Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ultrason tam sayı vermedi pco görünümü var evet artık iğne istemiyorum ya her yerim acıyor bugün damar yolu açarken her yerimi deldiler

Benim dondurulmuş transfer. İğneden malesef kurtulamıyoruz malesef. Bende geçen adetimle doğum kontrol hapına başlamıştım ardından adetin 21. günü lucrin iğneye başladım.
Banada Doğum kontrol hapı başlayabilirim dedi neden baslatiyorki

Merhabalar arkadaşlar
Erkek infertilitesinden dolayı tüp bebek yapmaya karar verdik. Kocaeli umuttepede rapor cıkartmak ıcın işlemlere başladık. Üroloji sipermiyogram bolumune cuma gunu randevu aldık.Eşim test verecek. Daha önce özelde yapılan testimizde mevcut elimizde. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor?

Hayirli olsun canim once kan verdiniz demi uroloji poliklinik 1 veya 4 ten cunku biz gittik spermogram bolumune cuma gunu geri cevirdiler once kan vermeniz lazim dediler

Ayni
Ayni seyi sizde yasamayin sonra.kan sonucu ciktiktan sonra spermyogram bolumunden randevu alabilirsiniz.rapor icin daha once asilama yapmis olmak sarti araniyor ama erkek infertilitesindeyse sorun, pek aranmiyo direk cikiyo rapor galiba esler asilamaya uygun olmadigi icin..

Son düzenleme:
Siz kendinizde ogretim uyesi muayenesinden randevu alip kan ultrason hsg filmi smear gibi islemleri hallettikten sonra baslaniyor galiba.

Perşembe günü nadipse transfer günüm ama benim o gün hakkında net bir bilgim yok. Transfer günü nasıl geçiyo, ne yapıp ne yapmamalıyım bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi.

Perşembe günü nadipse transfer günüm ama benim o gün hakkında net bir bilgim yok. Transfer günü nasıl geçiyo, ne yapıp ne yapmamalıyım bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi.
İdrara sıkışık oluyorsun önce opu işlemleri yapılıyor daha sonra transferler başlıyor yanına su al onluk veriyorlar giyip hazır bekliyorsun sırayla alıyorlar içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…