Şimdi siz az önce İstanbul ve Kocaeli’yi mi kıyasladınız?
Sanıyorum ki Kocaeli’nin avukatı sizsiniz.
Mesajlarda okuduğum kadarıyla Kerpe ve diğer semtlerin sahilleri övülmüş çünkğ başka yeri yok
İstanbul’u çok iyi bilseydiniz sadece o semtleri saymazdınız. Belki ben saydığınız yerde ikamet etmiyor olabilirim ama benim evimden Mecidiyeköy 12 dakika. Burada 12 dakikada İzmite veya Gebze’ye gidin bakalım? Anca Derince’ye gidersiniz. İnsanlar şunu anlamıyor İstanbul’da olmak demek lüks semtlerde yaşamak değildir. Ulaşımın ayağının altında olmasıdır, ihtiyacın olan marketlerin, hastanelerin, eczanelerin vs ayağının altında olmasıdır, canın gezmek ve aktivite yapmak istediğinde tekrara düşmeden farklı farklı şeyler yapabilmektir. Bu veli nimetlerden faydalanmaktır anlayacağınız. Ama ben burada hiçbir şeyden faydalanamıyorum maalesef. Bu arada dediğinize asla katılmıyorum Marmaray açıldı açılalı özellikle Anadolu yakası Gebzeli kaynıyor bence siz onlara söyleyin bana dediklerinizi lütfen.
Neyse hiç tartışmayacağım ve kendimi yoramayacağım inanın. Fikir ayrılıkları olabilir ama buranın bir çok kişiye eksisi artısından çok.