• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam annemle dalga geçiyor

böyle saçma salak bir adamla ömür mü geçer be, inanılmaz itici bir tip, çıvık da, nerden buluyorsunuz anlamıyorum ki ben, bu saatten sonra büyük bir kavga etmeden bu durumdan kurtulamazsın, çünkü seni de pek takmıyor belli.

Siz de haklısınız aslında
Eşin seni sindirmiş
Sende pek sağlıklı düşünemiyorsun
O ne yapsa haklı, huyu o
Sen kırılıyo musun ailen mi eziliyo hiç önemli değil
Yaşın küçük, adam hanzo daha fazla kullandırma kendini bence diyeceğim
Sen hala diyeceksin ki ama ben onu çooook seviyorum, yanımdayken bile özlüyorum filan
Oldu görüşürüz

ya ben kötü birşey göremedim annen mi çok alıngan ne güzel arkasından elit sosyete diyo o öyle diyince haha napalım sosyeteyiz elitiz de gül büyütülcek birşey değil ki?
aşağılamak değil bu yani

Bu ayıyı çok mu aradın?

Muşta ile Adam yaralayan sokak serserisi annenin takma tırnaklarına kurban olsun .

Düpedüz kompleksli bu seninki..

Kendi alt sokak kültüründen Bi kızla eğlenseymiş ya beyfendi. Yok olmaz ama değil mi bıyıklı Bi tiple ne diye evlensin sen dururken..

Biraz ağır olmuş yorumum ama konu sahibi annelere laf edilmesine hiç dayanamam hele ki bu kadar haksızken

Şimdi watsaptan mesaj attım "bidaa annemle ilgili şaka yapma" yazdım "evet persephone ben de 3 gündür ben çalışırken mesajla kavga çıkarıp beni alıkoymuyosun bi sorun yok iyisin di mi diye sorcaktım içim rahatladı sağol" yazdı. Ben de yüz yüze sert çıkamıyorum kimseye, yani o an çok sinirlenmem lazım. Bide ben kavga ederken hemen ağlıyorum ona çok sinirleniyor çocuk gibi ağlıyosun her şeye diyor. O yüzden mesaj attım ama buna da sinirleniyor çalışırken kavga etmeme. Neyse eve gelirken söylicem.

Şimdi watsaptan mesaj attım "bidaa annemle ilgili şaka yapma" yazdım "evet persephone ben de 3 gündür ben çalışırken mesajla kavga çıkarıp beni alıkoymuyosun bi sorun yok iyisin di mi diye sorcaktım içim rahatladı sağol" yazdı. Ben de yüz yüze sert çıkamıyorum kimseye, yani o an çok sinirlenmem lazım. Bide ben kavga ederken hemen ağlıyorum ona çok sinirleniyor çocuk gibi ağlıyosun her şeye diyor. O yüzden mesaj attım ama buna da sinirleniyor çalışırken kavga etmeme. Neyse eve gelirken söylicem.
Bu adam senle de alay ediyo
Sen diyosun ki aşkımız ilk gün ki gibi
Tuhaf

Bu adam senle de alay ediyo
Sen diyosun ki aşkımız ilk gün ki gibi
Tuhaf
Ya ben o çalışırken çok kavga çıkarıyorum vatsaptan çnceki bi konumda bahsetmiştim o da kızıyor evde bişey demiyosun ben çalışırken beni alıkoyuyosun vs vs diyr

ama
kocam konuşarak anlaşılabilecek biri
değil. bu dedigini keske evlenmeden once fark etseydin bilmiyorum sizin gorusunuz ne ama ben anan lafindan hoslanmam arkadasin espriyle karisik annemi kucuk gorup anan dese ortaligi yikarim yine diyorum bu benim dusuncem bu lafi sevmiyorum ki bundan aylar once benim dayim annem ici. senin annende cahil canim demisti durduk yere kendisini artik tanimam etmem bana isteyen istedigi diyebilir istedigi gibi dalga gecebilir gercekten saka der gecrrim hadsiz der gecerim ama annemin tirnagina herkesi kurban ederim hele esim diyecek ha madem almayacaktin o ananin kizini git kendi ananin evine derim cok.netim annem konusunda boyle seviye yoksunu sakalara da hic gelemem

Bir arkadaşımın kocası kızın annesine küfredip evden kovdu..

Arkadasım bu Adamdan bir çocuk daha yaptı.

Artık arkadasım değil. Hiçbir şekilde görüşmüyorum.

Not: haksızken gelinlerin kvlerine kırıcı olmalarına da aynı tepkiyi veriyorum.

Kesinlikle küçük bir konu değil ve bence verdiginiz tepki az bile...kendisi saygı duymadığı annenize kayinvalidenizin yaninda boyle konusmalar yaparsa kayinvalideniz kusacasi esinizin ailesi hic saygi duymaz ve bu sizi dahada üzer..eşiniz anne bile demiyor halbuki sizin hatriniza saygi duymak zorunda 10 tane es bulunur ama bir tane anne geri gelmez annenize bu saygisizligin yapilmasina kesinlikle izin vermeyin derim sonu ne olursa olsun

Allah aşkına çalışıyor da ne yapıyor bu adam?

Neyden alikoydunuz şimdi?

Çocuk ya hu, adam da değil.

Büyüyememiş.

Back