- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 27
- Konu Sahibi persephone__
-
aşşalık kompleksimi var kocanda sen git annenlere nasıl böyle davranırArkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç
Şimdi watsaptan mesaj attım "bidaa annemle ilgili şaka yapma" yazdım "evet persephone ben de 3 gündür ben çalışırken mesajla kavga çıkarıp beni alıkoymuyosun bi sorun yok iyisin di mi diye sorcaktım içim rahatladı sağol" yazdı. Ben de yüz yüze sert çıkamıyorum kimseye, yani o an çok sinirlenmem lazım. Bide ben kavga ederken hemen ağlıyorum ona çok sinirleniyor çocuk gibi ağlıyosun her şeye diyor. O yüzden mesaj attım ama buna da sinirleniyor çalışırken kavga etmeme. Neyse eve gelirken söylicem.
Onların yayınları var kitaptımdergiydi gazeteydi dağıtımcıya depoya matbaaya vs gidiyor bütün günçalıştığı da iş olsa bari
ne iş yapıyor da bu kadar meşgul sizinle konusamiyor
öyle yapma. gitme o zaman annene. bu sıkıntınızı çözümleyin öyle gidin. öyle arabada bağırıp çağırıp sonra ayrılmayın üzerinden günler geçince eskiye dönüp konuşmakta zor olur. sorun varsa anında çözülmeli bence geçmişi açmanın anlamı yok. size tavsiyem bugün gitmeyin gece gitmeyin. aklıma güzel şeyler geliyor ama yaparmısınız bilmem bizde işe yarıyor. mumları yakın ışıkları loş yapın güzel bir müzik açın o geldiğinde kapıyı öyle açın. ruhunu yumuşatın ellerinden tutup seninle konuşmak istiyorum diyin ve kollarında elini tutarak konuşun. bir çocukla konuşur gibi basit cümlelerle dolandırmadan düz konuşun. inanın faydasını görürsünüz.Az sonra eve gelcek beni annemlere bırakcak bikaç gün kalmak istiyorum günlerdir evden çıkmadım ama gitmemi istemiyor yolda kavga edicez baya o arada söylicem ne var ne yok
Prensip olarak kadınları dövmezSen bu adama diklensen seni döver de. Öyle bir imaj canlandı gözümde. Nitekim muştalı konunda ona buna hiç tereddüt etmeden muştayla saldırabiliyorsa ben korkardım bu insandan.
Canım inan bu cevabı vereceğini düşünmüştüm:)Prensip olarak kadınları dövmez
Bana sinirlenince kum torbasını dövüyorCanım inan bu cevabı vereceğini düşünmüştüm:)
Sen yine de temkinli ol, şiddete meyilli olan bir kişi varsa ortada şiddet bize de dönebilir her an. Böyle bir potansiyel var çünkü ortada. Ama yine de inşallah dediğin gibi davranır sana.
O da iyiymiş, demek ki sinirini vurup döverek atıyor.Bana sinirlenince kum torbasını dövüyor
Espresso bile değil ekspresso dedi de ben yazarken öyle yazdımAy okurken yüzüm Nasıl değiştiyse, eşim hayırdır, içine Nur Yerlitaş mı kaçtı dedi.
persephone__ Eşin, hem öküz hem de cahilmiş.
Espresso Fransız değil İtalyan! Ay laf sokacaksın bari ne kadar odun olduğunu dışarı belli etmeden yap dimi.
Espresso bile değil ekspresso dedi de ben yazarken öyle yazdım
Patavatsiz kocaArkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?