Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

D Dryshe canım nasılsın? tekrar gittin mi kontrole? opu ne zaman olacak?
İyim canim sen nasılsın bugün gittim suan güzel gidiyor bugünde ignelerimi oldum yarin e 2 ve progesteron testi istedi sabah gidip kan verecegim sanırım opu icin gün verecek ama inanilmaz Kasık agrilarim var göğüslerim sisti agriyor sen ne yaptın ne zaman gidiyorsun

Bende iyiyim canım yarın kontrolüm var. Merak ediyorum yumurtalarım ne durumda diye.. senin yumurtalar kac mm olmuş.büyük ihtimal toplarlar pazartesi seninkileri. Hakkında hayırlısı olsun

Başlamışlar galiba ist geliyo dr...@limoncicegi41 igne daha tesirli degilmi hangi hapı kullanacaksın
..Kızlar ben şimdide grip oldum fena öksürüyorum benim iş ertelenir bu gidisle
evet iğne daha tesirli . tek yumurta ıcın o kadar ılaca gerek yok dıyr. hapta yeterli olabilir dıyor.

Çok kalabalikti bugün erken gittim ama çok bekledim Pazartesi opu var insallah
Sen kaca kadar ordaydın mesajını gec gördüm. Bende çok bekledim. E2 testi yaptı mu? Şimdi hangi iğneleri kullanıyorsun? Hayırlısıyla toplasınlar canım benim durum karısık nolacak bilmiyorum

Sen kaca kadar ordaydın mesajını gec gördüm. Bende çok bekledim. E2 testi yaptı mu? Şimdi hangi iğneleri kullanıyorsun? Hayırlısıyla toplasınlar canım benim durum karısık nolacak bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım benim bir arkadasım öyle oldu suan hamile son ayında umudunu kaybetme insallah olacak anestezi sırası çok bekledim ben aksama kadar hastanedeydim iğnelerim bitti bu akşam catlatmalarimi yapacağım yarin ignem yok Pazartesi insallah opu

oo süperr işin zor kısmı bitti o haalde.anestezi işini halletmene sevındımm.pazartesi güzel haberlerini beklıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…