• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aldatıyor mu anlamadım

Adam kızla rahat rahat fingirdeşirken,çıplak fotoları atıp sanal sex yaparken sıkıntı yokmuş,kız şantaj yapınca götü tutuşmuş,itiraf etmiş.Bu nasıl akıl tutulması ,adama acıyor, mağduriyeti için üzüntü yaşıyorsunuz.Siz aldatilmayı sindirmişsiniz, minnoş kocayı aklamis tüm suçu karşıdaki kadına atmışsınız.Boyle yaşamaya devam edin ama arada boynuzlarınızı kontrol edin uzaydan görünmesin Haaa birde arada tahlil yaptırın bu adam size cinsel hastalık bulaştırır , genç yaşta ölüp gitmeyin.....

Merhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
Sen bir adama çıplak foto atacak konuşmalar yapsaydın ne yapacaktı kocan bey?

Merhaba herkese, kocam birşey itiraf etti aramızda hiçbir sorun yok gayet mutlu bir çiftiz 1.5 senelik evliyiz cocugumuz yok günlerimiz çok güzel de geçiyordu dün bana birşey itiraf etti bı gece eskiden kullandığı bı uygulama indirmiş ve orada tanımadığı bir kızla konuşmuş kız bunu iyice açmış tavlamis birbirlerine fotoğraflar göndermişler(çıplak) ve tabi ki sonunda kız durmadan biseyler istiyor siz olsanız naparsiniz
Ah caaanıım kocamın canı başka avrat çekmiş demezdim herhalde. Affetsen ne olur yine aldatacak şerefsiz, karaktersiz

Kocanız sizi baya baya aldatmış. Kız çıplak fotolarla şantaj yapınca da kocanız size itiraf etmek zorunda kalmış çünkü bir tarafları tutuşmuş panikten. Kız şantajla para falan da istiyordur. Başına bela olmuş belli. Kaçın kurtarın kendinizi bu pisliğin içinden.
Merhaba bebeğinizin doğma vakti gelmiş 3.200 gr olmuş. 🥰🤩 sağlıkla alın kucağınıza

Bu yazışma bir kereyle sınırlı kalmamıştır, hatta yazışmayla da sınırlı kalmamış olabilir, eşiniz size basit bir şey gibi yansıtmış, kız muhtemelen karına soylucem diye tehdit etmiştir,ondan duymadan kendisinden duyun diye söylemis

Kız eşine söylerim dediği için sana onceden soyleyip yolunu yapmış, konuşma falan ile kalmamış olduğu alenen ortada sadece konuşma ile kimse kimseyi tehdit etmez kizla iliskisi var gibi geldi bana. Aldatilinca Boşanilir genelde ama sen bilirsin tabi

Saçmalama ya ne aldatması abartiyosun bence nolmus birbirlerine çıplak foto attilarsa. insanlık ölmüş

Back