Kocam annemle dalga geçiyor

aşşalık kompleksimi var kocanda sen git annenlere nasıl böyle davranır

Eger benim annem bu durumdan rahatsizsa esimi oyle bi uyaririmki bidaha soz konusu bile olmaz saka maka..
Arti benim annem cok kotu laf sokak esim onla yarisamaz :)

çalıştığı da iş olsa bari
ne iş yapıyor da bu kadar meşgul sizinle konusamiyor

Az sonra eve gelcek beni annemlere bırakcak bikaç gün kalmak istiyorum günlerdir evden çıkmadım ama gitmemi istemiyor yolda kavga edicez baya o arada söylicem ne var ne yok

Vallahi ben burdan ayar oldum. Siz de ona aynısını yapın, yani kayınvalide ile dalga geçerek kısas yapın bir nevi. Bundan anlayacağını sanıyorum ama bu sefer kayınvalideyle aranız iyiyse bozulabilir, bilemedim başka ne yapılır. Ya da her dalga geçtiğinde tepkinizi sert bir şekilde ortaya koyacaksınız.

eşin bu şekilde iletişim kurabiliyor. muhtemelen sizde yapıyor böyle şakalar. belki rencide edici olmadığından gülüp geçiyorsunuz, bilemiyorum. annenizle konuştunuz mu hiç? bu durumdan rahatsız oluyor mu eğer oluyorsa tepkisini kendi vermeli çünkü o kendi başına bir birey. anneniz yokken yine böyle şakalar yaptığında tepkinizi verebilirsiniz yapma demek yerine çok keyif alıyorsun değilmi deyip alaycı bir bakışla keşke bende keyif alabilsem deyin. o zaman kırıldığınızı anlar belki. anneniz bakımlı naif biri anladığım kadarıyla. ve öyle etliye sütlüye karışıp hayatı yormaktansa kendi haline bırakan biri,değil mi? Allah annenize ömür versin. eşim ve annem arada haberleri izlerken siyaset yüzünden ters ters konuşurlar ikisini birden azarlarım of yeter sizimi dinleyeceğim derim :) ikisi birden konuşuyoruz canım birşey yok derler. sonrada kalkıp tavla oynarlar :) anlayacağın ilişkilerine müdahil olma rahatsız olan belirtsin.

Yerinizde olsam ilk alayci konusmasinda sert bi sekilde tepkimi koyardim. Bir daha da gecemezdi. Tepki vermeye vermeye böyle olmus

Sen bu adama diklensen seni döver de. Öyle bir imaj canlandı gözümde. Nitekim muştalı konunda ona buna hiç tereddüt etmeden muştayla saldırabiliyorsa ben korkardım bu insandan.

Az sonra eve gelcek beni annemlere bırakcak bikaç gün kalmak istiyorum günlerdir evden çıkmadım ama gitmemi istemiyor yolda kavga edicez baya o arada söylicem ne var ne yok
öyle yapma. gitme o zaman annene. bu sıkıntınızı çözümleyin öyle gidin. öyle arabada bağırıp çağırıp sonra ayrılmayın üzerinden günler geçince eskiye dönüp konuşmakta zor olur. sorun varsa anında çözülmeli bence geçmişi açmanın anlamı yok. size tavsiyem bugün gitmeyin gece gitmeyin. aklıma güzel şeyler geliyor ama yaparmısınız bilmem bizde işe yarıyor. mumları yakın ışıkları loş yapın güzel bir müzik açın o geldiğinde kapıyı öyle açın. ruhunu yumuşatın ellerinden tutup seninle konuşmak istiyorum diyin ve kollarında elini tutarak konuşun. bir çocukla konuşur gibi basit cümlelerle dolandırmadan düz konuşun. inanın faydasını görürsünüz. benimki bir öneri. sevgiler.

Bana sinirlenince kum torbasını dövüyor

Bana sinirlenince kum torbasını dövüyor
O da iyiymiş, demek ki sinirini vurup döverek atıyor.

Annen konusunda ise dalga geçmesine asla müsaade etme. Şu an çok gençsin aşıksın ama seneler geçtikçe sana bu yaşattıklarının öfkesi, pişmanlıkların, hayal kırıklıkların ağır basar. İşte o zaman soğursun eşinden.

Espresso bile değil ekspresso dedi de ben yazarken öyle yazdım

Annemle dalga geçmesine müsaade etmezdim zaten. Annemi savunurdum o öyle laf sokarken elbet vazgeçerdi.

Patavatsiz koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…