- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Ya kızlar ben şu an bunları yazarken bile ağlıyorum, ama yalvarıyorum size ne olur bana dua edin ya.. İnanın anlatılacak gibi değil. Ben bunları hak edecek ne yaptım bilmiyorum, ama çok mutsuzum. 2 ay sonra bebeğim de olacak. Ve ben inanılmaz çıkmazdayım. Eşim "ANNESİNE" çok bağlı. Ne olup, bittiğini hep annesine anlatıyor. Bir de kötüsü ne biliyor musunuz? Kaynanam'la aynı evde yaşıyoruz. Ayrı evimiz olsa, farklı mı olur bilmiyorum, ama ben eşimin bana da annesine verdiği değer gibi vermesini istiyorum, çok mu istiyorum ya? Beni sürekli ailesine kötülemekten başka hiç bir şey yapmıyor. Ne zaman konuşsalar "Sibel, böyle.. Sibel böyle.." Kaynanam kötü değil, ama bazen o da eşimi fişfikliyor. O öyle yaptıkça, eşim de daha çok bağlanıyor annesine. Ya kızlar yalvarıyorum size ne olur bana dua edin. Allah rızası için.. Eşim bana da değer versin, aramızdaki sorunları 3. şahıslar olmadan çözelim. Kendi kararlarını kendi versin, hür olsun. Annesine bağlı yaşamaktan vazgeçsin. Bizim de kendi yuvamız olsun. Benim de evim olsun. Her kadının istediği gibi, benim de herşeyim kendime ait olsun. Bende kendi mutfağımda eşime yemekler hazırlayayım. Ya ben çok bişey mi istiyorum, yalvarırım söyleyin. Mutlu olup, yuvamı kurmak istemem yanlış bir şey mi ? Eşimin durumunu size şöyle anlatayım. Mesela:
- Sibel, kahve mi içsem, çay mı?
+ Çay iç, hayatım?
- Dur, anneme bir sorayım.
Aynen böyle yanii.. Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmazdayım. Ama ben yine hiç belli etmiyorum. Hep sakinliğimi koruyorum. Eşime annesi veya ailesi hakkında kötü söz de söylemiyorum. Birşey söyledikleri zaman, eşim karşı çıksa bile, ben desteklerim. Ama nedense onların gözüne de giremiyorum. Eşime de yaranamıyorum. Bu çok kötü birşey. Ne yapacağımı bilmiyorum. 2 ay oldu Kaynanam'lar izne gitti Türkiye'ye. Eşimle 2 hafta öncesine kadar çok iyidik. Bu huyundan vazgeçmişti. İkide bir böyle annesini arayıp, günün özetini verip, beni sürekli şikayet etmiyordu. Ama şu da var 2 hafta önce biz de izne gittik, daha 4-5 gün oldu döneli ve bu huyuna yine başladı. 2 hafta sonra Kaynanam'gilde gelecek ve yine aynısı devam edecek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Son çarem hepinizden dua istemek oldu. Bilmiyorum bu iş nasıl düzelecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrı evimiz olsa düzelir mi acaba ? Eğer böyle düzelecekse, ayrı evimiz olsun.. Bana dua edin ne olur. Yalvarıyorum... Bebeğimiz de olacak yakında, ve bunun böyle devam etmeyeceğine de inanmak istiyorum. Görüşürüz canlarım...
- Sibel, kahve mi içsem, çay mı?
+ Çay iç, hayatım?
- Dur, anneme bir sorayım.
Aynen böyle yanii.. Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmazdayım. Ama ben yine hiç belli etmiyorum. Hep sakinliğimi koruyorum. Eşime annesi veya ailesi hakkında kötü söz de söylemiyorum. Birşey söyledikleri zaman, eşim karşı çıksa bile, ben desteklerim. Ama nedense onların gözüne de giremiyorum. Eşime de yaranamıyorum. Bu çok kötü birşey. Ne yapacağımı bilmiyorum. 2 ay oldu Kaynanam'lar izne gitti Türkiye'ye. Eşimle 2 hafta öncesine kadar çok iyidik. Bu huyundan vazgeçmişti. İkide bir böyle annesini arayıp, günün özetini verip, beni sürekli şikayet etmiyordu. Ama şu da var 2 hafta önce biz de izne gittik, daha 4-5 gün oldu döneli ve bu huyuna yine başladı. 2 hafta sonra Kaynanam'gilde gelecek ve yine aynısı devam edecek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Son çarem hepinizden dua istemek oldu. Bilmiyorum bu iş nasıl düzelecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrı evimiz olsa düzelir mi acaba ? Eğer böyle düzelecekse, ayrı evimiz olsun.. Bana dua edin ne olur. Yalvarıyorum... Bebeğimiz de olacak yakında, ve bunun böyle devam etmeyeceğine de inanmak istiyorum. Görüşürüz canlarım...