulunsa ağzının payını veririm sustururum o da beni iyi tanıyor artık cesaret edemiyor böyle bir şeye sert çıkışın annenizin önündede tersleyin bence haddini bilsin

Karşımdaki babam dahi olsa savaşacağım tek kişi ANNE´m...
Öyle kocayı yere gömerdim ben ne kadar sabirlisiniz..

Eşin insanları kırmaktan mutlu oluyor herhalde . Güzellik çirkinlik görecelidir . Sizin beğenmediğiniz insan bir başkasına dünya güzeli gelir .

Eşinin ne kadar kompleksli bir insanmış.
Allah sana sabır versin, patavatsızla uğraşmak çok zor, her ortamda rezil eder bu seni.

Adamın adını da öğrendik samet
Böyle insanlar çekilmez ama siz maşallah güzel çekiyorsunuz. Annen incelik yapıp sessiz kalacağına bir kere tepki verse ne siz ne anneniz Üzülmez.
Allaha Şükür ailede böyle biri yok. Valla çekemezdim bennnn

Zaten profilimde yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…