- 8 Ocak 2025
- 1
- -2
- 1
- 24
- Konu Sahibi merabalarbennur
-
Aldatmış, bir kere yapan hep yapar ben güvenmem.Merhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
itiraf etmiş olması onu suçsuz yapmaz.Merhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
Fake misin aklinmi yok acaba ciplak fotolar konusmalar yok bacim aldatmamış sizi sevdiğinden yapıyorMerhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
Aldatmış götü sıkışınca da size söylemiş işte dürüstlüğünden felan değil.Merhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
Kız aldatmış ya işte daha ne olmasını isterdin ikna olmak içinMerhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
Merhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
Peki siz neden bu kadar rahatsınız? Aldatılmışsınız. Siz olsanız ne yapardınız biz olsak boşanırdık dalga falan mı geçiyorsunuzMerhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?