Kocam annemle dalga geçiyor

Aman kadının kocasına ne hakaret ettiniz yahu adamın tavrı bu kimisi kaldırır kimisi kaldırmaz bizim damat ta böyle çok egleniyoruz annemle uğraşıyor annem de uğraşıyor tabi gülüp geçiyoruz .Benimle de uğraşıyor kardesimde onun ailesini tiye alıyor oda gülüyor .Hayat kısa çok ta ciddi olmaya gerek yok.Adamı kötü niyetli bulmadım tarzı bu

bence sen onun annesiyle degilde kocanla dalga gec. Annene birseyler derse sende ona de "ay anne kusura bakma görmemis kocam hayatinda espresso icmedide" gibi :)))

Yüz göz olunca darılmalar yanlış anlaşmalar başlar , damat ile mesafe olmak zorunda , saygı önemli bence

Ben eşinin bu tavrından sonra adamı son derece terbiyesiz buldum.

Anne belki alınmıyor veya kafaya takmıyor, hadi onu geçtim de bu kasiyer kıza söylediği nedir?

Kocan tam bir rezil. Kocana söylenecek laf yok o derece.
Açtığın son konundan geldim bu konuya ve en güzel kararı almış olduğunu gördüm.
Ayrıca '' gözüm '' nasıl bi hitap şeklidir ya ?
Neresinden tutsan elinde kalıyor.

keşke ben de böyle mantıklı düşünebilsem

Sende onun annesine aynısını yap diyenler,saygısızlığa saygısızlıklamı cevap versin? Bu tip şakalardan hoşlanmadığını sert bi dille söyle baştan tavizi vermişsin bundan sonrasına izin verme lütfen,annelerimiz herşeyden daha değerli..

Bağcılar anadolu meslek lisesinin unutulmaz simalarından eli tesbihli x beyin yaptıklarını hic hoş karsilamiyorum. Kendisine beyaz coraplarini fazla tozlanmadan gün aşırı değiştirmesini salik veriyorum .

Bağcılar anadolu meslek lisesinin unutulmaz simalarından eli tesbihli x beyin yaptıklarını hic hoş karsilamiyorum. Kendisine beyaz coraplarini fazla tozlanmadan gün aşırı değiştirmesini salik veriyorum .
liseyi bitiremedi zaten okuldan atılmış nefret ediyorum ondan şuan

''Senin gibi cahil bi öküzün yanında çok sosyete kalıyor dimi, hahahahaha'' falan diye gülsene suratına bu kocanın. ''E senin en büyük eğlencen yayılıp kıllı göbeğini kaşımak aşkım, ondan şaşırıyorsun hahahhayt'' vs dur bak sana azıcık bulayım.

''Valla senin seviyene nasıl ineceğini çözememiş hala, hahahahahahah''

''Napsın kadın ilk defa böyle hanzo biriyle karşılaşıyor, puhahahaha''

''Sosyete anam dedi ki kocan kalemini kapıp ganyana gitsin, hahahahahah''

''Anam sosyete, sen de veli efendi hipodromu seviyelerindesin, yok mu bunun ortası, sen de azcık insan olmayı dene, hahahahaha''

şimdi kocana bi küfür yazıcam, neyse ban yemiyim.

bunları söylesem onun hoşuna giderdi. neyse zaten ayrıldık.

persephone__ daha önce de dedim eşin seni sindirmiş sen sağlıklı düşünemiyorsun diye
Yani bikaç sayfa öteye gitsek, yanımdayken bile özlüyorum o derece aşığım diyordun
Herkes bu bilmem neye nasıl tahammül ediyorsun derken..

Birkaç gün annenin evinde rahata erince bak hemen vazgeçmeye kalkıyorsun
Ama sanmam, uygulamaya dökemeyecek barışacaksın
Aynı evde oluncada yine onun seni sindirmesine boyun eğeceksin
Kısır döngü gibi bişey olmuş bu artık ikinizin arasında
Ama boşanırsan ucuz kurtulursun, benden söylemesi
O muştayı hala unutabilmiş değilim taa buralardan, sen yine iyi dayandın bence

tepkınde haklısın hatta bence hıc bukadar sabretmeseydın daha ılk yapısında agzının payını verseydın annemle boyle konusamazsın ben annene saygısızlık yapmıyorum sende anneme karsı tavırlarına dıkkat et deseydın

bıdaha tekrarlarsa net tavrını koy derım ne demek o ya anneyle dalga mı gecılırmıs

Annesinde kalıyomuş konu sahibi, ayrılmaya karar vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…