Kocam annemle dalga geçiyor

Muşta??

Baban damadıyla bira içerse damadın anaya laf etmesi çok normal.

Yüz verirsen ... Gelir.. Halıya demişler. Mesafeyi koruyamazsanız böyle olur.

Kocan tam bir kompleksli

Valla sonuna kadar okumadim ama siz farkinda degilsinizdir muylaka anneniz esinizi ezecek kiracak birsey soylemistir adamda kio olmustur haliyle. He ama yok annem demez diyorsaniz onun annesinede siz öyle yapin anlar ne yaptigini

bilmiyorum bişeylerin düzeleceğine dair biraz umudum olsa asla kocamdan boşanmazdım ama karşımda kendisinde en ufak bir hata bulmayan biri var

Baban damadıyla bira içerse damadın anaya laf etmesi çok normal.

Yüz verirsen ... Gelir.. Halıya demişler. Mesafeyi koruyamazsanız böyle olur.

Kocan tam bir kompleksli
bu eleştiriyi asla kabul etmiyorum herkesin yetiştirilme şekli, geldiği kültür, hayat görüşü vs farklıdır. size göre kayınpederin yanında bira içmek laubalilik olabilir ama bize göre değil. büyükbabam yaşasaydı babam da onun yanında yine bira içerdi. lütfen farklılıklara karşı saygılı olun.

Ben zaten saygılıyım da durumunuz tam olarak o. Kocan demek ki bu durumu farklı algılamış ve aradaki mesafeyi kaldırmış. Kaynanasına söylediği şeyler normal mi? Yok takma tırnağıyla gelmiş anan yok ooo sosyete hanım.

Bana söylediğini ona da söyleyebilseydin keşke.

Sanki kışkırtmak için yapıyor.
Kendi annesinin yaninda senin annenle dalga geçmek nedir yani. İşin zor

söyleyemedim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…