Kocalara özel süpriz doğum günü hediyesi :)

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
şimdi hemen konuya giriyorum canlarım arkadaşımla işin içinden çıkamadık çok sevdiğim dostum evlendi 1 ay önce 1 ocakta kocasının doğum günü ve özel birşeyler yapmak istiyoruz eşine :) Ama bizim kız biraz odun kocasıda romantik bi adam bu sefer onu biz şaşrtmak istiyorz ne yapılabilir ne hediye alınabilir fikirlerinizi bekliyorum :)

Benim eşimin doğum günü de 31 aralık,ben çok güzel ve nostaljik bir pikap buldum onu alıcam.
Ellerimle kalpli bir pasta yapıcam,o geceye özel şık siyah bir elbise aldım şimdiden
Etrafı mumlarla süsleyeceğim(mumlarda hazır).
Gündüz iş yerine viski ve çikolata göndermeyi düşünüyorum,şimdilik böyle

Son düzenleme:

Vayy bu güzelmiş aslında ama onun eşi aşçı ve evlendiklerinden beri kız evde yemek yapmadı bikere yaptı ondada makarna sadece :) ama bu fikirleri ileticem ona :)

Arkadaşınızın eşi nelerden hoşlanır?önce bunları belirlemesi lazım.

açıkçası hoşlanamdığı birşey yok :) tabi eşinin elinden olursa paha bicilemez olur çünkü evde çoğu şeyi kocası yapıyo arkaşdım eczacı ve bazen geç gelebiliyor eve vee evin bütün işi neredeyse fatihin üstünde :/

Eğer ecz.de kalfa falan varsa 1 saat falan ona bırakabilir dükkanı.
Kendi elleriyle bir pasta yapsın.
Profesyonel işi olmasına gerek yok pastanın,önemli olan verdiği emek
Evde güzel ve romantik bir ambiyans ama bunun için saatlerce uğraşmasına gerek yok
Adam romantikse iş yerine çiçek gönderebilir arkadaşınız,çok şaşırır eşi,sevgililer gününde yollamıştım eşime şok olmuştu

Bu kadar yeni evli çiftin süprizine bence siz dahil olamazsınız hatta maddi bişeyde dahil olamaz

zaten fatih her ayın 2snde çiçek gönderir eşine :) ama O gün tatil olcağı için evde olcak ondan çiçek göndrermez

1 aylık evli kocaya belki şuh bir süpriz düşünülebilir ama özel bir şeyler yapmak istiyoruz, şaşırtmak istiyoruz diye çoğul konuşunca bilemedim.
Çok tatlı noel anne kostümleri var bir tane satın alıp fantastik bir süpriz yapabilir. Yılbaşına inansan da inanmasan da değişik bir süpriz olur.

merhaba canım..
benim eşimin doğum günü 15 mayıs ama ben anlamasın diye 14 mayısta ona sürpriz doğum günü yapmıştım..
fazla kalabalık değil çok iyi görüşütüğümüz 1 kaç aileyi ondan habersiz davet ettim.
kendisi sıkı cimbomlu ona gs logolu pasta yaptırdım.
bir arkadşını da başına bekçi diktim..
biz çağırana kadar eve gelemediler..
sonra herkes toplanınca ikramlar hazır olunca gelin diye mesaj attık arkadaşına
bir girdiler içeri her bir ağızdan iyi ki doğdun diye bağırmaya başladı eşim şoka girdi resmen
inanılmaz mutlu oldu..
ben hediye olarak osmanlı tuğrası olan yüzük ve saat takım almıştım onlara da bayıldı..
ve şimdi o günü unutamıyor..
sizde böyle bi sürpriz yapabilirsiniz :)

Bende fikir söylıyım ,eğer eşi Ogün evde olacaksa bi önceki gün iş yerine pasta göndersin.Sonra onun eve geleceği saate yakın güzel bı sofra kursun süslensin püslensin :)) yatak odasını mumlarla süsleyip hediyesini yatağın üstüne koysun,güzel duygulu bı not eklemeyi unutmasın tabi.

ahahah bakk bu fikir iyimiş tamam söyliyim onu :)

peki hediye olarak ne alınabilir ?

tabikide olabilir bu zaten 1 ocak olacağı için arkadşlarının hepsi izinde olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…