• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli'de olup istanbulda tüp bebek yaptıranlar

Yardımcı olabildiysem ne mutlu ben 4 sene once yapturmistim hic çocuğunun olmaması gerekiyor bide bu raporu iki sefer cikartabiliyirsun baska şartlar varmı bilmiyorum Kocaeli üniversitesine tüp bebek için basvuru yaptık bize kadın dogumcu ve üroloji Dr butub tahlil leri yapıp eğer gerekli görürse tüp bebek tedavisi olabilirsiniz demişti rahim filmi ne 4 ayda randevu alabildik bu uzun süreç bizi yıpratır diye biz özele gittik
Benim rahim filmim tahlillerim falan var. Esiminde var gecen ay bahceci umut la ön görüşme yaptim. Esimin morfoloji düşük bizde bi kac ay vitamin kür falan kullanalim dedik. Sonrasinda zaten 3 yilimiz doluyo ve sebepsiz infertilitede 3 yil sonrasi rapor veriliyomus oyle yapalim dedim bende. Siz 2.ye hamilesiniz sanirim:anneadayı: şişli memorial i bende düşünüyorum ama mesafeden dolayi gelemem diye dusundum ama cok olumlu seyler duydum hep orayla ilgili. Hayirlisi olsun...

Benim rahim filmim tahlillerim falan var. Esiminde var gecen ay bahceci umut la ön görüşme yaptim. Esimin morfoloji düşük bizde bi kac ay vitamin kür falan kullanalim dedik. Sonrasinda zaten 3 yilimiz doluyo ve sebepsiz infertilitede 3 yil sonrasi rapor veriliyomus oyle yapalim dedim bende. Siz 2.ye hamilesiniz sanirim:anneadayı: şişli memorial i bende düşünüyorum ama mesafeden dolayi gelemem diye dusundum ama cok olumlu seyler duydum hep orayla ilgili. Hayirlisi olsun...
Evet ikinci hamileliğim brn gittigim hastaneden çok memnunum ikinci denemede anne oldum kalan embriyo lar 5 yilligina 500 600tl ye dindurmustuk şimdiki hamikkeligim dondurulmuş embriyo transferi ile bazı hastaneler bir yıllığına bin TL'ye yakin alıyor onlarida arastir dondurulması senin avantajin olur

Merhaba arkadaşlar kocaeli ünv rapor çıkartırken kesinlikle emek doger hocadan özel randevu alın işinizi hemen hallediyor o kadar süre ugrasmaniza gerek kalmıyor herşeyi hallediyor

Bu arada bizim kocaeli özel konak hastanesin de başarısız denemelerimiz var ve 2 defa da kocaeli umuttepe tıp fakültesinden rapor çıkardık inşallah bu son raporumuzdur
Merhaba
Bende izmit konak hastanesine yaptiricam.buay olmadi kistim vardi onu igne ile cektiler hastane hakkinda tecrubeniz var dusuncelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim benim ilk denemem olucak

Evet canım emek doğaner di doktorum çok sükur ikizlerim oldu çok memnun kaldım keşke o kadar ozelle gitmeseydim darısı siz ve isteyenlerin başına
Maşallah çok güzel böyle haberleri duymak umut oluyor
Sizde sorun neydi acaba ,yaşınız birde kaç yumurta toplandi ve 5. Gün embiyisumuydu

Maşallah çok güzel böyle haberleri duymak umut oluyor
Sizde sorun neydi acaba ,yaşınız birde kaç yumurta toplandi ve 5. Gün embiyisumuydu
Bende yumurtlama problemi vardı canım âdet olamıyordum hipo hipo hastasiyim diğer adıyla 4 yumurta toplandı 3 donlendi yaşım 26 ha bide genelde 12 yumurta oluştu doktor isimize yarayabilir topadik dedi yani diğerleri toplanmadi 3. Gün embriyosuydu

Back