• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeline taşındık

Ahh Kocaeli üzümlü kekim 🤩 bizde Kocaeli'de yaşıyorduk tam tersi şarka taşındık, sizinde şark dönüşü sanırım. Bana göre küçük bir yer öyle pek aktivite yeri gezilecek yeri yok ama ilçeler de güzel yerler keşfeden arkadaşlarım vardı. Ben 2 sene kaldım tam da pandemi dönemiydi sonra da bebeğim olunca güzel yerler keşfedemeden döndük. Eğer gezmeyi seviyorsanız ilçeler de piknik alanları deniz kenarlari, kamp alanlari vs var. Merkezinde pek bir numara yok bana göre, avm yemek yerleri birkaç mağaza ve kapanış 😏
İlk defa Kocaelinde gezilecek pek bir yer yok diyeni duydum.

Aslında cok gezilecek yer var, imkan varsa gidilip görülüp zaman geçirilecek güzel yerler var.

Aslında cok gezilecek yer var, imkan varsa gidilip görülüp zaman geçirilecek güzel yerler var.
Sanırım bana Bursa'dan sonra küçük geldi diye öyle 🤭

İzmit ve Gebze hariç pek ilçelere gitme şansım olmadı. Derincede oturdum ve sıkıcı geliyordu açıkçası, tabi pandemi dönemi de olunca çok bir şey anlamadık. Ama arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla güzel yerleri de var tabi yok değil.

İzmit'teyim ben de 🤭 Ama tatil bitiyor, görev yerine döneceğiz. Derince'yi severim Yenikent tarafları, 60 Evler falan da güzeldir. Deniz var, kayak merkezi var, yeşillik var, tarihi yerler var, yürüyüş yapmalık sahiller var, favori alışveriş merkezim Outlet var 😂 Tadını çıkarın, hoşgeldiniz 💜

Biz de istanbuldan taşındık kocaeline. 1 sene olmadı gerçi ama ben hala alışamadım. İstanbulu çok arıyorum, burda hiç bişey yok gezdik bitti hep aynı şeyler gibi geliyor. İstanbulda olsa her haftasonu bi kadıköy bi beşiktaş bi karaköy vs vs çık çık gez yapardık bi çikolatacıya bi hamburgerciye.

Biz de istanbuldan taşındık kocaeline. 1 sene olmadı gerçi ama ben hala alışamadım. İstanbulu çok arıyorum, burda hiç bişey yok gezdik bitti hep aynı şeyler gibi geliyor. İstanbulda olsa her haftasonu bi kadıköy bi beşiktaş bi karaköy vs vs çık çık gez yapardık bi çikolatacıya bi hamburgerciye.
İstanbul Kocaeli arası kendi aracınıza 1,5 saat sürüyor.Biz öğrenciyken bile trene atlayıp gezmeye giderdik🙂.

İzmit'teyim ben de 🤭 Ama tatil bitiyor, görev yerine döneceğiz. Derince'yi severim Yenikent tarafları, 60 Evler falan da güzeldir. Deniz var, kayak merkezi var, yeşillik var, tarihi yerler var, yürüyüş yapmalık sahiller var, favori alışveriş merkezim Outlet var 😂 Tadını çıkarın, hoşgeldiniz 💜
Birçok şehir gezdim Türkiye'de,şu anda Manisa'da yaşıyorum ama Kocaeli'yi inanılmaz özlüyorum.Mutlaka yapılacak bir etkinlik bulunur oralarda😃.

İstanbul Kocaeli arası kendi aracınıza 1,5 saat sürüyor.Biz öğrenciyken bile trene atlayıp gezmeye giderdik🙂.
Mümkün olduğunca gidiyoruz da benzin parası malum. Her hafta çıkamıyoruz.
Treni daha denemedim, eşim geçen dedi bu kadar sıkılıyosan sen burdan trene bin kadıköyde git buluş arkadaşlarınla takıl dön gel alıyım istasyondan, istanbulda da olsan zaten metro marmaray yapıcaksın aynı hesap falan dedi. Mantıklı geldi böyle anlatınca, böyle birşey yapıcam sanırım ayda bir iki defa

İstanbul bambaşka .

Marmara’yla İstanbul’da bir cok yere gidebilirsiniz, fiyatı uygun.

Ben yazları Değirmendere sahile çok gidiyorum. Çok severim, böyle sandalyenizi atıp bir şeyler içebiliyorsunuz, bunun dışında publar var, kafeler var hepsi birbirinden tatlı. Akşam tezgahlar kuruluyor, geçen gittiğimde çok hoş takılar aldım. Fiyatları uygun. İnsanları da güzel, kimse birbirine karışmaz falan cıvıl cıvıl bir yer. Sekapark aynı keyfi vermiyor mesela bana. Size uzak mı kalır bilmiyorum ama sıkılınca tavsiye ederim 🤭

Ben yazları Değirmendere sahile çok gidiyorum. Çok severim, böyle sandalyenizi atıp bir şeyler içebiliyorsunuz, bunun dışında publar var, kafeler var hepsi birbirinden tatlı. Akşam tezgahlar kuruluyor, geçen gittiğimde çok hoş takılar aldım. Fiyatları uygun. İnsanları da güzel, kimse birbirine karışmaz falan cıvıl cıvıl bir yer. Sekapark aynı keyfi vermiyor mesela bana.
Ahhh Değirmendere,gençliğim oralarda geçti diyebilirim.

Ben yazları Değirmendere sahile çok gidiyorum. Çok severim, böyle sandalyenizi atıp bir şeyler içebiliyorsunuz, bunun dışında publar var, kafeler var hepsi birbirinden tatlı. Akşam tezgahlar kuruluyor, geçen gittiğimde çok hoş takılar aldım. Fiyatları uygun. İnsanları da güzel, kimse birbirine karışmaz falan cıvıl cıvıl bir yer. Sekapark aynı keyfi vermiyor mesela bana. Size uzak mı kalır bilmiyorum ama sıkılınca tavsiye ederim 🤭
Değirmendere sahilde mi kuruluyor tezgahlar? Biz sekaparkta yürüyüş yapıyoruz genelde yakın diye . Değirmendere sahilden geçiyorum ama hiç yürümedim.

Değirmendere sahilde mi kuruluyor tezgahlar? Biz sekaparkta yürüyüş yapıyoruz genelde yakın diye . Değirmendere sahilden geçiyorum ama hiç yürümedim.

Evet, zaten uzun bir sahil orası, sonlarına doğru tezgahlar başlıyor balıkçılara gelmeden. Seka'dan ben bir şey anlamıyorum açıkçası bir de oradaki mekanlar da pek tarzım değil böyle bangır bangır pop müzik çalıyor, o da maşallah bütün sahilde çalıyor 😂 Gitmiş kadar oluyoruz.

41 ‘e Outlet center a gidiyoruz biz de , full arap dolu mağazalar yemek yerleri falan. Kışın bu kadar çok görmemiştik yazın yazlık ev gibi mi geliyolar acaba
Ben de 41 outlete gittiğimde baya Arap görünce hem şaşırıp hem üzülmüştüm açıkçası.
Pahalı mağazaların hepsi Arap dolu.

Back