- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 44
Bebis olunca yemek yemege firsat kalmaz bakmaktan sevmekten zayiflarBenim eşim aldı çokta yemek yemez ama vitaminler kilo olarak yaradıbilmiyoruz napcaz
İyim canim sen nasılsın bugün gittim suan güzel gidiyor bugünde ignelerimi oldum yarin e 2 ve progesteron testi istedi sabah gidip kan verecegim sanırım opu icin gün verecek ama inanilmaz Kasık agrilarim var göğüslerim sisti agriyor sen ne yaptın ne zaman gidiyorsun
Bende iyiyim canım yarın kontrolüm var. Merak ediyorum yumurtalarım ne durumda diye.. senin yumurtalar kac mm olmuş.büyük ihtimal toplarlar pazartesi seninkileri. Hakkında hayırlısı olsunİyim canim sen nasılsın bugün gittim suan güzel gidiyor bugünde ignelerimi oldum yarin e 2 ve progesteron testi istedi sabah gidip kan verecegim sanırım opu icin gün verecek ama inanilmaz Kasık agrilarim var göğüslerim sisti agriyor sen ne yaptın ne zaman gidiyorsun
En büyük olan 19 mm en küçüğü 11 dedi dr kaçta gideceksin yarin belki denk gelirizBende iyiyim canım yarın kontrolüm var. Merak ediyorum yumurtalarım ne durumda diye.. senin yumurtalar kac mm olmuş.büyük ihtimal toplarlar pazartesi seninkileri. Hakkında hayırlısı olsun
Canım bugün 10.30 da gittim 13 e kadar bekledim. Tek yumurtam varmıs iğneleri bırak dedi doktor hapla büyütecekmiş onuEn büyük olan 19 mm en küçüğü 11 dedi dr kaçta gideceksin yarin belki denk geliriz
makinalar anca geldi herhalde başlarlar belki işlemlereKızlar konak hastanesinin yeni dr kocaeli tv de konusuyor
Başlamışlar galiba ist geliyo dr...@limoncicegi41 igne daha tesirli degilmi hangi hapı kullanacaksınmakinalar anca geldi herhalde başlarlar belki işlemlere
evet iğne daha tesirli . tek yumurta ıcın o kadar ılaca gerek yok dıyr. hapta yeterli olabilir dıyor.Başlamışlar galiba ist geliyo dr...@limoncicegi41 igne daha tesirli degilmi hangi hapı kullanacaksın
..Kızlar ben şimdide grip oldum fena öksürüyorum benim iş ertelenir bu gidisle
Çok kalabalikti bugün erken gittim ama çok bekledim Pazartesi opu var insallahCanım bugün 10.30 da gittim 13 e kadar bekledim. Tek yumurtam varmıs iğneleri bırak dedi doktor hapla büyütecekmiş onu
Sen kaca kadar ordaydın mesajını gec gördüm. Bende çok bekledim. E2 testi yaptı mu? Şimdi hangi iğneleri kullanıyorsun? Hayırlısıyla toplasınlar canım benim durum karısık nolacak bilmiyorumÇok kalabalikti bugün erken gittim ama çok bekledim Pazartesi opu var insallah
Hayırlısı olsun canım benim bir arkadasım öyle oldu suan hamile son ayında umudunu kaybetme insallah olacak anestezi sırası çok bekledim ben aksama kadar hastanedeydim iğnelerim bitti bu akşam catlatmalarimi yapacağım yarin ignem yok Pazartesi insallah opuSen kaca kadar ordaydın mesajını gec gördüm. Bende çok bekledim. E2 testi yaptı mu? Şimdi hangi iğneleri kullanıyorsun? Hayırlısıyla toplasınlar canım benim durum karısık nolacak bilmiyorum
oo süperr işin zor kısmı bitti o haalde.anestezi işini halletmene sevındımm.pazartesi güzel haberlerini beklıyorum canımHayırlısı olsun canım benim bir arkadasım öyle oldu suan hamile son ayında umudunu kaybetme insallah olacak anestezi sırası çok bekledim ben aksama kadar hastanedeydim iğnelerim bitti bu akşam catlatmalarimi yapacağım yarin ignem yok Pazartesi insallah opu
Canm senin toplanma zamanin gelmis benm 16mm de alindıEn büyük olan 19 mm en küçüğü 11 dedi dr kaçta gideceksin yarin belki denk geliriz
Canmmm sizde hamile kalcaksnz o zaman hep beraber takvim kullanırız insallhEvet arkadaşım takvimini silme kaç haftalık oldun bize umut veriyon
Butun dualarm sizinle insallh bu sefer olacak benmde günler yaklasyo artik 2 ay kaldicanım nasılsın? nasıl gidiyo? bebiş nasıl? takvimini silme takip edemiyorum :) ben ikinci tedaviye basladım. hayırlısı allahtan.
İnsallah sorunsuz atlatırımCanm senin toplanma zamanin gelmis benm 16mm de alindı
Inşallah canim bol kaliteli yumoslar olsun insallah..@gel artikk kiz masallah kısa zamanın kalmış sağlıkla vakti zamanın da al kucaginaİnsallah sorunsuz atlatırım
çok teşekkür ederim. çok az kalmıs maşallah canım. hayırlısıyla saglıkla kucagına al ınsallah.Butun dualarm sizinle insallh bu sefer olacak benmde günler yaklasyo artik 2 ay kaldi