Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın sınava gideceğim, ama otogardan direk Umuttepe yerleşkesine nasıl gidilir bilmiyorum. Orada okuyanlar, yaşayanlar bana bir yolu tarif eder misiniz? :)
Teşekkür ederimmTam olarak ordan gidise emin degilim ama 23 yada 24 numara otogar onunden geciyor olmasi gerek umuttepeye giden. 23 ve 24 arabalari guzergahlari umuttepedn yahyakaptana geciyor ama otogardan gecer mi emin degilim. Yine de soylemek istedim :)
O saatte efe tur ve metronun otobüsü yok maalesef başka bir firmayla gideceğim, oradan onların servisine binebilir miyim? Huzur evi durağı nerde ki :26:Eğer istanbuldan ya da başka bi ilden gideceksen zaten otobüs firmalarının Umuttepeye servis imkanları var. Kesinlikle Metroyu tercih etmelisin. Kendi imkanlarımla gideceğim diyorsan da Otogardan ya da Huzur evi durağından umuttepeye minibüsler var. İzmitte yaşamadığım için ne sıklıkta geçeceğini ve hangi numara olduğunu inan bilmiyorum..
Teşekkür ederimEfe Tur'u tercih edebilirsin. Cezaevi durağında servisler oluyor, orada Umuttepe'ye de direkt servis var, çok rahat ulaşırsın kampüse![]()
Teşekkür ederimmIstanbuldan geliyorsaniz eger; efeturla gelip cezaevi duraginda inin oradan umuttepe servisleri kalkiyor onlarla ulasabilirsiniz. Bunun haricinde cumhuriyet parkindan umuttepe otobusleri de kalkiyor onlarla da ulasabilirsiniz.
Eskiden çok erken saatlerde de vardı Efe tur'un otobüsleri, kaldırmışlar demek ki
Tam bilemiyorum canım ama en fazla yarım saat sürer.
Çok çok sağolunumarım kaybolmadan zamanında gidebilirim sınava
![]()
Rica ederim :) Zaten yollar boş olur o saatlerde. İnşallah rahat bi şekilde ulaşırsınız ve sınavınız çok güzel geçer![]()
Yds mi var.
Kolayliklar dilerim.
Sakın unutma,
Açtığın her yaradan, hesap soracak "YARADAN"
Teşekkür ederim:)
Sondaki yazıyı anlayamadım ama neyse![]()
Imzam o benim. Her yazdigim iletide otomatik geliyor. Ama bunda gelmeyecek cunku google dan yaziyorum.
Teşekkür ederimm
O saatte efe tur ve metronun otobüsü yok maalesef başka bir firmayla gideceğim, oradan onların servisine binebilir miyim? Huzur evi durağı nerde ki :26:
Teşekkür ederimEfe turun saati uygun değil
ne kadar sürüyor biliyor musunuz otogardan, umuttepe?
Teşekkür ederimm
Efe turun 7 de İzmit'e otobüsü yoktucumhuriyet parkı otogara yakın mı, umuttepeye ne kadar sürede gidiyor?
Tam olarak ordan gidise emin degilim ama 23 yada 24 numara otogar onunden geciyor olmasi gerek umuttepeye giden. 23 ve 24 arabalari guzergahlari umuttepedn yahyakaptana geciyor ama otogardan gecer mi emin degilim. Yine de soylemek istedim :)
Evet sizin dediğiniz gibi 23 numara Otogarın önünden geçiyor hemen de geldi 5 dk bekledim en fazla :) ama Umuttepe bildiğin tepe yani![]()
Evet bir de kisin gorseniz cok fena :))
Sevindim dediklerimden birinin gectigine :)