• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam annemle dalga geçiyor

Iyy kocan en sevmediğim en sinir olduğum karaktere sahip.
Herşeyle dalga geçen gülen insanlardan nefret ederim.
Değişeceğini sanmıyorum bu insanlar hep böyledir kendilerini çok espritüel, çok kusursuz sanatlar.

Muşta'yı kapma sırası sende bence
Annenle alay ediyo resmen, hemde her seferinde
Alay etmiyorum
Tırnaklarını çıkar cidden, annene bile laf söylendiğinde çıkarmayacaksın da ne zaman çıkaracaksın
Her türlü terbiyesizliği yapıp huyu bu denmez, annemle alay edenin alnını karışlarım denir kim olursa olsun
Ama işte muştayı bu kez sana doğrultursa diye düşünüyosan o ayrı

Alay etmiyorum
Tırnaklarını çıkar cidden, annene bile laf söylendiğinde çıkarmayacaksın da ne zaman çıkaracaksın
Her türlü terbiyesizliği yapıp huyu bu denmez, annemle alay edenin alnını karışlarım denir kim olursa olsun
Ama işte muştayı bu kez sana doğrultursa diye düşünüyosan o ayrı
İşte öyle bağırdım da bu onu daha çok teşvik ediyor aslında yav he he desem yapmazdı :/ elimden bişey gelmiyor kendisini dövemeyeceğime göre :(

İşte öyle bağırdım da bu onu daha çok teşvik ediyor aslında yav he he desem yapmazdı :/ elimden bişey gelmiyor kendisini dövemeyeceğime göre :KK43:
Sizin evde her iş vurma kırma dövmeyle mi çözülür ?
Ee sen ondan hem küçük hem zayıfsın ( 45 kiloydun sanırım tayt giyerken demiştin ) , o zaman sayın kabasakalın borusu ötüyo her türlü

Sizin evde her iş vurma kırma dövmeyle mi çözülür ?
Ee sen ondan hem küçük hem zayıfsın ( 45 kiloydun sanırım tayt giyerken demiştin ) , o zaman sayın kabasakalın borusu ötüyo her türlü
Ben de safinazım :KK70: şaka bi yana dövemeyeceğimi mecazen söyledim zaten, ama açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi kendisi laftan anlamayan bir insan. Sanırım annemi özlediğimde kendim gidicem bundan sonra annemi davet etmicem o da çok meraklı değil zaten gelmeye :/

Arkadaşım bunun ayi olduğu besbelli nasil anlamadin evlenmeden önce...

Sevgili yada nisanliyken annenize karşı nasildi tutumu ? Yanı bisey mi yaşandı da bu kadar ima edip ,dalga geçiyor ???

Eger ortada bisey yokken bu şekilde davraniyorsa çok ama cok ayıp . KV değilde kumasi olsa ancak bu kadar olur.

KV sana bisey diyene kadar oğlunun davranışının ayıp olduğunu soyleseydi keşke, seni kenara çekip konusacagina oğluna yaptığının saygısızlık olduğunu soyleseydi. "Takma tirnaklarinla anan geldi" cümlesinin neresi komik ki o kadar çok güldü acaba ...

O kendine baksın KV dede sana bir daha aynı şeyi söylerse ben sizinle sürekli bu kadar dalga gecsem ,benim de huyum öyle olsa ne kadar sure idare edersiniz diye sor bakalım ne diyecek ...

Ben de safinazım :KK70: şaka bi yana sövemeyeceğimi mecazen söyledim zaten, ama açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi kendisi laftan anlamayan bir insan. Sanırım annemi özlediğimde kendim gidicem bundan sonra annemi davet etmicem o da çok meraklı değil zaten gelmeye :/
Evet senin nickini görünce aklıma muşta başta olmak üzere kabasakal geliyordu, safinaz da senin tasvirine pek uygun gibi.
Eşin laftan anlamaz, eşin her türlü kabalığı da patavatsızlığı da yapar, eşinin muştası var, kahvehaneyi basar, kayınvalidesine de saygısızlık etmekten zevk alır. Ama pıtırcık Safinaz sadece izler, annesiyle az görüşür eşi yokken görüşür, çözümleri çok parlaktır.

Sizin gibi cennet mahallesinden gelmiyoruz deseydin. Hadsiz.

vallaaa suana kadar iyi sabretmişsin..herseyden önce o bir anne ve saygı sevgi gösterilmesi lazım..ne olursa olsun tepkinizi koyun ve birdaha böyle birşey yapmaması konusunda ilk ve son kez uyar..

Kocanda aşağılık kompleksi oluşmuş bence. Ailesinin eğitim kültür seviyesi düşük mü sizinkilere göre?

Biraz öyle ama çok da uçurum yok yani benimkiler de profesör değiller :/
Düğünde filan bir olay yaşanmıştır, o ordan takmıştır annene. Uçurum olmasına gerek yok, öyle hissettiyse öyle gider.
Bence sen sessiz kal, annen anladığımız kadarıyla akıllı bir kadın. Gelip gitsin, birbirlerine alışsınlar. Zamanla düzelir daha iyi tanıyınca

Kütük tersten okununca yine kütük. Eşinizi evirseniz de çevirseniz de sonuç hep aynı yani. Kendilerini geliştirememiş adamların, gidip başkalarını eleştirmeleri ne acı.

Bu modelden bir tane de bende var. Can sıkıcı bir durum. Asla seviyesine inip ailesi hakkında tek kelime etmem. Buna rağmen mahalle karısı gibi...

Erkek dediğin ağır olmalı. Söyleyeceği laf var, söylemeyecegi laf var.

Sonra da "sen beni bir şeye sallamiyorsun, bana saygı göstermiyorsun"lafları.

Nasıl olacaksa artık!

Back