Kocam aldatıyor mu anlamadım

merabalarbennur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
1
-2
1
24
Merhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz

Aldatmış, bir kere yapan hep yapar ben güvenmem.

itiraf etmiş olması onu suçsuz yapmaz.
basbaya aldatmış sizin düşünceleriniz önemli
yalnızca aldatma mı diye soruyorsanız apaçık aldatma.

Fake misin aklinmi yok acaba ciplak fotolar konusmalar yok bacim aldatmamış sizi sevdiğinden yapıyor

Kız tavlamış derken sizin kocanızin dediği o zavallı masum Kocacık nasilda kanmış kandırılmış yoksa o nasıl sadık iyi bir koca bağlı hep dış güçlerden o Fotoğrafları da baskı altinda göndermiştir.Bubuh gibi birkaç kız daha olunca verirsiniz bir kararKiza bekarım demistir kız sizi anlatınca eşinde söyleyeceğim ne mal olduğunu bilsin demiştir oda önden anlatip kızı suçlarki kendi yaptigi temize çıksın benim fikrim bu .

Aldatmış götü sıkışınca da size söylemiş işte dürüstlüğünden felan değil.

Kız aldatmış ya işte daha ne olmasını isterdin ikna olmak için

Şaka mı ....

Peki siz neden bu kadar rahatsınız? Aldatılmışsınız. Siz olsanız ne yapardınız biz olsak boşanırdık dalga falan mı geçiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…