13 ay oldu İstanbul’dan eşimin işi için geleli ve halen alışamadım. İstanbul’da aktif ve özgür yaşayan birisi olarak burası elimi kolumu bağladı eve tıkıldım kaldım. Ormanya, Kartepe vs saymış arkadaşlar ancak arabam olmadığından yollarda sefil olmamak için gitmemeyi tercih ediyorum. Çok küçük bir yer gezecek yapacak hiçbir şey yok. Ulaşım vasat otobüs dedikleri bildiğin küçük minibüsler. Her yer birbirine uzak. Avm olarak sadece 41 avm beni mutlu ediyor ama uzak ve sürekli gittiğim için bir süre sonra baydı. Marmaray ile gitmek beni aşırı yoruyor sürekli bir in bin aktarma yap valizler küçücük otobüslere sığmıyor. Offfff benim için tek artısı evlerin burada daha güzel, yeni, ferah olması ve evimi tuttuğum zaman İstanbul’a nazaran kiraların daha uygun olmasıydı. Her gün İstanbul’a dönmek için Allah’a yalvarıyorum. Eğer ev sahibim evden çıkarırsa ilk işim İstanbul’a geri dönmek için şartları zorlamak olacak. İstanbul gibi mega şehirden buraya gelmiş arkadaşlara sabırlar diliyorum. GELMEYİN.