Ultrason tam sayı vermedi pco görünümü var evet artık iğne istemiyorum ya her yerim acıyor bugün damar yolu açarken her yerimi deldilerMaşallah canım dr ultrason da kaç sayıyordu. Sende pko varmıydı.. Yok canim bu iğnelerden hiçbirini kullanmican yine adetin 2 yada 3 günü gideceksin sana rahmi kalınlaştırmak için estrofem verecek buda en az 1 hafta sürer uygun kalınlığa gelince verecekler sana bebislerini
Banada Doğum kontrol hapı başlayabilirim dedi neden baslatiyorkiBenim dondurulmuş transfer. İğneden malesef kurtulamıyoruz malesef. Bende geçen adetimle doğum kontrol hapına başlamıştım ardından adetin 21. günü lucrin iğneye başladım.
Canım rahşmi uygun hale getirmek için bi şeyler yapıyor :) aradın mu bugün? Kacı döllenmiş yumurtaların?Banada Doğum kontrol hapı başlayabilirim dedi neden baslatiyorki
Banada Doğum kontrol hapı başlayabilirim dedi neden baslatiyorki
Aradım canim 17 tanesine işlem yapılmış 11 tane dollenmis Perşembe tekrar aricamCanım rahşmi uygun hale getirmek için bi şeyler yapıyor :) aradın mu bugün? Kacı döllenmiş yumurtaların?
Çok stresli bekleyiş bunlar insallah 5 güne giden olurYumurtalık veya rahimde kist varsa temizlenmesi için canım. hakkımızda hayırlısı olsun umarım yumurtalarının hepsi döllenmiştir..
Çok stresli bekleyiş bunlar insallah 5 güne giden olur
Hayirli olsun canim once kan verdiniz demi uroloji poliklinik 1 veya 4 ten cunku biz gittik spermogram bolumune cuma gunu geri cevirdiler once kan vermeniz lazim dedilerMerhabalar arkadaşlar
Erkek infertilitesinden dolayı tüp bebek yapmaya karar verdik. Kocaeli umuttepede rapor cıkartmak ıcın işlemlere başladık. Üroloji sipermiyogram bolumune cuma gunu randevu aldık.Eşim test verecek. Daha önce özelde yapılan testimizde mevcut elimizde. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor?
Ayni seyi sizde yasamayin sonra.kan sonucu ciktiktan sonra spermyogram bolumunden randevu alabilirsiniz.rapor icin daha once asilama yapmis olmak sarti araniyor ama erkek infertilitesindeyse sorun, pek aranmiyo direk cikiyo rapor galiba esler asilamaya uygun olmadigi icin..Merhabalar arkadaşlar
Erkek infertilitesinden dolayı tüp bebek yapmaya karar verdik. Kocaeli umuttepede rapor cıkartmak ıcın işlemlere başladık. Üroloji sipermiyogram bolumune cuma gunu randevu aldık.Eşim test verecek. Daha önce özelde yapılan testimizde mevcut elimizde. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor?
Siz kendinizde ogretim uyesi muayenesinden randevu alip kan ultrason hsg filmi smear gibi islemleri hallettikten sonra baslaniyor galiba.Merhabalar arkadaşlar
maşallah canım cuma transfer olursun sanırım hayırlsııylaAradım canim 17 tanesine işlem yapılmış 11 tane dollenmis Perşembe tekrar aricam
Transfer ertelendi canim dondurlacakmaşallah canım cuma transfer olursun sanırım hayırlsııyla
İdrara sıkışık oluyorsun önce opu işlemleri yapılıyor daha sonra transferler başlıyor yanına su al onluk veriyorlar giyip hazır bekliyorsun sırayla alıyorlar içeriPerşembe günü nadipse transfer günüm ama benim o gün hakkında net bir bilgim yok. Transfer günü nasıl geçiyo, ne yapıp ne yapmamalıyım bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi.
canım pardon dün soylemıstın kafa gıttı bende afedersinTransfer ertelendi canim dondurlacak
Kızlar emek bey genelde 3. Gün embriyosu mu transfer ediyor?