- 24 Aralık 2015
- 230
- 169
- 103
- Konu Sahibi Esmeralda1004
-
İnşallah bizde İstanbulda pozitifı görürüz cnmMrb.aynen bende istanbulu tercih ettim 1.marmara eğitim araştırma hastanesi olumsuz
2.medical park olumlu cnm
Allah büyüktür canım inşallah gün doğmadan neler doğar...güzel haberlerini alırız inşallah takipte kalalim.İnşallah bizde İstanbulda pozitifı görürüz cnm
Çok şükür pozitif sonucu gördük cnm 8 haftalığınm şuan hayırlısıyla 12 haftanın dolmasını bekliyoruzEsmeralda1004 n’aptın canım tedaviyi başladın mi?? Rabbim kolaylaştırsın insallah ..!!
Canım çok sevindim.. aklıma geldin de bir yazayım dedim ..Nerede yaptırmıştınız ?Çok şükür pozitif sonucu gördük cnm 8 haftalığınm şuan hayırlısıyla 12 haftanın dolmasını bekliyoruz
Bahceci umut tup bebek merkezi cnmCanım çok sevindim.. aklıma geldin de bir yazayım dedim ..Nerede yaptırmıştınız ?
Sağlıcakla kucağına alırsın insallah ...!!Bahceci umut tup bebek merkezi cnm
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah....Bende Bahçeci Umut ta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Umuttepe'de raporu ne kadar sürede çıkarttın acaba tahliller falan tamam oldugunda 1 ayı geçermi ki süreBahceci umut tup bebek merkezi nde cnm
Ben daha önce Gölcük de aile tip da numan beye çıkarttım üniversite de bsya uzun sürüyor tahliller testler muyane ücreti odemistim tedavimi Memorial Şişli de oldumGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah....Bende Bahçeci Umut ta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Umuttepe'de raporu ne kadar sürede çıkarttın acaba tahliller falan tamam oldugunda 1 ayı geçermi ki süre
Tüp bebek raporunu ozelde cikartabiliyo muyuz. Bunu bilmiyordum ayni rapardan bahsediyoruz dimiBen daha önce Gölcük de aile tip da numan beye çıkarttım üniversite de bsya uzun sürüyor tahliller testler muyane ücreti odemistim tedavimi Memorial Şişli de oldum
Evet canım simdş hastane aile konak oldu dr numan ulay kendisi de aşılama yapiyya ama tüp bebek yapıyor mu bilmiyorum devlet ile anlaşmalı özel hastane siz durumunuzu anlatin size yardımcı olur ben bizide eczanecimiz yönlendirdi ben sadece 4 sene once normal muyane ucreti odemistim rapor için zaten hamileligimdr de ona kontrole gitmiştim iki sefer rapor cikartmistim bi rapor iki gunde cikmisti ilaçları alırken ve tedavi oldugum hastanede indirim olmuştu o rapor sayesindeTüp bebek raporunu ozelde cikartabiliyo muyuz. Bunu bilmiyordum ayni rapardan bahsediyoruz dimi
Hic bilmiyordum valla öğrendiğim iyi oldu bi ara gidip sorayim cok saol.. Ben izmit konak ta asilama yaptirdm ama rapordan falan bahsetmemisti kimse belkide orda yoktur bilemiycem. Prosedur ayni ama dimi yani rapor cikartmak icin gereken sartlar falan. Cok soru sordum ama :)Evet canım simdş hastane aile konak oldu dr numan ulay kendisi de aşılama yapiyya ama tüp bebek yapıyor mu bilmiyorum devlet ile anlaşmalı özel hastane siz durumunuzu anlatin size yardımcı olur ben bizide eczanecimiz yönlendirdi ben sadece 4 sene once normal muyane ucreti odemistim rapor için zaten hamileligimdr de ona kontrole gitmiştim iki sefer rapor cikartmistim bi rapor iki gunde cikmisti ilaçları alırken ve tedavi oldugum hastanede indirim olmuştu o rapor sayesinde
Yardımcı olabildiysem ne mutlu ben 4 sene once yapturmistim hic çocuğunun olmaması gerekiyor bide bu raporu iki sefer cikartabiliyirsun baska şartlar varmı bilmiyorum Kocaeli üniversitesine tüp bebek için basvuru yaptık bize kadın dogumcu ve üroloji Dr butub tahlil leri yapıp eğer gerekli görürse tüp bebek tedavisi olabilirsiniz demişti rahim filmi ne 4 ayda randevu alabildik bu uzun süreç bizi yıpratır diye biz özele gittikHic bilmiyordum valla öğrendiğim iyi oldu bi ara gidip sorayim cok saol.. Ben izmit konak ta asilama yaptirdm ama rapordan falan bahsetmemisti kimse belkide orda yoktur bilemiycem. Prosedur ayni ama dimi yani rapor cikartmak icin gereken sartlar falan. Cok soru sordum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?