• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe yerleşkesine nasıl gidebilirim?

lunamoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
3.990
114
0
Samsun
Evet yarın sınava gideceğim, ama otogardan direk Umuttepe yerleşkesine nasıl gidilir bilmiyorum. Orada okuyanlar, yaşayanlar bana bir yolu tarif eder misiniz? :)

Tam olarak ordan gidise emin degilim ama 23 yada 24 numara otogar onunden geciyor olmasi gerek umuttepeye giden. 23 ve 24 arabalari guzergahlari umuttepedn yahyakaptana geciyor ama otogardan gecer mi emin degilim. Yine de soylemek istedim :)

Evet yarın sınava gideceğim, ama otogardan direk Umuttepe yerleşkesine nasıl gidilir bilmiyorum. Orada okuyanlar, yaşayanlar bana bir yolu tarif eder misiniz? :)

Eğer istanbuldan ya da başka bi ilden gideceksen zaten otobüs firmalarının Umuttepeye servis imkanları var. Kesinlikle Metroyu tercih etmelisin. Kendi imkanlarımla gideceğim diyorsan da Otogardan ya da Huzur evi durağından umuttepeye minibüsler var. İzmitte yaşamadığım için ne sıklıkta geçeceğini ve hangi numara olduğunu inan bilmiyorum..

Efe Tur'u tercih edebilirsin. Cezaevi durağında servisler oluyor, orada Umuttepe'ye de direkt servis var, çok rahat ulaşırsın kampüse :34:

Istanbuldan geliyorsaniz eger; efeturla gelip cezaevi duraginda inin oradan umuttepe servisleri kalkiyor onlarla ulasabilirsiniz. Bunun haricinde cumhuriyet parkindan umuttepe otobusleri de kalkiyor onlarla da ulasabilirsiniz.

Tam olarak ordan gidise emin degilim ama 23 yada 24 numara otogar onunden geciyor olmasi gerek umuttepeye giden. 23 ve 24 arabalari guzergahlari umuttepedn yahyakaptana geciyor ama otogardan gecer mi emin degilim. Yine de soylemek istedim :)
Teşekkür ederimm :16:
Eğer istanbuldan ya da başka bi ilden gideceksen zaten otobüs firmalarının Umuttepeye servis imkanları var. Kesinlikle Metroyu tercih etmelisin. Kendi imkanlarımla gideceğim diyorsan da Otogardan ya da Huzur evi durağından umuttepeye minibüsler var. İzmitte yaşamadığım için ne sıklıkta geçeceğini ve hangi numara olduğunu inan bilmiyorum..
O saatte efe tur ve metronun otobüsü yok maalesef başka bir firmayla gideceğim, oradan onların servisine binebilir miyim? Huzur evi durağı nerde ki :26:
Efe Tur'u tercih edebilirsin. Cezaevi durağında servisler oluyor, orada Umuttepe'ye de direkt servis var, çok rahat ulaşırsın kampüse :34:
Teşekkür ederim :16: Efe turun saati uygun değil :( ne kadar sürüyor biliyor musunuz otogardan, umuttepe?
Istanbuldan geliyorsaniz eger; efeturla gelip cezaevi duraginda inin oradan umuttepe servisleri kalkiyor onlarla ulasabilirsiniz. Bunun haricinde cumhuriyet parkindan umuttepe otobusleri de kalkiyor onlarla da ulasabilirsiniz.
Efe turun 7 de İzmit'e otobüsü yoktu :( cumhuriyet parkı otogara yakın mı, umuttepeye ne kadar sürede gidiyor?

Son düzenleme:
Eskiden çok erken saatlerde de vardı Efe tur'un otobüsleri, kaldırmışlar demek ki :50:
Tam bilemiyorum canım ama en fazla yarım saat sürer.

Çok çok sağolun :16: umarım kaybolmadan zamanında gidebilirim sınava :30:

Rica ederim :) Zaten yollar boş olur o saatlerde. İnşallah rahat bi şekilde ulaşırsınız ve sınavınız çok güzel geçer :16:

Yds mi var.
Kolayliklar dilerim.

Sakın unutma,
Açtığın her yaradan, hesap soracak "YARADAN"

O saatte efe tur ve metronun otobüsü yok maalesef başka bir firmayla gideceğim, oradan onların servisine binebilir miyim? Huzur evi durağı nerde ki :26:
Teşekkür ederim :16: Efe turun saati uygun değil :( ne kadar sürüyor biliyor musunuz otogardan, umuttepe?

Efe turun 7 de İzmit'e otobüsü yoktu :( cumhuriyet parkı otogara yakın mı, umuttepeye ne kadar sürede gidiyor?

Cumhuriyet parkı otogara yakın değil otobüsle 25 dk fln sürer, otogardan umuttepe otobüs kalkıyor mu bilmiyorum daha önce otogardan gitmedim hiç umuttepeye ancak otogardan park otobüsüne binip parktan da umutepeye geçebilirsiniz. Park umuttepe arası yaklasık yarım saat.

Son düzenleme:
Otogarın önündeki duraktan umuttepeye giden araçlar geçiyor ama numarasini bilmiyorum.Aşağı yukarı yarım saat sürüyor yol.

Otogardan tam bilmiyorum ordan da geçiyordur herhalde ama otogara 5 dakika uzaklıkta Vilayet'ten 33 numara geçiyor 30 40 dakikada gidiliyor umuttepeye. Başarılar dilerim.

Evet sizin dediğiniz gibi 23 numara Otogarın önünden geçiyor hemen de geldi 5 dk bekledim en fazla :) ama Umuttepe bildiğin tepe yani :52:

Back
X